Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben severim. hep aynı tür okumamak lazım zaten. Değişik türlere de şans vermek lazım.
Degil mi? Ben bu kitabi okuduktan sonra hayal gucumun cok sinirli oldugunu düşünmüştüm. Neler kurgulamis, neler yazmis diye sasirmistim. Sonra diger kitaplarini da aldim okudum. Hep sasirtti beni her kitabinda.

Degil mi? Ben bu kitabi okuduktan sonra hayal gucumun cok sinirli oldugunu düşünmüştüm. Neler kurgulamis, neler yazmis diye sasirmistim. Sonra diger kitaplarini da aldim okudum. Hep sasirtti beni her kitabinda.
Aynen. Ben birbirinden bağımsız kitapları okumayı seviyorum. Bunu da seveceğimi tahmin ediyorum
Biz Anna okuyup bitirdik heyt be bu kitap mı zor gelecek bize

ya bende niyetlendim bunu okumaya ama hiç elim gitmedi, açıyorum geri kapatıyorum.. okumamam gerekiyor demek
Benimde 80 sayfam kaldı bugun ya da yarın biter huzur. Şu an parfümün dansı çok çekici gelmiyor bir taraftanda bu ay Türk yazarlarla ilerlesem güzel olur gibi hissediyorum. Kitap güzel değilse son haftaya bırakıp bu ay hızımı düşürmek istemiyorum

Sevmedim büyülü gerçeklik galiba kitap öyle yazılmış kitapları anlamıyorum ben, beynim algılamıyor ama türün sevenleri de çok yani )
Aman deme büyülü gerçeklik sevgili arsız ölümden çoo çektim ben
seviyorummmmmm, herkesi çok seviyorummmmm
Teoşkoooo
Ama ben sizi uyardim. Biraz degisik bir kitap, herkes sevmeyebilir dedim
Bu ay da sen mi yaktın bizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…