- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Benim yerime görmek isimli muazzam kitabı okursan olurbaşla başladilim şişti biriyle konuşmam lazım
Benim yerime görmek isimli muazzam kitabı okursan olur
Bende aynı durumdayım 26 sayfa okudum ve bıraktım kitabı. Körlükte böyle olmamıştı. Her gün elime alıp başlamaya çalıyorum aynı paragraftayım sıfır ilerlemeonu ben de okumadım hala yabak bu bitirdiğim kaçıncı kitap onu bı türlü okuyamıyorum
içimden gelmiyo life
Bende aynı durumdayım 26 sayfa okudum ve bıraktım kitabı. Körlükte böyle olmamıştı. Her gün elime alıp başlamaya çalıyorum aynı paragraftayım sıfır ilerlemeU UcanSupurge de aynıymış
Allah kolaylık versin canım dualarım seninle bütün çalışanlarlaahhh teşekkür ederim hanımefendi
gidip oğlanın çantasını hazırlayım bari
Günde 10-20 sayfa okumaya çalışcam önümüzdeki aya sarkar ama biter. Bir yerden sonra açılır herhaldeben 100 geçtim ama PDF okuyom normalde kaça denk geliyo bilmiyorum.
dediğin gibi gitmiyo yani
Teşekkür ederimGözümdeki 25 lik life
Hoş geldiniz
İstediğin kadar sorabilirsin hiç sıkıntı değil.Geriye dönük yapmayalım katıldığından itibaren hedef belirleyelim. Yeni gelenlere hep o şekilde yaptık
iyi akşamlar hatunlar
Jane eyre bitti.
okurken gözümde Türkan Şoraylar hülya koçyiğitler Ediz Hunlar Cüneyt Arkınlar cirit attı desem yeridir
ben anladım Yeşilçam o orjinal muhteşem fikirleri nerden almış
hele o başından geçenleri narsist narsist anlatan genç kızların hazin öyküsü. o zehir gibi kafası yüksek ahlaki gerçekten uzak peri masalı kafası falancümleler bile aynıydı repliklerle
bundan önce okuduğum uğultulu tepeler ve jane eyren yazarları kardeş. ikisi de kadın. bu detay yüzünden üst üste okudum. ve İngilizlerin ne kadar kibar görünse de kaba insanlar olduğunu anladım.
kitap akıcı ama yazar kadın kahramanın ağzından anlattığı için kadın kahramanı narsist gibi gördüm ben. ara ara itti beni o yüzden. yine de eğlenceli ve zeki bı dili vardı. çok güzel noktalardan alıntı ve benzetmeler kullanmış. tam bir kadın titizliği:) birazdan kadının burcu Başak mi diye bakcam Googledan
yazıldığı dönem için çok aykırı ve açık seçik sayılmış. bence o dönemi anlamak için okunması çok faydalı olur:) çünkü öpüşmek bile geçmiyo nerdeyse içinde. ayrıca ilk feminist kitaplardan sayiliyomus. bı kadının özgür ve ekonomik olarak bağımsız olması işlenmiş.
ama bı bu kadar daha yazsam yetmez. bence mutlaka okuyun:) okuyanlarla tartışmak isterim kitabı:)
öncelikle hoşgeldin:) ben severim
ama yeni başladığım bı tür.
ursula l. k guin kitapları okudum daha çok:)
ben okuduğum her kitabını sevmiştim. biraz araştırıp ilgini çekerse okuyabilirsin:)
Hoş geldin ) ben fantastik ve bilim kurgu severim, güzel seri kitaplara bayılırım )
Çok kitap okumanın öyle bir etkisi oluyor sanırsam kimseyi bulamazsam kendi kendime anlatıyorum çünkü benim okuduğum kitaplarla ilgilenen birilerini bulmak çok zorbaşla başladilim şişti biriyle konuşmam lazım
Hobbit e başlıyorum bekle beni orta dünya
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım ayrıca gözün aydın tebrik ederim
Olamam mıSen 36 mısın? Benden büyük müsün
Baya olmuşsunOlamam mıolmuşum valla 85liyim canım
Yoksam sayfanın ablası ben miyimBaya olmuşsungüzel olmuşsun ben de 88 liyim işte
Çok sevindim dün bülbülü öldürmek ve Nar Ağacını sipariş verdimNar ağacı kitabını okuyorum 300 sayfasindayim çok güzel bir kitapmis gerçekten
Aynen bu ay Bin Muhteşem Güneş bitince ona başladım direkt araya 5 kitap sıkıştı dediğin gibi her gün 10-15 okursam ay sonuna biter herhaldeBende aynı durumdayım 26 sayfa okudum ve bıraktım kitabı. Körlükte böyle olmamıştı. Her gün elime alıp başlamaya çalıyorum aynı paragraftayım sıfır ilerlemeU UcanSupurge de aynıymış
Ben de 88 AralıkBaya olmuşsungüzel olmuşsun ben de 88 liyim işte
35.9936yım ama
Benimde listemde inşallah okumak istiyorum. Bi arkadaşıma hediye almıştımNar ağacı kitabını okuyorum 300 sayfasindayim çok güzel bir kitapmis gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?