Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini iyice tarttın diye düşün. Sonraki sınavda daha başarılı olacaksın inşAllah

Kendini iyice tarttın diye düşün. Sonraki sınavda daha başarılı olacaksın inşAllah
İlk sınavda 36 yaptım bu ikinci sınavdı. +4 yapmışım üçüncüdede aynı atağı yapabilirsem geçmem mümkün. Çalışarak azmederek inşallah geçmek nasip olur.

İyi akşamlar. Ölüm Meleği ni bitirdim öğlen. Akıcı, merak uyandıran kitaptı. Ama bir az kadın düşmanlığı sezdim, hoşuma gitmedi hiç. Yazardan böyle bir şey beklemiyordum. Yeni neslin davranışlarının büyükler tarafından onaylanmaması, kabul görmemesi de göze batıyor bayağı. Ama ne yalan söyleyeyim ben bile şimdiki gençlerin bazı yaptıklarını eleştiriyorum napalım yaşlılık böyle demek ki )

Yaaa halletmiatim aslında ama okuyamıyorum diyince o mikemmel yüreğim dayanamadı
Canım sen bildirim topiğine yazmıyorsun galiba, kaç kitap kaç sayfa okuduğun belli değil ama benim hedefim ayda hiç olmazsa 6-7 kitap okumak, bura içinse sayfa sayısından ilk üçlüğe girmek ))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…