- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ben her teldenTeşekkür ederim vr mı aranızda benim gibi fantastik seven
Ben 29 bucukBen seni daha küçük sanıyordum
Ciddi misin
yarın herkesin yaşını öğreneyim en iyisi ben
Merhaba hoş geldinizSelamlar herkese,
Ben de düzenli kitap okumay çalışıyorum özdllikle serileri çok seviyorum.. bu yılın başında witcher serisine başladım.. toplam 7 kitap, 6. Kitabı yarıladım ama bir yandan da korkuyorum bitiyor diye, çünkü kitap bulmakta çok zorlanıyorum bazen.. her türü okumakta zorlanıyorum.. fantastik türü favorim ama onun dışında sürükleyici kitapları da okuyabiliyorum.. bu yüzden kitap kulüpleri aklıma geldi ve kulüp deyince de kadınlar kulübü tabiki =D bu arada bir hesap yaptım yılın başından beri 2000 sf okumuşum :) kendimle gurur duyuyordum ama buraya bakınca biraz söndüm tabi maşallah insanlar 50 kitap okumuş yıl başından beri valla bravoeğer kitaplatım bitiyor korkusunu atarsam bende daha çok okuyabilirim..
Sözün özü; kabul ederseniz ben de katılmak, kitap tavsiyeleri sayesinde, kitaplarım bitecek korkusu olmadan, bol bol okumak istiyorum.. ne yapmam gerek acaba?
Seni hatırlatıyorumİlk gün söylemiştik. O kadar kitap okuyacağına bu konuya çalış biraz
36yım amaSeni hatırlatıyorum
Çok iyi keşke ben de öyle olabilem mesela eşim ilber ortaylının Kitaplarını okudu ama ben okuyamıyorum gözlerim okuyor zorlayınca ama beynim algılamıyorBen her telden
Bende merak ettim şimdiBen seni daha küçük sanıyordum
Ciddi misin
yarın herkesin yaşını öğreneyim en iyisi ben
İlber Ortaylı okudum ve kendimi hem çok fakir hemde çok cahil hissettimÇok iyi keşke ben de öyle olabilem mesela eşim ilber ortaylının Kitaplarını okudu ama ben okuyamıyorum gözlerim okuyor zorlayınca ama beynim algılamıyor
Yarın yaşları doğum tarihi ile toplayayım benBende merak ettim şimdi
Merhaba hoş geldiniz
Kitap uygulamalarından ya da PDF okuyabiliyorsanız onlara da yönebilirsiniz.Jasminla sizin türe yakın okumalar yapıyor ve iyi kitaplar okuyor. Eminim size tavsiyeleri olacaktır.
bir ay boyunca düzenli bildirim yaptığınızda ay sonu yıllık hedefinizle birlikte sizi tabloya ekleyebilirim
İlber Ortaylı okudum ve kendimi hem çok fakir hemde çok cahil hissettim
Şöyle hangi kitabı okuyorsanız yazmanız gerekiyor ve bitirdiğinde spolier olmadan yorumunuzu yazıyorsunuz. Eğer ortak okuma ise gün belirleyip hep beraber kitap hakkında konuşuyoruz. Bitirdiğimiz kitapları ise bu sayfaya yazıyoruz ki ben ay sonu listeden düşebileyim. İlk sayfayı okursanız orda da ayrıntılar yazıyorMerhaba hoşbulduk
Pdf ya da uygulama da olabilir sıkıntı olmaz önemli olan ilgimi çekmesi.. jasminla ilk sayfadaki listede dikkatimi çekmişti 100 kitap hedeflemiş ve 50sini okumuş.. eğer kitap zevkimiz uyarsa bana çok faydası olur (nasıl etiketlediğimizi unutmuşum)
Bildirim derken nasıl bildirimler mesela okuduğum kitap ismini ve yorumlarımı mı yazacağım?
Adam diyor ki dil öğrenin ama ingilizce dil değil diyor onu zaten bilmeniz lazım. İtalyanca İspanyolca vs öğrenin diyor. Ben Türkçeyi zor konuşuyorumÇok iyiydibir cahil kolay yetişmiyor üstadım..
Şöyle hangi kitabı okuyorsanız yazmanız gerekiyor ve bitirdiğinde spolier olmadan yorumunuzu yazıyorsunuz. Eğer ortak okuma ise gün belirleyip hep beraber kitap hakkında konuşuyoruz. Bitirdiğimiz kitapları ise bu sayfaya yazıyoruz ki ben ay sonu listeden düşebileyim. İlk sayfayı okursanız orda da ayrıntılar yazıyor
Bildirim sayfamız ;
Howl'un Kitap Bildirim Topiği 🏰
Merhaba kitap severler, Bu topik sadece bildirim içindir. Konuda sohbet etmek yasaktır. Bitirdiğiniz kitapları sıra numarasıyla eklemeniz lazım Sadece bitmiş kitapları yazın lütfen Hayırlı olsun :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: MART AYI LİSTESİ Kitap Sayfası...www.kadinlarkulubu.com
Aa ispanyolca bilmiyorsan doğum tarihimi söylememAdam diyor ki dil öğrenin ama ingilizce dil değil diyor onu zaten bilmeniz lazım. İtalyanca İspanyolca vs öğrenin diyor. Ben Türkçeyi zor konuşuyorum
Hoş geldinizSelamlar herkese,
Ben de düzenli kitap okumay çalışıyorum özdllikle serileri çok seviyorum.. bu yılın başında witcher serisine başladım.. toplam 7 kitap, 6. Kitabı yarıladım ama bir yandan da korkuyorum bitiyor diye, çünkü kitap bulmakta çok zorlanıyorum bazen.. her türü okumakta zorlanıyorum.. fantastik türü favorim ama onun dışında sürükleyici kitapları da okuyabiliyorum.. bu yüzden kitap kulüpleri aklıma geldi ve kulüp deyince de kadınlar kulübü tabiki =D bu arada bir hesap yaptım yılın başından beri 2000 sf okumuşum :) kendimle gurur duyuyordum ama buraya bakınca biraz söndüm tabi maşallah insanlar 50 kitap okumuş yıl başından beri valla bravoeğer kitaplatım bitiyor korkusunu atarsam bende daha çok okuyabilirim..
Sözün özü; kabul ederseniz ben de katılmak, kitap tavsiyeleri sayesinde, kitaplarım bitecek korkusu olmadan, bol bol okumak istiyorum.. ne yapmam gerek acaba?
İstediğin kadar sorabilirsin hiç sıkıntı değil.Tamam şimdi peki ben geriye dönük olarak bu yıl okuduğum diğer kitapları da yazmalı mıyım yoksa bundan sonra okuduklarımdan mı başlayayımbezdirdim mi ilk günden?
Ben de 26 diye düşünüyordumGözümdeki 25 lik life
Hoş geldiniz
Ruhum gençGözümdeki 25 lik life
Hoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?