Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun gunaydinimi veremedim :) telafi cezasi vereyim bari kendime
Eyup belediyesinin bir yarismasi bu katilmak isteyen icerikteki kitaplari ilgisini ceken varsa denesin sansini. :) en kotu 50 lira kitap ceki kazanirsiniz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sen bildirim topiğine yazmıyorsun galiba, kaç kitap kaç sayfa okuduğun belli değil ama benim hedefim ayda hiç olmazsa 6-7 kitap okumak, bura içinse sayfa sayısından ilk üçlüğe girmek ))
Ben sadece okurken burada söylüyorum sonra ay sonu toplu bildirim yapıyorum. Benim hadefim her ay asgari 4 kitap okumak . Bu ay baya kitap okudum 15 falan ama sayfa sayıları azdı. Ev değilim ya uzun soluklu kitaplar almadım pek . Yine de 2000 sayfanın üzerine çıktım ama sen aldın başını gidiyosun. Az soluklan gözünü seveyim

Bugun gunaydinimi veremedim :) telafi cezasi vereyim bari kendime
Eyup belediyesinin bir yarismasi bu katilmak isteyen icerikteki kitaplari ilgisini ceken varsa denesin sansini. :) en kotu 50 lira kitap ceki kazanirsiniz :)
Kız bunu paylaşmak yasakmış banlanma sonra

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen kv de misin hala

Ben de alanım dışında başka kitap hiç okumadım. Haneme 0 yazılacak tezi bitirene kadar böyle, sonra hız vereceğim
Ama senin mecbur öyle olması gerekti. Üzülme. Benim de eşim evde izinli. Herşeyim karıştı birbirine bu yüzden. Hiç planladığım gibi bi Ramazan yaşamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…