- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
olmadı mııııBak bak baaaak. Nasıl da suçu masum kediye yıkmaya çalışıyor
sevmem miiii, çok severim ama limonlu çay olsan daha çok severdimYani bizi sevmiyor musun
Kuş gibiyimSana da bir ferahlama geldi mi?
Sağol canım
Bu arada kitabı
seviyormuşYa ben radarında bile değildim ki. Neden C Capanin Gururu Teyom
bizi sevmiyor musunhe valla bu ay hiç radarımda değilsin, sadece seviyorum seni, o yüzden de olmaz sanırım
ya bende niyetlendim bunu okumaya ama hiç elim gitmedi, açıyorum geri kapatıyorum.. okumamam gerekiyor demek
Sevmedim
seviyorummmmmm, herkesi çok seviyorummmmmseviyormuş
bizi sevmiyor musun
Ama ben sizi uyardim. Biraz degisik bir kitap, herkes sevmeyebilir dedimBu arada kitabıLess-is-More seçti
Ama ben sizi uyardim. Biraz degisik bir kitap, herkes sevmeyebilir dedim
Degil mi? Ben bu kitabi okuduktan sonra hayal gucumun cok sinirli oldugunu düşünmüştüm. Neler kurgulamis, neler yazmis diye sasirmistim. Sonra diger kitaplarini da aldim okudum. Hep sasirtti beni her kitabinda.Ben severim. hep aynı tür okumamak lazım zaten. Değişik türlere de şans vermek lazım.
Aynen. Ben birbirinden bağımsız kitapları okumayı seviyorum. Bunu da seveceğimi tahmin ediyorumDegil mi? Ben bu kitabi okuduktan sonra hayal gucumun cok sinirli oldugunu düşünmüştüm. Neler kurgulamis, neler yazmis diye sasirmistim. Sonra diger kitaplarini da aldim okudum. Hep sasirtti beni her kitabinda.
Hayatimin en zor tecrubesiydiAynen. Ben birbirinden bağımsız kitapları okumayı seviyorum. Bunu da seveceğimi tahmin ediyorum
Biz Anna okuyup bitirdik heyt be bu kitap mı zor gelecek bize
Benimde 80 sayfam kaldı bugun ya da yarın biter huzur. Şu an parfümün dansı çok çekici gelmiyorya bende niyetlendim bunu okumaya ama hiç elim gitmedi, açıyorum geri kapatıyorum.. okumamam gerekiyor demek
Aman deme büyülü gerçeklikSevmedimbüyülü gerçeklik galiba kitap öyle yazılmış kitapları anlamıyorum ben, beynim algılamıyor ama türün sevenleri de çok yani )
Teoşkooooseviyorummmmmm, herkesi çok seviyorummmmm
Bu ay da sen mi yaktın biziAma ben sizi uyardim. Biraz degisik bir kitap, herkes sevmeyebilir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?