Lenflerinde noduller var.Aaa kızın mı hasta canım ben yanlış anlamışım nesi var canım inşallah önemli bir şey değildir
Tesekkurler.
emmesi devam ediyor mu?Günaydın
Yorgun uyandığım 17374949. Günlerden biri. 3 yaşına gelecek ama hala deliksiz uyumadığı gibi uyanma sıklığı artan bir bebem var. Dün gece tatbiki okuyamadım. Başım ağrıyor
Teşekkürler, atıyorum ben de sepete önümüzdeki ay almak üzereKızlar ayın maneviyatına uygun şeyler arayıştaysanız Martin Lings'in Hz Muhammed'in Hayatı çok güzel.
Hatta ingilizce pratik yapmak isteyenler, okusam anlar mıyım diyenler varsa, 1 sayfa orjinal, yan sayfasına çevirisi basılmış versiyonu da var.
Allah şifasını versin inşallah canımLenflerinde noduller var.
Hayır ya bırakalı 5 ay oldu. Doğduğundan beri uyutmadı bazın aşırı oluyor.emmesi devam ediyor mu?
Benimki bırakalı 4 ay oluyor. O zamana kadar hep geceleri uyanırdı emmese de. Emmeyi bırakınca gece uyanması kalmadı. Eşinle siz nasılsınız uyku konusunda?Hayır ya bırakalı 5 ay oldu. Doğduğundan beri uyutmadı bazın aşırı oluyor.
Yok canım senden hiç suphelenmedim zaten benim aklımda başkaları varBen de uyumadım ama akıllı uslu ders çalıştımçıt çıkarmadım
Çok geçmiş olsunYok kizim.icin gidiyoruz zaten. Ultrason ve kan tahlili. Zor olan o zaten. Kan tahlili tam bir kaos oluyor.
Banada emzirmeyi kes uyur dediler dört bir yandan. Bende bari keseyim uyusun dedim yok değişen çok şey olmadı. Hiç uyanmasada çiş ve su mutlaka var. Onunla kalmıyor işte. Bazen sabrım tükeniyor. Eşimin uyku düzeni çok iyi değil. Vardiyeli çalıştığı İçin. Bebekken nasıldı bilmiyorum. Ama benim bebekken iyiymiş. Çok uykuya değil de kesintisiz 6 saat bana yetiyor. Ama 32aydır öyle kesintisiz 6 7 saat uyuduğum iki elin parmaklarını geçmez. Baş ağrısı ve sinirlilik yapıyor çok zaman. Alışsamda bu duruma oluyor işte insanız.Benimki bırakalı 4 ay oluyor. O zamana kadar hep geceleri uyanırdı emmese de. Emmeyi bırakınca gece uyanması kalmadı. Eşinle siz nasılsınız uyku konusunda?
Nazar etmiyorumİnce memed 3 bugün bitecek beni yildiramayacaksiniz son 30 sayfa kaldı
Uyumayan çocuk gerçekten sıkıntı. Benimkinin çözümü emmeyi bırakması oldu. gerçi benimki de 7de uyanıyor sabahBanada emzirmeyi kes uyur dediler dört bir yandan. Bende bari keseyim uyusun dedim yok değişen çok şey olmadı. Hiç uyanmasada çiş ve su mutlaka var. Onunla kalmıyor işte. Bazen sabrım tükeniyor. Eşimin uyku düzeni çok iyi değil. Vardiyeli çalıştığı İçin. Bebekken nasıldı bilmiyorum. Ama benim bebekken iyiymiş. Çok uykuya değil de kesintisiz 6 saat bana yetiyor. Ama 32aydır öyle kesintisiz 6 7 saat uyuduğum iki elin parmaklarını geçmez. Baş ağrısı ve sinirlilik yapıyor çok zaman. Alışsamda bu duruma oluyor işte insanız.
Hikmet Anıl mı boşandı? Bende var kitabı ama tarzım değil hoşlanmamıştım.Evet. Ya onunla ilgili çok saçma şeyler çıktı. Adam ilk okul mezunuymuş bir de eşinden boşanırken eşinin beyanları vardı. vs. vs.
Çöl Deniz Hz Hatice,epey beğenilmiş.Hangisini ekledinHz. Fatıma'nın çok iyi olmadığı söyleniyor.
Yazarları karıştırdım.Hikmet Anıl mı boşandı? Bende var kitabı ama tarzım değil hoşlanmamıştım.
Dini kitaplardan ben beğendiklerimi yazayım bir ara.Fikir alışverişi olsun siz dr yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?