Hoşlanıyorum dedim :(

Offf canımya neden bu kadar zor oluyor ki sanki biraz duygusuz kızlar olaydık =(

Durumlar nasıl ?

Dün ona mail attım dersimle ilgili. Fikir sordum. Ve en son : belki bana kizginsiniz ama inanın ki niyetim sizi kızdırmak degildi ve beni belki hatırlarsanız birgun oyle hatırlamanızı hiç istemiyorum yazdım.

O da dersimde ilgili cok iyi bir fikir verdi ve en son mail de bir gülücük bıraktı :)

İyi mı ettim kızlar ?

Çok iyi yapmışsın tatlım,kalp bazen en iyi arkadaş ve akıl kaynağı oluyor, sana karşı bir ilgisi olmasa bile onun gözünde çok şeker bir yerde oldun :) Ki bence onda da bişiy var :)

Çok iyi yapmışsın tatlım,kalp bazen en iyi arkadaş ve akıl kaynağı oluyor, sana karşı bir ilgisi olmasa bile onun gözünde çok şeker bir yerde oldun :) Ki bence onda da bişiy var :)

Biraz daha acar mısın canım? Neden şeker oldum ve nerden anladın onda da birsey olduğunu? Kusura bakma cok soru sordum helal et

Biraz daha acar mısın canım? Neden şeker oldum ve nerden anladın onda da birsey olduğunu? Kusura bakma cok soru sordum helal et

Helal olsun balım ne demek;

Şimdi sen dedin ya böyle gözükmek istemezdim diye işte bir şekilde senin içindeki güzelliği görmüş,yani onu öylesine biri olarak görmediğini anladı,ayrıca eğer sana önem vermeseydi cevap yazmazdı hadi yazdı o gülücüğü hiç koymazdı....bence tabi

Ayyy haklisin. Eh simdi ama birsey yapmama gerek var mı ne yapabilirim?

Sagol tatlım

Kizlar ne yapayim? Bir akil verin canlar

Benim burda da okul tatil ve nisanda aciliyor lakin tum hocalar ofislerinde ve full kadro calisiyor, bilmem anlatabildim mi:) Muhabbet etmeye ofisine git, niye geldin derse de bir seyler uydur iste :)

Her 6 yılda bir jenerasyon değişiyor ve siz tam bunun sınırındasınız. Bunun sadece bir hoşlantı olduğunu düşünüyorum. Belki bana çok kızacaksın ama sonra hak verirsin çünkü bu tür şeyleri çok gördüm. Hocanın bir tek sana karşı yakın davrandığını düşünmüyorum inan her farklı sınıfta yakın davrandığı kısaca gözüne kestirdiği biri vardır. Kendini geri çekmesi bir başkasıyla birşeyler yaşamaya başladığı anlamınada geliyor olabilir. Bence sen bu işin peşini bırak yada oluruna bırak derim.

sizin başkası için yakışıklı dediğinizi duymuş daha sonrada ona mail atıp yakışıklı olduğunu söylemişsiniz. o da belki sizi önüne gelene böyle diyen biri olarak görmüştür. söylediğimi yanlış anlama hepimiz günde kaç kişiye çok yakışıklı diyoruzdur belki ama yabancı bile olsa erkekler bu konuda daha hassastır. yani seni ciddiye almamış bence ona da diyordu bana da diyor gibi düşünmüş olabilir. bence kaçmamalısın seni ciddiye almasını sağlamalısın..

Kaçmak derken canım? Ha simdi iki haftadir ders veriyor ve Ben hic Götzen gorukmedin utancumdan

Kaçmak derken canım? Ha simdi iki haftadir ders veriyor ve Ben hic Götzen gorukmedin utancumdan

Bugün olduğu yere gittim ve hiç görmezden geldim ama Bana baktığından eminim cok baktı. Sonra göz göze geldik ve o iki gözünü yumup bana gülümsedi dişlerini bile gördüm. Denyo gibi hemen hiç birsey yokmuş gibi çekingenliğimden hemen başka yere baktım. Sonra oçıkmak uzereyken bana hersey yolunda mı diye sordu bende evet dedim o da gitti. Ya bu oyun mu oynuyor iki göz birden kırpmalar felan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…