Yazacaktım sana Gurur ve Önyargı'yı oku diyeGurur ve önyargı ya başladım, sunuş kısımdan girişe geldim bıraktım.Zaten beklentim yüksekti çevirmen de sağolsun iyice yükseltti inşallah yanıltmaz
Bu kitap aşk ve gurur kitabıyla aynı mı acabaGurur ve önyargı ya başladım, sunuş kısımdan girişe geldim bıraktım.Zaten beklentim yüksekti çevirmen de sağolsun iyice yükseltti inşallah yanıltmaz
Neyse 5 kitap okudum zatenHuuu Ramazan yarın bitiyor biliyorsunuz değil mi
Evet o kitap ama orjinal adı Gurur ve ÖnyargıBu kitap aşk ve gurur kitabıyla aynı mı acaba
Hala 30dayım günlerdir araya başka kitaplar sıkıştırdım tabi boş değilimGörmek’e başlamıştım ama 23 sayfa zor dayandım. 5 sayfa noktasız satır başsızBitirenlere saygım sonsuz Beyaz diş’e başlıyorum
Hayatımda bu kadar virgülü bir arada görmedimHala 30dayım günlerdir araya başka kitaplar sıkıştırdım tabi boş değilim
Mr. DarcyGurur ve önyargı ya başladım, sunuş kısımdan girişe geldim bıraktım.Zaten beklentim yüksekti çevirmen de sağolsun iyice yükseltti inşallah yanıltmaz
Kalp kalbe karşıYazacaktım sana Gurur ve Önyargı'yı oku diye
Vazgeçmelisiniz. İlerisi iyi açılıyorGörmek’e başlamıştım ama 23 sayfa zor dayandım. 5 sayfa noktasız satır başsızBitirenlere saygım sonsuz Beyaz diş’e başlıyorum
Gözlerim düzelsin devam edicemVazgeçmelisiniz. İlerisi iyi açılıyor
İnan hiç alakası yokAteşten Gömlek'i okurken aklıma gelen
Ben o kitabı alırken baya düşünmüştüm. Orjinali hangisi diye bilememiştin O zamanlar internet çok kullanmıyordum. Aşk ve Gurur da karar kılıp almıştım. Keyifle okumuştum.Evet o kitap ama orjinal adı Gurur ve Önyargı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?