Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni kıyamet kopmasıyla çaysız kalmam arasında seçim yapmak zorunda bıraksalar, dünya yıkılsa umrumda olmayacağını, ama çayımdan vazgeçmeyeceğimi haykırırdım.
Yeraltından notlar
aaaa tuttum bunu. Biz de bugün bir arkadaşla cennette çay yoksa ne yaparız diye konuşmuştuk.

böyle bir şey gördüm sosyal medyada ve uygulamaya karar verdim
Elimde okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var. Her ay aldıklarımın sayısı bitirdiklerimden daha fazla olduğu için artmaya devam ediyor. Sürdürebilirsem belkim faydası olur

çok hoşuma gitti canım, paylaşımın için teşekkür ederim

Çok mantıklı

Bence de süper fikir bir taşla 15 kuş

King - Yüzyılın suçlusu Blaze bitti. Akıcı, kısa kitap sadece zamanım az olduğu için uzadı. Kitabın sonunda Anı diye bir hikaye de var. Blaze çocukken şiddet görmüş, sevgiden uzak ve kötü insanlar arasında büyüdüğü için de suçlu olmuş birisi. Kingin bir çok eserinde şiddet gösteren ailede zorluk çekerek büyümüş çocuklarına hyatına değiniyor. Çok kötü ya gerçekten, bu gibi durumlar insanların hayatını mahv ediyor. Benim elimde olsa ebeveyn olmak isteyenleri ciddi psikolojik teste sokardım eğer agresiv şiddete eğilimli sorumsuzlarsa asla çocuk yetiştirmelerine izin vermezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…