Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tess Gerritsen ve Jonh Verdon un kitaplarından sonra yavan geldi bana
Bütün kitapları öyle mi acaba,Agatha okumamıştım hiç,umarım değildir okumayı düşünüyordum bütün kitaplarını.
Olay döngüsü onlara göre daha sakin kalıyor

hatta şöyle söyleyebilirim,
tanrılar okulu ve kurtlarla koşan kadınları okuduğumdan beri hayatım ve yaşam tarzım değişti.
insanlarla olan iletişimim değişti.
şimdilik ruhsal olarak bu yaşımda belirsiz süreli doygunluğa ulaştım diyebilirim.
tabii zamanla azalırsa başka yeni kitaplar keşfederek doyarım diye düşünüyorum :)

kurtlarla koşan kadınları tavsiye ederim. :)

Bir açıklama pleaseeeeee

Kızım 2 saat canlı dersteyken evi toplardım önceden şimdi kitabımı alıyorum elime ☻

Akşamları dizi haber izlemek yerine kitap okurum☻

Kızımı parka götürdüğümde çantama mutlaka kitabımı atarım. ☻

Ailecek kitap saatimiz var☻

Okuduğum kitapları izlediğim filmleri anlatmamı merakla dinleyen bir eşim var☻

Bu topik bana heyecan kattı hepsinin yanında. Bu ay sıkıntılı bir dönem yaşadım. Bu sıkıntımı atlatmak için yaşamamış farzetmek için yine kitaplara gömüldüm. Okuduğum kitapları buraya yazmak bana ayrı bir heves kattı. Yazdıkça okuyasım geldi okudukça yazdım
Kitap konuşulan bir ortam beni hep mutlu ve huzurlu etmiştir. Her ay yaşadığım migren ataklarını bu ay yaşamadım eşim de farketti

Dereceye girmek çok güzel olurdu bunların yanında ama herkes çok güzel okuyor maşallah

Tezinde başarılar

Açıklama da çok iyi ya, şimdi buna ne diyeyim

Hahah aynen ben de görünce şaşırdın. Van Gölü Van'da değil miydi ya oldum
Çok büyük calcim Bitlis'in tüm ilceleri hemen hemen merkezi hariç sahil de toplanmış 3 4 tane ilçesi var tam bı günde gezdik gölün etrafını dolandık
Günaydınlar herkese

Çok büyük calcim Bitlis'in tüm ilceleri hemen hemen merkezi hariç sahil de toplanmış 3 4 tane ilçesi var tam bı günde gezdik gölün etrafını dolandık
Günaydınlar herkese
İnşallah bir gün gezebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…