Sen devam et ben de kitabımı bitireyimşuan 3 kişi ile meşgulüm Calcim . 3lü mihrakla uğraşıyorum
senin okuma sayın güzel o yüzden rahatlıkla okuyabilirsinSen devam et ben de kitabımı bitireyim
Sende de suç yokki, kabarık listeliler utansınAy sonuna kitap yetiştirip listesini kalabalık göstermeye çalışan ben
Valla adamlar 12 ve yukarısı benim bir elin parmak sayısını geçmezSende de suç yokki, kabarık listeliler utansın
Çok istikrarlıyımsenin okuma sayın güzel o yüzden rahatlıkla okuyabilirsin
Ah ahhhValla adamlar 12 ve yukarısı benim bir elin parmak sayısını geçmez
Ay sonuna kitap yetiştirip listesini kalabalık göstermeye çalışan ben
Ferfecirdeki sükunetin sebebi belli oldu
acaba kitapta sürekli öğle uykusuna yatiyolar diye ordaki havayı sıcağı düşünüp mü uyuyosun sen
Birlikte cevap yazıvereyimSanki mevsimsel bir durum. Bende aynı hallerdeyim. Çocukta yoruyor haliyle uyuklama halleri var son zamanlarda. 1 e kadar oturup okurdum 11 de devriliyorum. Dün gece kızımdan önce uyumuşum
Hamile misin?Birlikte cevap yazıvereyim
Ay ay bitirdim de öyle geldim son sayfaları
Ama son 10 sayfda bile defalarca uyuyup uyandım
Birden sıçrayıp suratımın karşısındaki telefonla bakışıp devam ediyorum kaldığım yerden
Uzanarak neden kitap okunmaz’ın canlı kanlı örneği oldum
Dönemsel bir durum bence de. Gündüzleri de öğleleri kızım uyuyunca alıyorum elime ve yine uyuyorum
Kesinlikle değilimHamile misin?
Kurtlarla Koşan Kadınlar kitabını incelemiştim daha önce ama temin etmedim buna rağmen uzun süredir okumak istediğim bir kitap. Hatta okuyup kızım büyüyünce mutlaka ona da okuması için ısrar edeceğim türden bir kitap. Çok güzel oldu hemen aklıma gelmişken sepete attımŞöyle bir geleyimKurtlarla Koşan Kadınlar tam gaz devam. Lakin çok kalın ve roman gibi okunmuyor. Yavaş gidiyor yani Bir de üzerine Varoluşçu psikoterapiye başladım ki çok severim Yalomu. Tek kelime ile harika. Psikolojiyi seviyorsaniz balıklama atlayın derim. Dili çok akıcı ve vakalar ilgi çekici. Kitap kalın fakat korkutmasın sizi. Bunun haricindeki bilimum makale ve tez okuyup; üzerine onları düzelttim. Allah bereket versin diyorum.
Bir açıklama pleaseeeeee
İrwin Yalom'un kitapları çok sürükleyici gerçekten, zevkle okunuyor. Sizde mi akademisyen siniz? Ben de temmuzda savunmaya girmeye çabalıyorumŞöyle bir geleyimKurtlarla Koşan Kadınlar tam gaz devam. Lakin çok kalın ve roman gibi okunmuyor. Yavaş gidiyor yani Bir de üzerine Varoluşçu psikoterapiye başladım ki çok severim Yalomu. Tek kelime ile harika. Psikolojiyi seviyorsaniz balıklama atlayın derim. Dili çok akıcı ve vakalar ilgi çekici. Kitap kalın fakat korkutmasın sizi. Bunun haricindeki bilimum makale ve tez okuyup; üzerine onları düzelttim. Allah bereket versin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?