Mantık her zaman bu durumda evet arardı diyor,seven arar ....ama bir sürü aramama ihtimalide var değil mi? Off ya kız olmak ne kadar zor =(
Ne gibi durumlar olabilir ki?
Sana güvenmiyor olabilir,okulda yayarsın ya da ters tepersin diye....
O zaman desene yapacak birsey yok
Offf canımya neden bu kadar zor oluyor ki sanki biraz duygusuz kızlar olaydık =(
Durumlar nasıl ?
Offf canımya neden bu kadar zor oluyor ki sanki biraz duygusuz kızlar olaydık =(
Durumlar nasıl ?
Dün ona mail attım dersimle ilgili. Fikir sordum. Ve en son : belki bana kizginsiniz ama inanın ki niyetim sizi kızdırmak degildi ve beni belki hatırlarsanız birgun oyle hatırlamanızı hiç istemiyorum yazdım.
O da dersimde ilgili cok iyi bir fikir verdi ve en son mail de bir gülücük bıraktı :)
İyi mı ettim kızlar ?
Çok iyi yapmışsın tatlım,kalp bazen en iyi arkadaş ve akıl kaynağı oluyor, sana karşı bir ilgisi olmasa bile onun gözünde çok şeker bir yerde oldun :) Ki bence onda da bişiy var :)
Biraz daha acar mısın canım? Neden şeker oldum ve nerden anladın onda da birsey olduğunu? Kusura bakma cok soru sordum helal et
Helal olsun balım ne demek;
Şimdi sen dedin ya böyle gözükmek istemezdim diye işte bir şekilde senin içindeki güzelliği görmüş,yani onu öylesine biri olarak görmediğini anladı,ayrıca eğer sana önem vermeseydi cevap yazmazdı hadi yazdı o gülücüğü hiç koymazdı....bence tabi
Ayyy haklisin. Eh simdi ama birsey yapmama gerek var mı ne yapabilirim?
Sagol tatlım
Şimdi biraz bkleyelim hemen atladı olmasın ?
Ne zaman görebilirsin bir daha görebilecek misin ?
Kizlar ne yapayim? Bir akil verin canlar
sizin başkası için yakışıklı dediğinizi duymuş daha sonrada ona mail atıp yakışıklı olduğunu söylemişsiniz. o da belki sizi önüne gelene böyle diyen biri olarak görmüştür. söylediğimi yanlış anlama hepimiz günde kaç kişiye çok yakışıklı diyoruzdur belki ama yabancı bile olsa erkekler bu konuda daha hassastır. yani seni ciddiye almamış bence ona da diyordu bana da diyor gibi düşünmüş olabilir. bence kaçmamalısın seni ciddiye almasını sağlamalısın..
Kaçmak derken canım? Ha simdi iki haftadir ders veriyor ve Ben hic Götzen gorukmedin utancumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?