Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam diyor ki dil öğrenin ama ingilizce dil değil diyor onu zaten bilmeniz lazım. İtalyanca İspanyolca vs öğrenin diyor. Ben Türkçeyi zor konuşuyorum

Yakında dil bilmek de gerekmeyecek spontane çeviri yapan cihazlar çıktı.. ayrıca dil değil dediği dil neredeyse dünyanın ortak dili sayılır

iyi akşamlar hatunlar

Jane eyre bitti.
okurken gözümde Türkan Şoraylar hülya koçyiğitler Ediz Hunlar Cüneyt Arkınlar cirit attı desem yeridir

ben anladım Yeşilçam o orjinal muhteşem fikirleri nerden almış

hele o başından geçenleri narsist narsist anlatan genç kızların hazin öyküsü. o zehir gibi kafası yüksek ahlaki gerçekten uzak peri masalı kafası falan cümleler bile aynıydı repliklerle

bundan önce okuduğum uğultulu tepeler ve jane eyren yazarları kardeş. ikisi de kadın. bu detay yüzünden üst üste okudum. ve İngilizlerin ne kadar kibar görünse de kaba insanlar olduğunu anladım.

kitap akıcı ama yazar kadın kahramanın ağzından anlattığı için kadın kahramanı narsist gibi gördüm ben. ara ara itti beni o yüzden. yine de eğlenceli ve zeki bı dili vardı. çok güzel noktalardan alıntı ve benzetmeler kullanmış. tam bir kadın titizliği:) birazdan kadının burcu Başak mi diye bakcam Googledan

yazıldığı dönem için çok aykırı ve açık seçik sayılmış. bence o dönemi anlamak için okunması çok faydalı olur:) çünkü öpüşmek bile geçmiyo nerdeyse içinde. ayrıca ilk feminist kitaplardan sayiliyomus. bı kadının özgür ve ekonomik olarak bağımsız olması işlenmiş.

ama bı bu kadar daha yazsam yetmez. bence mutlaka okuyun:) okuyanlarla tartışmak isterim kitabı:)

Teşekkür ederim vr mı aranızda benim gibi fantastik seven

öncelikle hoşgeldin:) ben severim
ama yeni başladığım bı tür.
ursula l. k guin kitapları okudum daha çok:)
ben okuduğum her kitabını sevmiştim. biraz araştırıp ilgini çekerse okuyabilirsin:)

Samdanım hoşgeldin tam seni etiketleyecektim sen geldin ne güzel yazmışsın ya gülsem mi muhteşem mi atsam bilemedim

Samdanım hoşgeldin tam seni etiketleyecektim sen geldin ne güzel yazmışsın ya gülsem mi muhteşem mi atsam bilemedim

hoşbuldum limonsuzum nasılsın

ay kitap o kadar çok konuşmaya müsait ki kesinlikle okunmalı ya
daha neler neler yazcaktim da bı kitap da benden çıkmasın dedim limonsuzum

Hoş geldin ) ben fantastik ve bilim kurgu severim, güzel seri kitaplara bayılırım )

İyim tatlım çay içiyorum
Senin yazdıklarını kitap okur gibi okuyorum desem

beni şımartıyorsunuz küçük hanım
afiyet olsun limonsuzum bu akşam ben de çay içtim
yarın işe gitcem. ne zamandır evdeyim ya bı heyecan geldi gidip ilk okul çocuklarının çantasını hazırlaması gibi hazırlık yapasim var

Şımartılmayı hakediyorsunuz küçük hanım
Ohh çay da içmişsin yarına hazırsın demektir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…