- 21 Nisan 2018
- 8.263
- 30.337
- 548
- 36
Ya gerckten kotu bir kitap degil, cok eglenceli. Ben hic sıkılmadan okumustum. Hatta elimde olsa tekrar sizinle birlikte okuyacaktim ama evlenmeden once almistim, sanirim annemlerde. Bence bir sans verinAman deme büyülü gerçekliksevgili arsız ölümden çoo çektim ben
Teoşkoooo
Bu ay da sen mi yaktın bizi
Cıks olmadı inanmadıkolmadı mıııı
Beni böyle sev seveceksensevmem miiii, çok severim ama limonlu çay olsan daha çok severdim
Bizde seni seviyoruz uleeeenseviyorummmmmm, herkesi çok seviyorummmmm
Sana güvenmek istiyorumYa gerckten kotu bir kitap degil, cok eglenceli. Ben hic sıkılmadan okumustum. Hatta elimde olsa tekrar sizinle birlikte okuyacaktim ama evlenmeden once almistim, sanirim annemlerde. Bence bir sans verin
Huzur bitiyor demekBenimde 80 sayfam kaldı bugun ya da yarın biter huzur. Şu an parfümün dansı çok çekici gelmiyorbir taraftanda bu ay Türk yazarlarla ilerlesem güzel olur gibi hissediyorum. Kitap güzel değilse son haftaya bırakıp bu ay hızımı düşürmek istemiyorum
Benim çok sevdim ve akıcı geldi bana. Eski zamanı okumak hayliminde canlandırmak hoşuma gitti . Çok zorlandıysan biraz ara ver öyle başla tekrar. Çok zorlayıncada okuyamıyorum benHuzur bitiyor demekne dersin devam edeyim mi
SasiracaksinSana güvenmek istiyorum
Olmadı dediğin gibi araya başka bi kitap alayım.Benim çok sevdim ve akıcı geldi bana. Eski zamanı okumak hayliminde canlandırmak hoşuma gitti . Çok zorlandıysan biraz ara ver öyle başla tekrar. Çok zorlayıncada okuyamıyorum ben
Zorla okuduğum kitaplardan keyifte alamıyorumOlmadı dediğin gibi araya başka bi kitap alayım.
Zülfü Livaneli nin Leyla nın evi ni okuyayım.
Yaaa bana bakma sakın ben bir cümle bile okumadım kitaptan skjhdgfkdfhBenimde 80 sayfam kaldı bugun ya da yarın biter huzur. Şu an parfümün dansı çok çekici gelmiyorbir taraftanda bu ay Türk yazarlarla ilerlesem güzel olur gibi hissediyorum. Kitap güzel değilse son haftaya bırakıp bu ay hızımı düşürmek istemiyorum
Sevmedim
Başlarda çok iyiydi sonra sıkıcılaşmaya doğru gitti )Aman deme büyülü gerçekliksevgili arsız ölümden çoo çektim ben
Teoşkoooo
Bu ay da sen mi yaktın bizi
Ayın sonuna doğru okumaya karar verdimYaaa bana bakma sakın ben bir cümle bile okumadım kitaptan skjhdgfkdfhaçıp açıp kapatıyorum
Bir şans verebilirsin
Okumaya çalışayım bakalımSevmedimbüyülü gerçeklik galiba kitap öyle yazılmış kitapları anlamıyorum ben, beynim algılamıyor ama türün sevenleri de çok yani
Başlarda çok iyiydi sonra sıkıcılaşmaya doğru gitti )
ama ben de bu emojilerden heves ediyorum, biri sırrını verir mi pleaseeeeCıks olmadı inanmadık
Beni böyle sev seveceksen
Bizde seni seviyoruz uleeeen
Burayı incele bi Zepp'den Msn Ifadeleri kizlar buyrun.....ama ben de bu emojilerden heves ediyorum, biri sırrını verir mi pleaseeee
EvvveeetttYeraltından Notlar . Okuyanlar burda mi
Ama merak ettim
Çok pis canım çekti. Yaa rüyalarıma girer artık. Gluten free yaşama geri dönücem diye geçen hafta aklıma gelen herşeyi yedim. Aç bile değilken listeden silmek için... keşke çatalı da önceden hatırlatsaydinizBenim işe dönmüş seninkide..
İstanbul'da heryerde var 21 yaşımda filandim ozaman çok severdim çatalı niyeyse
Afyon'da çatal isteyince pastanede sesi çıkmıyor paketliyor abi bide bakıyorum ki bildiğin çatal koyuyor kaçtane dükkanda aynısı oldudemekki bilmeyende çokmus:))
Çok pis canım çekti. Yaa rüyalarıma girer artık. Gluten free yaşama geri dönücem diye geçen hafta aklıma gelen herşeyi yedim. Aç bile değilken listeden silmek için... keşke çatalı da önceden hatırlatsaydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?