How i met your mother

anne göründü sonunda.
ben beğenmedim.8 sezon boyunca anneyi görmeyi isteyince afet-i devran bir kadın bekliyor insan.olmamış bu kadın

Son düzenleme:
en azından şirin bir kız =))
ama çirkin olduğu su götürmez bi gerçek ...
en azından Lily'nin çizmelerini giyebilecek ^^

...spoiler

spoiler...

8 yıl bekleee bekle çıka çıka bu çıktı anne.Sevimli kız ama ben daha güzel birşey beklerdim

hadi biz 8 senedir bekliyorduk, tedin 30 küsür yıldır beklediği bu mu yani

evde kalsa daha iyiymiş

Veee sonunda sezon biter
Ted in anlatımlarından hayalimdeki anne çok farklı olmuştu.
Kötü de diyemem tipi belki burada öyle çıkmıştır.
Ama sezon en azından düğünü göstererek bitseydi. Çok merak ediyorum Barney ile Robin i uyumlu bi çift oldular zaten başından beri birbirlerini tamamlıyorlardı.

beğenmediğimiz kadın için gerçek annenin şemsiyesini ödünç almış diyorlar.olabilir mi ki?

bence anne bu değil.
yani bu kadar kolay bulamamalıyız.

ted bu olayları 2030 da anlatmıyor muydu? e dizin adı da "annenle nasıl tanıştım" 2013 te tanıştıysa kalan yılların neyini anlatacak ki?

bence anne bu değil.
yani bu kadar kolay bulamamalıyız.

ted bu olayları 2030 da anlatmıyor muydu? e dizin adı da "annenle nasıl tanıştım" 2013 te tanıştıysa kalan yılların neyini anlatacak ki?

2030 da anlatıyor da o zaman çocuklar büyük fark ettiyseniz.
Kalan pek fazla bi yıl yok artık.

Bana da bu kız değilmiş gibi geliyor :44:
Yani oladabilir tabi ama benim hayal ettiğim böyle birisi değildi..
Gerçi senaristler bir mesajda vermek istiyor olabilir "ted o kadar afet kızlarla beraber oldu ama gördüğünüz gibi aşkın gözü kör" gibi

Sonunda How İ Met yeni sezon açılışını yaptı.
Hem de 2 bölüm birden
Anneyi bulduk Lily ile süper tanışıyorlar.
Bu sezon güzel olacağa benziyor.

Ne anneymiş Sekiz sene anneyi görmeyi bekledik ama bende acaba o değilmi bi süpriz yaparlarmı diye düşünüyorum

Ay çıldırıcam hala 48 saat var düğüne, bir tanışamadınız ya uzatmayın artık

Ben tanışmalarını geçtim artık barney ve robin evlensin diye dört gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…