Hoşlanıyorum dedim :(

bebek10

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
53
0
16
Ankara
Selam ablalar ve kızlar,
Ben yaklaşık 2 yıldır birini seviyorum ben 26 o 31 yasında bekar. Kendisi hocamdi unide ama simdi finaldeyim ve ondan ders almıyorum. Bana hep bir farklı davranırdi hep hal hatır soruyor bana yaptıgım espirilere güler ve ben arkadaşlarımla konusunda beni gozetleyip gülerdi hatta göz bile kirpardi bana. Birgün hatta bir Türke o da ogrencisi benim soyadımın anlamını sormuş.
Unide benim çok hayranlarım olduğunu biliyor. Ben hep ona mailler yollarım dersi güzel anlattığını sonra okul hakkında seyler yazardim o da teşekür ederdi. Sonra bir ara ben baktım bana bir adım geri gelmiyor bende geri adım attım. O aralar karşıma geçip el sallardi bana yani onu görmem için tuhaf hareketler yapardı karşımda. Sonra ben gene normal davranmaya başladım. Birgün bir arkadasıma bir baska cocuğun yakışıklı olduğunu söyledim vay anasını o da arkamdaymis ve bunu duydu o günden bu yana bana soğuk davranıyor. Ve ben dayanamayip bir ay sonra ona mail attım. Hocam çok yakisiklisiniz bunu demeden duramadım kusura bakmayın diye yazdım. Ve arkadaslar 3 gun sonra bu gunlerde onu hic gormedim: lütfen bana böyle mailler atmayın diye bir mail yazdı. Simdi ben onun olduğu yere gıtmıyorum bunu yazmadan önce hep onun olduğu yerdeydim simdi iki haftadır semtine uğramıyorum. Çok utanıyorum sizce ne yapmalıyım? Onu görünce ? Kendisi koç burcu bu ara. Lütfen yardım edin benden gene ilgilenmesi için ne yapayım?

Son düzenleme:
ben pek bi$ey anlaamadim bu i$den
hocan turk deil galiba.. hangi milletden
farkli ulkeler olunca biraz zor bence bi$eylerin yolunda gitmesi
sadece sizin olay için demiyorum, ulkeler farkli olunca hayat ya$am kultur o kadar çok fark oluyorki ..

Gerçekten seviyorsan bence onunla konuşmalısın. öyle çocuk gibi mail vs şeklinde değil. Hocaysa zaten asistanı vardır. randevunu alırsın gidersin ya da kendisiyle direkt konuşursun. sizinle konuşmak istediğim bi mevzu falan. ama okulda olmaması tavsiye edilir. her ne kadar dersine girmeyen bi hoca da olsa okulun havası tabiki farklı. seviyorsan eğer sevginin arkasında dur bence. keşkelerle uğraşma. ilerde keşke söyleseydim demektense söyle gitsin. duygularına karşılık veremeyecekse en azından erkenden öğrenmiş olursun.

Ama ben ona siz çok yakisiklisiniz yazdım o da lütfen bana böyle mailler yollamayın dedi. Ona simdi gidip konuşmak ne kadar doğru? Onun adım atmasını istiyorum çünkü çok utanıyorum o oyle dedikten sonra. Ne yapayım? Onun hareketleri söze ne diyor önce yazdıklarım?

Ama ben ona siz çok yakisiklisiniz yazdım o da lütfen bana böyle mailler yollamayın dedi. Ona simdi gidip konuşmak ne kadar doğru? Onun adım atmasını istiyorum çünkü çok utanıyorum o oyle dedikten sonra. Ne yapayım? Onun hareketleri size
ne diyor önce yazdıklarım?

mailler denetleniyor olabilir o yuzden bu tarz bi muhabbete girmekten cekinmesi cok normal
ama siz de 26 yasindasiniz yani sizinle bi iliski yasasa, basta gizli bile tutsa cok anormal degil. yakisikli buldugunuzu soylemissiniz, hoslandiginizi soylediginizi okumadim? Ama baslikta oyle yaziyor. Ne olursa olsun, ilginizi belli etmissiniz baska da yapacak bisey yok. Eskisi gibi olsun diye birsey yapamazsiniz artik. o size ilgi duymuyorsa, umitlenmeyin diye kendini cekecektir, ilgi duyuyorsa da karsilik verir. birsey yapmamaniz en iyisi

Simdi onu görsem nasıl davranayım? Kendisinden çok emin bir tip. Onu nasıl gaza getirebilirim? Uzak ve soğuk mu dursam?

Canım bende aynı dertteyim ing hocama aşığım açılmayı düşünüyorum dayanamıyorum çok seviyorum ;( okulum 4 ay sonra bitecek beklesem mi söylesem mi ne yapmalıyım ;( Kuzum sende ne yap biliyor musun bak bu adam senin dediklerini duyduktan sonra sana soğuk davranmaya başlamış belli ki bişeyler varmış ondada ancak ona mail atmışsın fakat nereden attın okulda hocaların özel mail adresleri var oraya mı attın yoksa face yada msnden mi attın şayet hocanın özel okul mailine bu maili attı isen onun öyle cevap vermesi gayet normal çünkü mailleri denetleniyor olabilir hocaların. Bence 'hocam çok yakışıklısınız' msjıda çok hoş olmamış daha anlamlı birşey yazabilirdin o iki kelimeyi yazsaydın mesela ama bunu yapacaksan msn yada faceden yap derim ve şu an senin yapacağın şey ya yüzüne yada sosyal paylaşım sitesinden ona özür mesajı atıp kendini güzelce ifade edebilirsin kuzum. Bende açılmayı düşünüyorum.

Kuzum bende onun özel mail adresi yok ki sosyal sayfalarda da bulamadım. Görünce onu sizce nasıl davranayım. O oyle yazdıktan sonra ona daha fazla açıklamam ki. Deli olcam

Kuzum bende onun özel mail adresi yok ki sosyal sayfalarda da bulamadım. Görünce onu sizce nasıl davranayım. O oyle yazdıktan sonra ona daha fazla açıklamam ki. Deli olcam

Canım benim o halde onun öyle bir cevap vermesi çok normal çünkü hocanın okulda kullandığı mail adresine öyle bir msj atılmaz ki risk bu mailler kontrol ediliyor olabilir bak adam ne demiş bana böyle mesajlar atmayın demiş ne kadar resmi bir konuşma tarzı benimsemiş sen hiç birşey olmamış gibi davran evet bu zor belki ama bunu yap açılmaya gelince biraz bekle zamana yay onada düşünme zamanı bırak zamanı gelince hoş bir özür msjı ve sevgi cümleleriyle dolu bir msj atabilirsin ama dediğim gibi okul adresine değil ya yüzüne yada başka yol bulmalısın tel gibi madem ki sosyal sayfalarda ismi yok başka yollar bul ben bu konuda şanslıyım çünkü face kullanıyor benim hocam.

yabancı olduğu için aslında ilk adımı kadının atması çok anormal gelmez ona ..hani adam türk olsaydı yanlış anlardı kesin .. ama buna rağmen birdaha mail atma demesi senden hoşlanmadığı anlamına geliyor ..yakınlık kurmak istese o mailden sonra sana yaklaşırdı ... adam uzaklaşmak istemiş resmen ..bence kendini düşürecek bir hareket yapma ... hoşlanmıyorsa senden hoşlanmıyordur zorla olmaz .. öüne bak hayat kısa vakit kaybetme ...

Her ne kadar hoşlansanız da öğrenci-öğretmen ilişkiniz var. bu davranışlar bunu bozmuş bana kalırsa hoş da olmamış.

Ben zaten yazma diye cevap attıgında özür diledim o da tamam yazdı. Ama o günden bugüne bir kez gördüm ondada arkadaşlarla konuşuyordum ve görmezden geldim.

Bakcam artık yarın belki görürüm onu. İnsallah sana da güzel tecrübelerim ile yardımcı olurum

Bence seviyorsan sonuna kadar git, adam acaba soyle mi dusunuyor boyle mi diye kendini yiyecegine en azindan adam gibi bir cevap alirsin.

Finallerden sonraya kadar bekle, sonra ya git bir yere davet et (sinema, opera vs) , sizi gormek istiyorum de.

Ya da okul olmayan bir ulasimina tatli bir mesaj at ama acik acik seviyorum deme sakin. Acilma yani, cikma teklif et ama seviyorum deme.

Bu arada iyi sanslar dilerim sekerim, umarim mutlu olursun :) Guzel sonuclarini bekliyoruz haberdar et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…