Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hoş geldiniz
Kitap uygulamalarından ya da PDF okuyabiliyorsanız onlara da yönebilirsiniz. Jasminla sizin türe yakın okumalar yapıyor ve iyi kitaplar okuyor. Eminim size tavsiyeleri olacaktır.
bir ay boyunca düzenli bildirim yaptığınızda ay sonu yıllık hedefinizle birlikte sizi tabloya ekleyebilirim

Çok iyi keşke ben de öyle olabilem mesela eşim ilber ortaylının Kitaplarını okudu ama ben okuyamıyorum gözlerim okuyor zorlayınca ama beynim algılamıyor
İlber Ortaylı okudum ve kendimi hem çok fakir hemde çok cahil hissettim

Merhaba hoşbulduk
Pdf ya da uygulama da olabilir sıkıntı olmaz önemli olan ilgimi çekmesi.. jasminla ilk sayfadaki listede dikkatimi çekmişti 100 kitap hedeflemiş ve 50sini okumuş.. eğer kitap zevkimiz uyarsa bana çok faydası olur (nasıl etiketlediğimizi unutmuşum )
Bildirim derken nasıl bildirimler mesela okuduğum kitap ismini ve yorumlarımı mı yazacağım?

Şöyle hangi kitabı okuyorsanız yazmanız gerekiyor ve bitirdiğinde spolier olmadan yorumunuzu yazıyorsunuz. Eğer ortak okuma ise gün belirleyip hep beraber kitap hakkında konuşuyoruz. Bitirdiğimiz kitapları ise bu sayfaya yazıyoruz ki ben ay sonu listeden düşebileyim. İlk sayfayı okursanız orda da ayrıntılar yazıyor
Bildirim sayfamız ;

Çok iyiydi bir cahil kolay yetişmiyor üstadım..
Adam diyor ki dil öğrenin ama ingilizce dil değil diyor onu zaten bilmeniz lazım. İtalyanca İspanyolca vs öğrenin diyor. Ben Türkçeyi zor konuşuyorum

Tamam şimdi peki ben geriye dönük olarak bu yıl okuduğum diğer kitapları da yazmalı mıyım yoksa bundan sonra okuduklarımdan mı başlayayım bezdirdim mi ilk günden?

Gözümdeki 25 lik life
Hoş geldiniz

Tamam şimdi peki ben geriye dönük olarak bu yıl okuduğum diğer kitapları da yazmalı mıyım yoksa bundan sonra okuduklarımdan mı başlayayım bezdirdim mi ilk günden?
İstediğin kadar sorabilirsin hiç sıkıntı değil. Geriye dönük yapmayalım katıldığından itibaren hedef belirleyelim. Yeni gelenlere hep o şekilde yaptık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…