Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin guzel bi hafta sonu gecirmemiz dilegiylehatice kubra tongarin fitrat pedagojisi kitabini bitirdim.her annenin okumasi gereken bir kitap.cocuklarimizin fitratina çoğunlukla bilmeyerek nasil mudahele ettigimizi anlatiyor.bi alinti "cocuklar ahsen-i takvimdir,duru ve temizdir.oysa biz yetiskinler buyudukce gunahla tanisir ve bozulmaya baslariz.iste bu yuzden cocuklar bizlerden cok daha usttedir. Ve yine bu yuzden bir cocugun seviyesine inmek degil,bilakis,cikmak gerekir."
Bu ay icin sectigim diger kitabim tolstoydan hacı murat. Araya aldigim iki kitabim daha var. 3 kitabi beraber okumaya devam etcem

Bizde de durum benzer malesef. Gece yatmak bilmiyor sabah kalmak. Sanki ergenliğin fragmanını yaşıyoruz. Atmalar vurmalar da cabası bir de bu ay iyi gidiyorum dedim kendime nazar ettim sanırım

Bizde de durum benzer malesef. Gece yatmak bilmiyor sabah kalmak. Sanki ergenliğin fragmanını yaşıyoruz. Atmalar vurmalar da cabası bir de bu ay iyi gidiyorum dedim kendime nazar ettim sanırım
Bende Mart ayına 5 kitap bırakınca maşallah bana demedim. nazar ettim beni. Nisan’da döküldüm. Bahar olması saatlerin alınması etkiliyor sanki çocukları. Bizim avantajımız parka gidiyoruz. Açık havada vakit geçiriyoruz. Oda uyku sapıtması yaptı. Mayısa umutluyum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…