How i met your mother

hehehehhe yaa daha yeni izledik sayılır o bölümü ondan iddalı girdim cümleye , okuyunca şimdi banada komik geldi

"o bölüm" hangi bölüm bilmiyorum ben 8. sezona geldim ama hala anne yok ortalarda, ne zaman göreceğiz bu kadını yahu

"o bölüm" hangi bölüm bilmiyorum ben 8. sezona geldim ama hala anne yok ortalarda, ne zaman göreceğiz bu kadını yahu

7. sezonun ortalarında olması lazım bu bölüm bi konsere gidiyorlardı orada geçiyor
ya 8 de anneye gönderme yapıyorlar diye duyum aldım ama bende bilmiyorum ne zaman çıkacak, kaçıncı sezona kadar devam eder çok merak ediyorum

9 da işler çözülür bence çünkü 8. sezonun sonunda düğünde görecek anneyi

inşallah ya artık göstersinler zaten diziyide bitirirler o zaman bence

Dizi ya 9 da bitecek ya da bi sezon boyunca artık ted le annenin evlilik süreci yer alıp 10 da bitirecekler
Zaten oyuncular yaşlandı dizide
Ben arada bir ilk sezonu açıp izliyorum da ne kadar gençler
How i met arşivi yaptım

bende eylülde yeniden başladım , 6 daydım geriye döndüğümde,şuan 7 nin ortalarındayım. banada çok garip gelmişti. beni her bölümü şaşırtıyor gerçekten harika yazıyorlar seneryoyu espriler konular bir harika hiç sıkmadı , kendini tekrar etmedi

Arada uzun oldu yahu bekle bekle sıkıldım

Arada uzun oldu yahu bekle bekle sıkıldım

ben eşimle başladım izlemeye onsuz da izleyemiom sinir oldum 7 nin ortalarındayız işte çatlayacağımm neler olup bittiğini bilmiyorum , bir daha onunla diziye başlamayacağımmm

Ben de yeni başladım bu diziye sezon olarak 4. sezonun sonlarına geldim.Gayet güzel gidiyor ama merakla ilerliyor yani acaba anne kim diye.Bakalım anne kim çıkacak ?

Yine ara var yahu gerçi olması da iyi oldu elimdeki diziler hep sezon finaline girdi

Son bölüm yine bombaydı ya Barneyle robin çok uyumlu bi çift
Artı ksona yaklaşıldı bakalım anne kim
Sarışın, müzisyen, ted in eski sevgilisinin ev arkadaşı, Düğünde çalacak tanış artık anneyle

ted in eski sevgilisinin ev arkadaşı mıymış anne?

onlar eşcinsel olmadılar mı? ted sevgilisinden ayrılıyor,günün birinde o barda karşılaşıyorlar,kız ted e çekinme senden sonra kötü günler geçirdim ama şimdi mutluluğu buldum diyor.gidip bi kızı öpüyor işte öptüğü de ev arkadaşı kız çıkıyor,ayak bileği onun değilmiydi.
hatta ted in bahsettiğim eski sevgilisi buydu.ev arkadaşı da gossip girl de oynamıştı.

Bu kızın ev arkadaşı ted in karısı olacak işte
Ama bu kız lezbiyen. Metroda bunun yanında gözüken kız Ted in karısı değil.
O Barneyle Robin in düğününde çalacak.
Zaten artık düğün olsa da anne gözükse şimdiye kadar bi tek ayak bileği ve sarı şemsiyesi gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…