Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seninle birlikte bütün çalışanların Allah yardımcınız olsun canım benim
Evdeyken zaman cabuk geciyor tatil nasil bitti anlamadim benyarin bismillah diyip isimizin basindayiz insallah

Bu ay kitab konusunda offsaayytim 2 kitab okudum kaldım ramazanda başka okumalar yetişsin vs diye bı kaç kitab daha okusaydim elimdekilerin teslim zamanında geliyor
Hep bana yapacak değiller ya geçmiş olsun
Ah bir acımasız olabilse ama olamıyor işte. Ben de sadece 4 ü okumadım onu da okuyacağım ama kem gözler bir türlü iki yakamı bir araya getirmeme müsaade etmiyo ki

Ayaşlı ile kiracilari bitti. Guzel bir turk klasigiydi.Cumhuriyet’in ilk yıllarındaki bazı insanların yaşam şekillerine dikkat çekmek istemiş yazar.Ayaşlının 9 odalı evinin her odasını kiralayan insanların yaşamlarının anlatıldığı bir kitap.
Yeni kitabim hatice kubra tongardan fıtrat pedagojisi 2.
Herkese iyi okumalar diliyorum

Selam kızlarcım üç gündür bakamadım buralara. Boynum tutuk. Dün ve önceki günde migren tuttu iki gün beni mahvetti. Üzerine bugün ehliyet sınavına girdim. Çok şükür geçtim. Bugün enerjim iyi. Artık kitaplarıma dönebilirim. Haftaya bitirmeyi hedefliyorum görmek kitabını. Kitap akmaya başladı ben durdum. Herkes iyidir inşallah

Geçmiş olsun ayrıca gözün aydın

Aa hadi hayırlı olsun canım ya. Çok sevindim

Valla yalan yok bende çok sevindim. Ayaklarım popoma çarpıyordu eve gelirken. Kendime teşekkür etmek için hemen girdim bi mağazaya kızıma elbise aldım. Oda çok sevindi.
Aa hadi hayırlı olsun canım ya. Çok sevindim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…