Simdi gordum kizlar herkese iyi aksamlarERTUĞRUL GAZİ TÜRBESİ, KINIK ŞELALESİ, BOZCAARMUT GÖETİ, HARMANKAYA KANYONU
Bilecik'ten herkese günaydın
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
@KumraL_KrakeR
Nazarın benden uzak ama dikkatli bak derimPardon da kime yetişiyorsun acabasenden önde kimse yok ki
Hayır nirdeyse yeminimi bozdum ağalar olacağımYanlış okumamışım sende benim okuduğumu okumuşsun
AA bu benDün kitap sipairişi verip ayı kapatmıştım. Peki bugun neden sipariş verdimhazirana kadar sipariş yok (desem de inanmayın )
Hepimizin okuduğunu toplayıp ona mı yetişmeye çalışıyor anlamadımHayır nirdeyse yeminimi bozdum ağalar olacağım
İvittt bu olabilirHepimizin okuduğunu toplayıp ona mı yetişmeye çalışıyor anlamadım
Başka türlü açıklayamıyorumİvittt bu olabilir
Yok ya daha basit bir şey ehliyet sınavıE-yds ye mi giriyorsun canım ? Ben de zamanında hazırlık okudum (2002) onun üzerine pek bir şey katmadım oysa çok severdim şimdi hem hatırlamak hem geliştirmek adına YDS düşünüyorum ben de ama nasıl hazırlanırım nerden başlamalıyım bile bilmiyorum
Benim Türkiye’de ehliyetim vardı ama burada onu beğenmiyorlar. Zor değil ama İngilizcem yeterli değilEhliyet sınavıydı değil mi yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse çıkmış sorulara çok bak bende 1buçuk yıl oldu ve sınırdan 1 2 soru fazla yapmıştım hiç çalışmadan ilk sınavda geçtim. Benim sorunda direksiyondaydı 2.de geçebildim aslında güzel kullanıyordum ama panikten 2kere stop ettirdim
yok canım pes etmek yok ama ama bu tür sınav işlerinde genelde başarılıydım. Burada zoruma gidiyor iki kez kalmak inşallah üçüncüye geçerim.Başarısızlıkla yılma sakın. Başarısızlığın seni yenmesine izin verme. Zamanında izin vermiş biri olarak söylüyorum ki bu duyguyla baş etmek daha zor. Defaatle yapman gerekiyorsa defaatle yap. Başarılar diliyorum sana
Yurtdışında çok zor olduğunu duymuştum. Kolay gelsin sana inşallah bu sefer rahat geçersinYok ya daha basit bir şey ehliyet sınavıama İngilizce olduğu İçin sıkıntı yaşıyorum.
Benim Türkiye’de ehliyetim vardı ama burada onu beğenmiyorlar. Zor değil ama İngilizcem yeterli değil
yok canım pes etmek yok ama ama bu tür sınav işlerinde genelde başarılıydım. Burada zoruma gidiyor iki kez kalmak inşallah üçüncüye geçerim.Aslında basit ama yapamadım
Canım ayıp olmasın diye iki günde okusaydin bariİyi akşamlar. Ölüm Meleği ni bitirdim öğlen. Akıcı, merak uyandıran kitaptı. Ama bir az kadın düşmanlığı sezdim, hoşuma gitmedi hiç. Yazardan böyle bir şey beklemiyordum. Yeni neslin davranışlarının büyükler tarafından onaylanmaması, kabul görmemesi de göze batıyor bayağı. Ama ne yalan söyleyeyim ben bile şimdiki gençlerin bazı yaptıklarını eleştiriyorumnapalım yaşlılık böyle demek ki )
O kizlar hangi kızlar canım, biz tanıyor muyuz ?Haha yok valla öyle iddiam yok, kızlara yetişmekte zorlanıyorum
Almanya Avusturya da kuzenlerim var Türk ehliyeti olan sadece sürüş testine giriyormuş. Yazılı yokmuş ama İngiltereYurtdışında çok zor olduğunu duymuştum. Kolay gelsin sana inşallah bu sefer rahat geçersin
Merak ettim katili gerçektenCanım ayıp olmasın diye iki günde okusaydin bari
O kizlar hangi kızlar canım, biz tanıyor muyuz ?
Bundan sonra sen bizden üç gün sonra başla okumaya nasılsa geçersin biziMerak ettim katili gerçektenboşluktan böyle havalar ısınsın da gezelim diyordum galiba yasaklardan anca kitap okuruz bu yaz da )
Galiba kitaba başlayanlar az başlanınca hemen bitecek çok rahat okunuyor )Bundan sonra sen bizden üç gün sonra başla okumaya nasılsa geçersin bizi
Şaka bir yana maşallah vallahi
Ben daha başlamadımGaliba kitaba başlayanlar az başlanınca hemen bitecek çok rahat okunuyor )
Başla da bitir Mayıs a kadar. Umarım yarın kendini çok daha iyi hiss eder, okursunBen daha başlamadım
Bu akşam başlamayı düşünüyorum canım sabaha göre daha iyiyim.Başla da bitir Mayıs a kadar. Umarım yarın kendini çok daha iyi hiss eder, okursun
Tanısam ben tanırdım, ben tanımadığıma göreCanım ayıp olmasın diye iki günde okusaydin bari
O kizlar hangi kızlar canım, biz tanıyor muyuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?