Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugunlerde bahar indi bitti bir türlü yazamadım.
Yaşar Kemal'in daha önce yayımlanmamış anılarından ve şiirlerinden oluşan bir kitap. Beni çok etkiledi, özellikle anılar. Başlanılan gün bitecek kadar da ince, insanı okurken yormuyor.
Aynı gün uçurtma avcısına başladım. Onda da 194.sayfadayim.

Yok ya daha basit bir şey ehliyet sınavı ama İngilizce olduğu İçin sıkıntı yaşıyorum.
Benim Türkiye’de ehliyetim vardı ama burada onu beğenmiyorlar. Zor değil ama İngilizcem yeterli değil
yok canım pes etmek yok ama ama bu tür sınav işlerinde genelde başarılıydım. Burada zoruma gidiyor iki kez kalmak inşallah üçüncüye geçerim. Aslında basit ama yapamadım

Yurtdışında çok zor olduğunu duymuştum. Kolay gelsin sana inşallah bu sefer rahat geçersin

Çıktık eve yakın büyük bir orman parkı var oraya gittik. Yürüdük baya kitap okudum biraz açık havada kitap okumayı özlemişim. Ama kızım sağolsun anne benimle konuş benimle oyna diye diye okutmadı. Uyusun bu gece kitap okuyacağım yetti gayri bu ay bu kadar tembellik.
belki kamelhalı kadını nisan ayıyla bitiririm.

Canım ayıp olmasın diye iki günde okusaydin bari
Haha yok valla öyle iddiam yok, kızlara yetişmekte zorlanıyorum
O kizlar hangi kızlar canım, biz tanıyor muyuz ?

Yurtdışında çok zor olduğunu duymuştum. Kolay gelsin sana inşallah bu sefer rahat geçersin
Almanya Avusturya da kuzenlerim var Türk ehliyeti olan sadece sürüş testine giriyormuş. Yazılı yokmuş ama İngiltere ikisinde istiyor. Ne gerek varsa trafiği kolay herkes kurallara uyuyor ve yollar düzgün araba sürmek daha kolay en azında sürerken dil gerekmiyor

Merak ettim katili gerçekten boşluktan böyle havalar ısınsın da gezelim diyordum galiba yasaklardan anca kitap okuruz bu yaz da )
Bundan sonra sen bizden üç gün sonra başla okumaya nasılsa geçersin bizi
Şaka bir yana maşallah vallahi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…