Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Ya onunla ilgili çok saçma şeyler çıktı. Adam ilk okul mezunuymuş bir de eşinden boşanırken eşinin beyanları vardı. vs. vs.
Hiç rastlamadım onlara ya karalama da çok oluyor kimse dört dörtlük değil sonucta işte.
Allah Allah ilkokul mezunumu İTü den mezunmus ama.
Ya bana göre kişi kendini doldurması önemli tabi her fakülteli gelişmişlik düzeyinde değil maalesef çok sığır insanlar var

Ah İngilizce konusunda hazırlık okumuş biri olarak (2002) üstüne eklemediğim kendimi geliştirmediğim için pişmanım

Çok geçmiş olsun canım. Hastalık neyse de o hastanelerde dolaşmak insanın psikolojisini bitiriyor
Evet kesinlikle. Bir de biz kizim icin geziyoruz. Su pandemi doneminde 3 yasinda bir cocukla cok zor oluyor.
Günaydın

Allah şifa versin canım nesi var annenin çok geçmiş olsun

İnşallah toparlanırsın tez zamanda çok geçmiş olsun
Teşekkürler ❤

Attım sepete. Teşekkür ederim

Üst komşu sahur partisi yaptı resmen sahura kadar uyumadilartve uyutmadilar sonra da bi bitmediler bana gün ne aydı ne karanlık. Oğlum da erkenci. Acaba üst komşuyla iş birliğine mi girdi guruptan birileri
Ben de uyumadım ama akıllı uslu ders çalıştım çıt çıkarmadım

Attım sepete. Teşekkür ederim
Rica ederim canım. En eski kaynalara başvurulmuş, çok hoş ince detaylar var. Martin Lings de zaten müthiş bir karakter

Ah İngilizce konusunda hazırlık okumuş biri olarak (2002) üstüne eklemediğim kendimi geliştirmediğim için pişmanım
ama hatırlamak, sıfırdan öğrenmek gibi değil. Bir niyet edince bilginin nasıl geri geldiğine şok oluyor insan. Mutlaka başlayın bu sene okumalara.

Ben de ufak ufak Farsça yapıyorum. Ramazan sonrası Arapçaya başlıcam yeniden inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…