Günaydınn hayırlı ramazanlarrKRAL KAYA MEZARLARI, AMASYA KALESİ, YALIBOYU EVLERİ, FERHAT SU KANALI
Amasya'dan herkese günaydın, Hayırlı Ramazanlar
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
Cookiie
Ah şok oldum Hikmet Anıl ve eşi pek seviyorlardı birbirlerini çünkü,kitabı tarzım değil ama paylaşımlarını beğeniyordum.Uğur Koşar evet duymuştum hatırladım,benim hafıza korona sonrası berbat oldu,çoğu şeyi hatırlamıyorum.İlk kez okuyacağım kitabını,bakalım beğenecek miyimYazarları karıştırdım.Benim dediğim Uğur Koşar olacaktı. Hikmet Anıl'da sıkıntı yok ama onunda Kopyala+yapıştır tarzı olduğunu söyleyen çok fazla
kim ola kiiiiYok canım senden hiç suphelenmedim zaten benim aklımda başkaları var
korona yakın geçmişi sildi bende :-(Ah şok oldum Hikmet Anıl ve eşi pek seviyorlardı birbirlerini çünkü,kitabı tarzım değil ama paylaşımlarını beğeniyordum.Uğur Koşar evet duymuştum hatırladım,benim hafıza korona sonrası berbat oldu,çoğu şeyi hatırlamıyorum.İlk kez okuyacağım kitabını,bakalım beğenecek miyim
Uğur Koşar'ın kitabını bir hevesle almıştım da hiç beğenmemiştim.Yazarları karıştırdım.Benim dediğim Uğur Koşar olacaktı. Hikmet Anıl'da sıkıntı yok ama onunda Kopyala+yapıştır tarzı olduğunu söyleyen çok fazla
Benimdekorona yakın geçmişi sildi bende :-(
Hadi ya,neyseki para vermedimUğur Koşar'ın kitabını bir hevesle almıştım da hiç beğenmemiştim.
O başkalarının haberi var mı bu durumdan acabaYok canım senden hiç suphelenmedim zaten benim aklımda başkaları var
Bu tarz yazarımsıları sevmiyorum ben. Şişirilmiş balon gibilerUğur Koşar'ın kitabını bir hevesle almıştım da hiç beğenmemiştim.
Tamam inşallahKendine iyi davran güzel insan - Beyhan Budak okumaya başladım.
Bir an dedim herhalde kötü okuyamazsın demek istiyorTamam inşallah
Alırım aklını bebeYimBir an dedim herhalde kötü okuyamazsın demek istiyor
O evi bulabilecek misin peki ?İnce memed 3 bitti . Ben de efsunlu yüzük takicam bundan sonra bu guruba girerken
AldınAlırım aklını bebeYim
tam tabir buBu tarz yazarımsıları sevmiyorum ben. Şişirilmiş balon gibiler
Romantik İslamcı mıUğur Koşar kitabına başladım ama yok devam edemedim
Hikmet Anıl Öztekin de aynı
Bence herkes kitap çıkarmamalı. Romantik İslamcı diye tabir ediliyor zaten bu yazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?