Bende Mart ayına 5 kitap bırakınca maşallah bana demedim.nazar ettim beni. Nisan’da döküldüm. Bahar olması saatlerin alınması etkiliyor sanki çocukları. Bizim avantajımız parka gidiyoruz. Açık havada vakit geçiriyoruz. Oda uyku sapıtması yaptı. Mayısa umutluyum.
Eki Görüntüle 2822039
böyle bir şey gördüm sosyal medyada ve uygulamaya karar verdim
Elimde okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var. Her ay aldıklarımın sayısı bitirdiklerimden daha fazla olduğu için artmaya devam ediyor. Sürdürebilirsem belkim faydası olur
Keyifli okumalarLondra’ya bile bahar gelmişken Antalya’ya gelemedi. Gerçi gelse dışarı mı çıkabiliyoruz.sürekli evde haliyle atılamayan enerji dolu çocuğum.
Eki Görüntüle 2822160
Bu kitaplar ve gelecek 3 kitabım da dahil olmak üzere okumam gereken toplam kitap sayısı 106benim artık kati süratle kitap alımlarımı durdurmam lazım. Ne değişik bir açlık ya
Bende seviyorum o yüzden hep beklenti içinde başlıyorumSabahattin Ali’nin kitaolarını seviyorum. Yeşilçam tadında
112ymiş. Kitaplığıma baktıkça artacak sanırımLondra’ya bile bahar gelmişken Antalya’ya gelemedi. Gerçi gelse dışarı mı çıkabiliyoruz.sürekli evde haliyle atılamayan enerji dolu çocuğum.
Eki Görüntüle 2822160
Bu kitaplar ve gelecek 3 kitabım da dahil olmak üzere okumam gereken toplam kitap sayısı 106benim artık kati süratle kitap alımlarımı durdurmam lazım. Ne değişik bir açlık ya
Teşekkür ederimKeyifli okumalar
Ben de yılbaşında saymıştım en son 70küsurdu elimde okunmayı bekleyenlerLondra’ya bile bahar gelmişken Antalya’ya gelemedi. Gerçi gelse dışarı mı çıkabiliyoruz.sürekli evde haliyle atılamayan enerji dolu çocuğum.
Eki Görüntüle 2822160
Keyifli okumalar, beğeneceğine inancım sonsuzBende seviyorum o yüzden hep beklenti içinde başlıyorum
Teşekkür ederim canımBen de yılbaşında saymıştım en son 70küsurdu elimde okunmayı bekleyenlerkumarbaz ve monte cristo kontu (2cilt) dahil buna benzer bir yığın da benim yatak odamda bekliyor kitaplıkta yer kalmadı artık hala gözüm alamadıklarımda ama bu sefer kararlıyım biriktirdiklerime alacağım yeni kitaplarımı
Keyifli okumalar dilerim
Keyifli okumalar, beğeneceğine inancım sonsuz
Ben de yılbaşında saymıştım en son 70küsurdu elimde okunmayı bekleyenlerkumarbaz ve monte cristo kontu (2cilt) dahil buna benzer bir yığın da benim yatak odamda bekliyor kitaplıkta yer kalmadı artık hala gözüm alamadıklarımda ama bu sefer kararlıyım biriktirdiklerime alacağım yeni kitaplarımı
Keyifli okumalar dilerim
Keyifli okumalar, beğeneceğine inancım sonsuz
Günaydın canım , hayırlı sabahlar hepimize
Günaydın herkese
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Alp_BuRc
Bonus
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Nosking
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
nemesis
dayler dayler
Jasminla
Adonia
pylz
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
benneyanginlargordum
elektra
astrojurnal
JES
@Seridina
firdefs
Samsonn
SelanikMuhaciri
Cookiie
Günaydın herkese
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Alp_BuRc
Bonus
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Nosking
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
nemesis
dayler dayler
Jasminla
Adonia
pylz
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
benneyanginlargordum
elektra
astrojurnal
JES
@Seridina
firdefs
Samsonn
SelanikMuhaciri
Cookiie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?