Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler, atıyorum ben de sepete önümüzdeki ay almak üzere

Hayır ya bırakalı 5 ay oldu. Doğduğundan beri uyutmadı bazın aşırı oluyor.
Benimki bırakalı 4 ay oluyor. O zamana kadar hep geceleri uyanırdı emmese de. Emmeyi bırakınca gece uyanması kalmadı. Eşinle siz nasılsınız uyku konusunda?

Benimki bırakalı 4 ay oluyor. O zamana kadar hep geceleri uyanırdı emmese de. Emmeyi bırakınca gece uyanması kalmadı. Eşinle siz nasılsınız uyku konusunda?
Banada emzirmeyi kes uyur dediler dört bir yandan. Bende bari keseyim uyusun dedim yok değişen çok şey olmadı. Hiç uyanmasada çiş ve su mutlaka var. Onunla kalmıyor işte. Bazen sabrım tükeniyor. Eşimin uyku düzeni çok iyi değil. Vardiyeli çalıştığı İçin. Bebekken nasıldı bilmiyorum. Ama benim bebekken iyiymiş. Çok uykuya değil de kesintisiz 6 saat bana yetiyor. Ama 32aydır öyle kesintisiz 6 7 saat uyuduğum iki elin parmaklarını geçmez. Baş ağrısı ve sinirlilik yapıyor çok zaman. Alışsamda bu duruma oluyor işte insanız.

Uyumayan çocuk gerçekten sıkıntı. Benimkinin çözümü emmeyi bırakması oldu. gerçi benimki de 7de uyanıyor sabah ‍ Alışılacak bir durum değil malesef.

Evet. Ya onunla ilgili çok saçma şeyler çıktı. Adam ilk okul mezunuymuş bir de eşinden boşanırken eşinin beyanları vardı. vs. vs.
Hikmet Anıl mı boşandı? Bende var kitabı ama tarzım değil hoşlanmamıştım.
Dini kitaplardan ben beğendiklerimi yazayım bir ara.Fikir alışverişi olsun siz dr yazın

Hikmet Anıl mı boşandı? Bende var kitabı ama tarzım değil hoşlanmamıştım.
Dini kitaplardan ben beğendiklerimi yazayım bir ara.Fikir alışverişi olsun siz dr yazın
Yazarları karıştırdım. Benim dediğim Uğur Koşar olacaktı. Hikmet Anıl'da sıkıntı yok ama onunda Kopyala+yapıştır tarzı olduğunu söyleyen çok fazla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…