Günaydınlar herkeseee
Günaydınlar Ferfecir sakinleri
@JES
@Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
nemesis
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
pacman
@KumraL_KrakeR
ummhnisa
Gunaydin. Buraya ugramaya yuzum yok artik kac gundur kitap acamadim. Bilimum boyama kesme yapistirma klubu varsa ona gideyim bari.
@JES
@Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
nemesis
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
pacman
@KumraL_KrakeR
ummhnisa
Günaydınlar
@JES
@Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
nemesis
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
pacman
@KumraL_KrakeR
ummhnisa
Bende ilk kitabı severek okumuştum. İçimizden birinin hayatını bir başkasından dinler gibi gelmiştiİnce Memed
Çok keyif alarak okuduğum bir kitap oldu. Bazı yerlerde sanki kitabın içindeymişim gözümle görüyormuşum gibi hissettim inanılmaz güçlü betimlemeler kullanılarak anlatılmış bir baş yapıt olmuş.
Anadolu insanın ruh halini sömürenler karşısındaki çaresizliği,yaşadıkları zulmü,sefaleti, kaderine terk edilmişliğinin hikayesi. Diğer ciltleri okumak için can atıyorum. Bakalım neler olacak devamında
Yavuz bahadıroğlu nun kitabı mıydı bu.Merhaba Söğüt Ertuğrul Gazi
Kitap genel konusu itibariyle Mongol (Moğol) akınına karşı ayakta durmaya çalışan bir beyliğin Söğüte gelerek burda önce beylik sonra devlet kurma hikayesi. Ertuğrul çocukluğundan başlıyor anlatmaya.Bendeki kitap ve baskıda çok yazım yanlışı vardı rahatsız oldum okurken. Çok severek okuduğumu da söyleyemem. Yarışma için olmasa alıp okuyacağım bir kitapta olmazdı
Tünaydın
@JES
@Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
nemesis
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
pacman
@KumraL_KrakeR
ummhnisa
Evet yavuz bahadıroğlu. Benim ilgimi çekmedi biraz baktım yazara inanılmaz bir hayran kitlesi var. Kitap sayısıda çok. İlgi meselesi olabilir diyeceğim ama ben tarihi kitapları severimdeGünaydınlar
Bende ilk kitabı severek okumuştum. İçimizden birinin hayatını bir başkasından dinler gibi gelmişti
Yavuz bahadıroğlu nun kitabı mıydı bu.
Bizimde Bi tahlil grubumuz var da orda bu ay yazarın kitaplarından okuyacaklardı ama beni pek sarmıyor bu tarz o yüzden bu ay katılmadım. Hatta buhara yanıyor du sanırım kitap çok beğenerek okuyorlardı
Bende okumaya hiç cesart edememiştim Yaşar Kemal’in betimlemeleri yoğun olduğu için. C Calcifer oku pişman olmazsın demişti dediği kafar varmış. Fırsat bulduğun zaman oku bence ertelemeGünaydın
Life light İnce Memed çektirdin canımı:)) Hep erteliyordum okumayı ama şu an baya merak ediyorum:)
Dün Badem Ağacı'na başladım zamanlama çok manidar oldu şu anki gündemleİçim sızlaya sızlaya okuyorum
Bende severim bu tarzı ama nedense içim istemedi okumayı. Gerçekten okur kitlesi çok yüksek bu da bende beklentiyi de yükseltiyorEvet yavuz bahadıroğlu. Benim ilgimi çekmedi biraz baktım yazara inanılmaz bir hayran kitlesi var. Kitap sayısıda çok. İlgi meselesi olabilir diyeceğim ama ben tarihi kitapları severimde
Bence erteleme. Gerçekten çok güzel bir kitap. Okurken seni içine alıyor. Sanki yaşıyorsun kitabıGünaydın
Life light İnce Memed çektirdin canımı:)) Hep erteliyordum okumayı ama şu an baya merak ediyorum:)
Dün Badem Ağacı'na başladım zamanlama çok manidar oldu şu anki gündemleİçim sızlaya sızlaya okuyorum
Haziranda okuyacağım canım:) Bu ay okuyacaklarım belli bide elimde yok almam lazım:) Nikahta biri keşke İnce Memed taksa banaBence erteleme. Gerçekten çok güzel bir kitap. Okurken seni içine alıyor. Sanki yaşıyorsun kitabı
Set halinde olursa iyi olur hajajajHaziranda okuyacağım canım:) Bu ay okuyacaklarım belli bide elimde yok almam lazım:) Nikahta biri keşke İnce Memed taksa bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?