Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman deme büyülü gerçeklik sevgili arsız ölümden çoo çektim ben

Teoşkoooo

Bu ay da sen mi yaktın bizi
Ya gerckten kotu bir kitap degil, cok eglenceli. Ben hic sıkılmadan okumustum. Hatta elimde olsa tekrar sizinle birlikte okuyacaktim ama evlenmeden once almistim, sanirim annemlerde. Bence bir sans verin

Huzur bitiyor demek ne dersin devam edeyim mi

Benim çok sevdim ve akıcı geldi bana. Eski zamanı okumak hayliminde canlandırmak hoşuma gitti . Çok zorlandıysan biraz ara ver öyle başla tekrar. Çok zorlayıncada okuyamıyorum ben
Olmadı dediğin gibi araya başka bi kitap alayım.
Zülfü Livaneli nin Leyla nın evi ni okuyayım.

Yaaa bana bakma sakın ben bir cümle bile okumadım kitaptan skjhdgfkdfh açıp açıp kapatıyorum
Bir şans verebilirsin

Yaaa bana bakma sakın ben bir cümle bile okumadım kitaptan skjhdgfkdfh açıp açıp kapatıyorum
Bir şans verebilirsin
Ayın sonuna doğru okumaya karar verdim Kitabım bitince Ağrıdağı Efsanesi’ne başlamayı düşündüm şu an
Okumaya çalışayım bakalım

Çok pis canım çekti. Yaa rüyalarıma girer artık. Gluten free yaşama geri dönücem diye geçen hafta aklıma gelen herşeyi yedim. Aç bile değilken listeden silmek için... keşke çatalı da önceden hatırlatsaydiniz

boşver catalda neymiş ye ye bitmez bu glutenler anacim sen takılma oraya seni yıldıramaz çatal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…