- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Gecmis olsun canimdoktordan geldim sinir ile ilgili değil dedi şükür. Fizik bölümüne yönlendirdi. Romatizma da olabilir dedi.
Dan diye yazdım
İyi bari canım yokmuş:)Calcinin dediği o iğneli emg den yaptırdım. Sinir sıkışması var mı diye omuzumdan elime kadar her yere baktı yok dedi
Boşuna yorulmasınlar sen de işe yaramazİşkence yöntemi. Bildiklerim anlatmam için bana elektrik veriyorlar
Yaa sorma ben de bu gece bebeğim olmuş ama onu evde unutup işe gitmişimKendime not ;
Gece uyumadan önce Tess kitapları okuma!
Sabaha kadar kitaptaki kadınlarla ve katillerle boğuştum durdum
Burada da bugün fırtına çıktı. rüzgar adan götürüyor. ayağıma taş bağlayacağım
İyi bari canım yokmuş:)
Benim de sol omzum sorunlu da eklem hipermobilitesinden dolayı ondan merak ettim bana neden öle bişi yapmadılar diye
Burada da bugün fırtına çıktı. rüzgar adan götürüyor. ayağıma taş bağlayacağım
Akıllandım benBoşuna yorulmasınlar sen de işe yaramaz
Valla benim de aklıma o geldi. Uçup gitmesem bari hahhaaklıma şemsiyeyle uçan amcalar geldi ahahah
Dışarı çıkmadın herhalde
Dışarı çıkmadın herhalde
ben de çıkmak istiyorum yaaÇıktıam sabah erken bikaç kere şalımın ucu uçuştu bi kerede suratıma geldi o kadar
8 civarı çıkıyorum havalar ısındıkça 7 ye 6 ya çekicem 6 da yürüyüş çok iyi oluyor.ben de çıkmak istiyorum yaa
Nereye çıkayım her taraf trreeekkk dolu8 civarı çıkıyorum havalar ısındıkça 7 ye 6 ya çekicem 6 da yürüyüş çok iyi oluyor.
Haftasonu yürü sende
Trrek neNereye çıkayım her taraf trreeekkk dolu
Eklemlerim aşırı esnek canım ne gerek varsaBilmem kemikle ilgili bişey seninki ondan heralde. Neymiş o zor okudum kısaca nen var guzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?