Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
onu ben de okumadım hala ya bak bu bitirdiğim kaçıncı kitap onu bı türlü okuyamıyorum

içimden gelmiyo life
Bende aynı durumdayım 26 sayfa okudum ve bıraktım kitabı. Körlükte böyle olmamıştı. Her gün elime alıp başlamaya çalıyorum aynı paragraftayım sıfır ilerleme U UcanSupurge de aynıymış

ben 100 geçtim ama PDF okuyom normalde kaça denk geliyo bilmiyorum.
dediğin gibi gitmiyo yani

Gözümdeki 25 lik life

Hoş geldiniz
Teşekkür ederim
İstediğin kadar sorabilirsin hiç sıkıntı değil. Geriye dönük yapmayalım katıldığından itibaren hedef belirleyelim. Yeni gelenlere hep o şekilde yaptık

Anlaştık yine sorum olursa sorarım o zaman

Ne güzel anlatmışsın :) bayıldım..

öncelikle hoşgeldin:) ben severim
ama yeni başladığım bı tür.
ursula l. k guin kitapları okudum daha çok:)
ben okuduğum her kitabını sevmiştim. biraz araştırıp ilgini çekerse okuyabilirsin:)

listeme ekledim çok teşekkürler

Hoş geldin ) ben fantastik ve bilim kurgu severim, güzel seri kitaplara bayılırım )

Hoşbulduk tanıştığımıza memnun oldum o zaman yakın takipteyim seni benim favorim açlık oyunları, harry potter, ve witcher serisini şuan okuyorum..
ayrıca toph da benim favorim avatarla tanıştıktan bölümü 20 kere izlemişimdir

başla başla dilim şişti biriyle konuşmam lazım
Çok kitap okumanın öyle bir etkisi oluyor sanırsam kimseyi bulamazsam kendi kendime anlatıyorum çünkü benim okuduğum kitaplarla ilgilenen birilerini bulmak çok zor

Hobbit e başlıyorum bekle beni orta dünya

Ben okumuştum.. maalesef şöyle bir hata yapmıştım filmlerinden sonra okumaya başlayınca çok sıkıcı oldu çünkü 1 kitabı 3 filme bölünce çok filmler çok detaylı olmuş.. her karakterin duruşuna bakışına kadar herşeyi çekmişler.. umarım sen filmlerini kitaptan sonraya bırakmışsındır :)

Aynen bu ay Bin Muhteşem Güneş bitince ona başladım direkt araya 5 kitap sıkıştı dediğin gibi her gün 10-15 okursam ay sonuna biter herhalde
Baya olmuşsun güzel olmuşsun ben de 88 liyim işte
Ben de 88 Aralık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…