Ben sadece okurken burada söylüyorum sonra ay sonu toplu bildirim yapıyorum. Benim hadefim her ay asgari 4 kitap okumak . Bu ay baya kitap okudum 15 falan ama sayfa sayıları azdı.Canım sen bildirim topiğine yazmıyorsun galiba, kaç kitap kaç sayfa okuduğun belli değilama benim hedefim ayda hiç olmazsa 6-7 kitap okumak, bura içinse sayfa sayısından ilk üçlüğe girmek ))
Kız bunu paylaşmak yasakmışBugun gunaydinimi veremedim :) telafi cezasi vereyim bari kendime
Eyup belediyesinin bir yarismasi bu katilmak isteyen icerikteki kitaplari ilgisini ceken varsa denesin sansini. :) en kotu 50 lira kitap ceki kazanirsiniz :)
Sen kv de misin halaBen sadece okurken burada söylüyorum sonra ay sonu toplu bildirim yapıyorum. Benim hadefim her ay asgari 4 kitap okumak . Bu ay baya kitap okudum 15 falan ama sayfa sayıları azdı.Ev değilim ya uzun soluklu kitaplar almadım pek . Yine de 2000 sayfanın üzerine çıktım ama sen aldın başını gidiyosun. Az soluklan gözünü seveyim
Kaynana dediğin iş yaptırır
Aa niye, belediyenin kitap okuma yarismasi bu neticede, burasi da kitap klubuKız bunu paylaşmak yasakmışbanlanma sonra
Canım sordu calci reklam olur oaylaşmayın demişler. Konuşmuştuk burda sen kaçırdın sanırım.Aa niye, belediyenin kitap okuma yarismasi bu neticede, burasi da kitap klubu
Evet gormedim ben. Bugun bakamadim buraya cok yogundum. Reklam olacagi aklima gelmedi. Neticede kazancli bir konu degil.Canım sordu calci reklam olur oaylaşmayın demişler. Konuşmuştuk burda sen kaçırdın sanırım.
Bencede kesinlikle öyle. Ve aslında okumaya teşvik eden bişey. Biz geçen haftalarda konuşmuştuk canım. Bu arada kızın rahatsızdı sanırım nasıl olduEvet gormedim ben. Bugun bakamadim buraya cok yogundum. Reklam olacagi aklima gelmedi. Neticede kazancli bir konu degil.
Temiz cikti sonuclar. Yanlis teshismis. Sonrasinda 2 doktorla daha gorustuk takibe bile gerek yok dediBencede kesinlikle öyle. Ve aslında okumaya teşvik eden bişey. Biz geçen haftalarda konuşmuştuk canım. Bu arada kızın rahatsızdı sanırım nasıl oldu
Gözünüz aydınTemiz cikti sonuclar. Yanlis teshismis. Sonrasinda 2 doktorla daha gorustuk takibe bile gerek yok dedi
Çok sevindim canım, gözünüz aydınTemiz cikti sonuclar. Yanlis teshismis. Sonrasinda 2 doktorla daha gorustuk takibe bile gerek yok dedi
Ben de alanım dışında başka kitap hiç okumadım. Haneme 0 yazılacak
Sen kv de misin hala
Aa niye, belediyenin kitap okuma yarismasi bu neticede, burasi da kitap klubu
Kızlar yarın yoğun okuma yaptığım sonra gün. Kv den ayrılıyorum15 kitap okutan kaynana
Ama senin mecbur öyle olması gerekti. Üzülme. Benim de eşim evde izinli. Herşeyim karıştı birbirine bu yüzden. Hiç planladığım gibi bi Ramazan yaşamıyorumBen de alanım dışında başka kitap hiç okumadım. Haneme 0 yazılacaktezi bitirene kadar böyle, sonra hız vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?