Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Söğüt Ertuğrul Gazi

Kitap genel konusu itibariyle Mongol (Moğol) akınına karşı ayakta durmaya çalışan bir beyliğin Söğüte gelerek burda önce beylik sonra devlet kurma hikayesi. Ertuğrul çocukluğundan başlıyor anlatmaya.Bendeki kitap ve baskıda çok yazım yanlışı vardı rahatsız oldum okurken. Çok severek okuduğumu da söyleyemem. Yarışma için olmasa alıp okuyacağım bir kitapta olmazdı

Günaydın herkese ) Dün Dikenlikler Prensi ve Görmek kitabına başladım ) yavaş yavaş da Later okuyorum bakalım artık ) Görmek okunması bir az zor olsa da şimdilik beğendim. Çevirmene helal olsun yani çok uzun çetrefilli cümleler, okuyunca bile adamın gözü ağrıyor.

Günaydınlar
Bende ilk kitabı severek okumuştum. İçimizden birinin hayatını bir başkasından dinler gibi gelmişti
Yavuz bahadıroğlu nun kitabı mıydı bu.
Bizimde Bi tahlil grubumuz var da orda bu ay yazarın kitaplarından okuyacaklardı ama beni pek sarmıyor bu tarz o yüzden bu ay katılmadım. Hatta buhara yanıyor du sanırım kitap çok beğenerek okuyorlardı

Evet yavuz bahadıroğlu. Benim ilgimi çekmedi biraz baktım yazara inanılmaz bir hayran kitlesi var. Kitap sayısıda çok. İlgi meselesi olabilir diyeceğim ama ben tarihi kitapları severimde

Bende okumaya hiç cesart edememiştim Yaşar Kemal’in betimlemeleri yoğun olduğu için. C Calcifer oku pişman olmazsın demişti dediği kafar varmış. Fırsat bulduğun zaman oku bence erteleme
Badem Ağacı Filistin’i anlatıyordu değil mi

Evet yavuz bahadıroğlu. Benim ilgimi çekmedi biraz baktım yazara inanılmaz bir hayran kitlesi var. Kitap sayısıda çok. İlgi meselesi olabilir diyeceğim ama ben tarihi kitapları severimde
Bende severim bu tarzı ama nedense içim istemedi okumayı. Gerçekten okur kitlesi çok yüksek bu da bende beklentiyi de yükseltiyor

Bence erteleme. Gerçekten çok güzel bir kitap. Okurken seni içine alıyor. Sanki yaşıyorsun kitabı

Bence erteleme. Gerçekten çok güzel bir kitap. Okurken seni içine alıyor. Sanki yaşıyorsun kitabı
Haziranda okuyacağım canım:) Bu ay okuyacaklarım belli bide elimde yok almam lazım:) Nikahta biri keşke İnce Memed taksa bana

Evet canım daha ilk sayfalardan da kalbine yumruk atıyor insanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…