GunaydinnnnKRAL KAYA MEZARLARI, AMASYA KALESİ, YALIBOYU EVLERİ, FERHAT SU KANALI
Amasya'dan herkese günaydın, Hayırlı Ramazanlar
@Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
nemesis
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
@minik kalp0753
pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
@Mimariye
Hiç rastlamadım onlara ya karalama da çok oluyor kimse dört dörtlük değil sonucta işte.Evet. Ya onunla ilgili çok saçma şeyler çıktı. Adam ilk okul mezunuymuş bir de eşinden boşanırken eşinin beyanları vardı. vs. vs.
Teşekkür ederim canımİyi okumalar kukrisim güzel kitab bende sevmiştim
Günaydın herkeseKRAL KAYA MEZARLARI, AMASYA KALESİ, YALIBOYU EVLERİ, FERHAT SU KANALI
Amasya'dan herkese günaydın, Hayırlı Ramazanlar
@Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
nemesis
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
@minik kalp0753
pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
@Mimariye
Ah İngilizce konusunda hazırlık okumuş biri olarak (2002) üstüne eklemediğim kendimi geliştirmediğim için pişmanımKızlar ayın maneviyatına uygun şeyler arayıştaysanız Martin Lings'in Hz Muhammed'in Hayatı çok güzel.
Hatta ingilizce pratik yapmak isteyenler, okusam anlar mıyım diyenler varsa, 1 sayfa orjinal, yan sayfasına çevirisi basılmış versiyonu da var.
Evet kesinlikle. Bir de biz kizim icin geziyoruz. Su pandemi doneminde 3 yasinda bir cocukla cok zor oluyor.Çok geçmiş olsun canım. Hastalık neyse de o hastanelerde dolaşmak insanın psikolojisini bitiriyor
Teşekkürler ❤Günaydın
Allah şifa versin canım nesi var annenin çok geçmiş olsun
İnşallah toparlanırsın tez zamanda çok geçmiş olsun
Ailelerden uzaksınız zannedersem benim kızım da öyle hastane kontrollerime beraber gidiyoruz bırakacak kimsemiz yokEvet kesinlikle. Bir de biz kizim icin geziyoruz. Su pandemi doneminde 3 yasinda bir cocukla cok zor oluyor.
Teşekkürler ❤
Yok kizim.icin gidiyoruz zaten. Ultrason ve kan tahlili. Zor olan o zaten. Kan tahlili tam bir kaos oluyor.Ailelerden uzaksınız zannedersem benim kızım da öyle hastane kontrollerime beraber gidiyoruz bırakacak kimsemiz yok
Attım sepete. Teşekkür ederimKızlar ayın maneviyatına uygun şeyler arayıştaysanız Martin Lings'in Hz Muhammed'in Hayatı çok güzel.
Hatta ingilizce pratik yapmak isteyenler, okusam anlar mıyım diyenler varsa, 1 sayfa orjinal, yan sayfasına çevirisi basılmış versiyonu da var.
Tesettürünü boş verip içine baksa keşkeCanım kitaplarını okumadım. Sadece programda Emine Şenlikoğlu kendisine dandik tesettürlü olduğunu söyledi onu hatırlıyorum
Hiç bilgim yok maalesefC Capanin Gururu TeyomH M @Negoo @Bonus Siber Eraslan hakkında düşünceleriniz nelerdir? bu yazardan okunulabilir mi sizce ?
Ben de uyumadım ama akıllı uslu ders çalıştımÜst komşu sahur partisi yaptı resmen sahura kadar uyumadilartve uyutmadilar sonra da bi bitmediler bana gün ne aydı ne karanlık. Oğlum da erkenci. Acaba üst komşuyla iş birliğine mi girdi guruptan birileri
Aaa kızın mı hasta canım ben yanlış anlamışım nesi var canım inşallah önemli bir şey değildirYok kizim.icin gidiyoruz zaten. Ultrason ve kan tahlili. Zor olan o zaten. Kan tahlili tam bir kaos oluyor.
Rica ederim canım. En eski kaynalara başvurulmuş, çok hoş ince detaylar var. Martin Lings de zaten müthiş bir karakterAttım sepete. Teşekkür ederim
ama hatırlamak, sıfırdan öğrenmek gibi değil. Bir niyet edince bilginin nasıl geri geldiğine şok oluyor insan. Mutlaka başlayın bu sene okumalara.Ah İngilizce konusunda hazırlık okumuş biri olarak (2002) üstüne eklemediğim kendimi geliştirmediğim için pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?