Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Londra’ya bile bahar gelmişken Antalya’ya gelemedi. Gerçi gelse dışarı mı çıkabiliyoruz. sürekli evde haliyle atılamayan enerji dolu çocuğum.

Bu kitaplar ve gelecek 3 kitabım da dahil olmak üzere okumam gereken toplam kitap sayısı 106 benim artık kati süratle kitap alımlarımı durdurmam lazım. Ne değişik bir açlık ya

Keyifli okumalar

112ymiş. Kitaplığıma baktıkça artacak sanırım

Merhaba kızlar ben 2 gün misafir ağırladığımdan ne buralara gelebildim ne de kitap okuyabildim.
Levin'i gömme toplantısına da yetişmedim ama sizin yazdıklarınızı okudum hepsine birden katılıyorum kitap gereksiz uzun olmuştu Levin yüzünden . Ben 4 ciltlik olarak ara vererek okumuştum tek kitap olarak okusam çok sıkılırdım. Gerçkten okurken kitabın adının neden Anna Karenina olduğunu merak ettim. Levin'i Kiti ile olan ilişkisi çerçevesinde anlatsaydı sorun yine yoktu ama toprak, çiftlik meselelerinin bölümlerce anlatılması ve bir sonuca da bağlanmaması okurken çok sıkmıştı.
Tek sevdiğim karakter Anna'ydı kitapta, yanlışlarına rağmen sevdim Anna'yı. Narsist bir karakterdi Anna, Vronski'nin bile tutlkusuna, aşkına aşık oldu diye düşünüyorum. Vronski'nin duygu ve düşünceleri bence kitapta eksikti ben kitabı birkaç yıl önce okumuştum hatırlamıyor da olabilirim ama ana karakter gibi görünse de bir Levin kadar bahsedilmemişti ondan.
Kitabı genel olarak gereksiz uzun bulmuştum okuması zor değildi ama sıkıcıydı özellikle bahsettiğim Levin kısımları, yine de tüm olumsuzluklara rağmen Anna ile tanışmak için okunmalı. :)

Ben de yılbaşında saymıştım en son 70küsurdu elimde okunmayı bekleyenler kumarbaz ve monte cristo kontu (2cilt) dahil buna benzer bir yığın da benim yatak odamda bekliyor kitaplıkta yer kalmadı artık hala gözüm alamadıklarımda ama bu sefer kararlıyım biriktirdiklerime alacağım yeni kitaplarımı
Keyifli okumalar dilerim
Bende seviyorum o yüzden hep beklenti içinde başlıyorum
Keyifli okumalar, beğeneceğine inancım sonsuz

Teşekkür ederim canım

Yer kalmayınca 1 sene önce yeni kitaplık yaptırdım yavaştan onda da yer sıkıntısı çekmeye başladım 240-220 ölçülerinde. Misafir odasında yatıp yatak odasını kütüphane yapmak gibi deli planlarım var

Aslında çok mantıklı okuduğun sayfa sayısı kadar kitap alma hakkın olması. Ama zaten pandemide dışarı çıkamadığımız için gider kalemlerimizin çoğu azaldı. Cafe restoran kıyafet ayakkabı vs. Gözle görülür bir kitap alışverişim var neden durdurayım ki kendimi. Kitaplığa bakınca ruhum ısınıyor. Huzur buluyorum. Tek sıkıntım hızlı ve çok okuyamamak.

Hayırlı geceler.
Halit Ertuğrul-Kendini Arayan Kadın kitabına başladım. Biraz hafif geldi gibi sanki bana. 34 teyim henüz ama bakalım. Bu arada Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk kitabını okudukça heryerini tüm cümlelerini beynime kazımak istiyorum. Sanıırm tekrar tekrar okucağım. O bittikten sonra Dr. Ziya Selçuk-Ebeveyn Benim kitabını sıraya koydum. Güzel oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…