Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağrıyınca mutlaka ölç.Geçti mi nasılsın?
Benim 16/9 16/10 oldu dört beş gün.
Aklında olsun nar ekşisi düşürüyor

Ağrıyınca mutlaka ölç.Geçti mi nasılsın?
Benim 16/9 16/10 oldu dört beş gün.
Aklında olsun nar ekşisi düşürüyor
geçti şükür baya hafifledi ya. Ben hiç öyle düşünmedim bidahakime ölçeceğim o zaman. Nâr ekşisi bilmiyordum bak

Sağ olun kızlar
Çok iyi geldi en son ne zaman evden dışarı çıkarmıştık bebeyi hatırlamıyorum. Bu birkaç günlük ara ona çok iyi geldi
Alışıyorlar mı dışarı çıkmamaya. Ben bugün kızımı çıkartmadım. Boynum tutuk rüzgarda çok fazla diye kaldık evde. Her anı kriz her konuşması ağlak. Dışarı çıkalım diye ağladı. Annne çooook sıkılıyoooom köyde olmak iyi gelecek yaşasın özgürlük diyip evde isyan çıkarabilir dönünce

Benim kızım doğduğundan beri hep evde neredeyse
İlk bir yıl Silopideydik biz, çıkaramıyorduk orda pek. Tayinimiz çıktıktan bir süre sonra da pandemi olunca fazla çıkamadı. Ama gittiği yerleri unutmuyor sürekli denize gidelim, parka gidelim, markete gidelim diyip duruyordu. Hatta bir ara sadece doktora gitmek için evden çıktığını farketmiş, çok aşırı korkuyor olmasına rağmen doktora gidelim baba diyordu
Memlekette de dedesinin evinden ilk çıkışında hastaneye gittiğimiz için çok zor çıkardık onu sonrasında dışarı. Yine doktora götürürler diye düşünüp çıkmak istemedi. Hep zorla ikna ettik
En büyük sorunu uyku saatlerinde yaşadık biz. Çok korktum eve dönünce de uyku konusunda sıkıntı yaşarsak diye ama şu an evimizdeyiz ve eski rutinine bağlı kalarak gitti yattı.
Eve gelince dedoşumun evine gidelim diye ağlayıp eve girmek istemedi bir de
Köyde bugün fırtına vardı hanımefendiyi çıkaramadık çünkü hep yazlıklar vardı yanımızda. Çok zor tuttuk evde onu bugün. Dışarıda kediler, köpekler, kuzular, kümes hayvanları, kaplumbağalar, çiçekler, dalından toplanıp yenilebilecek çilekler, su ve toprak varken evde kalmak zoruna gitti baya
Size de çok geçmiş olsun bu arada

Selam kızlar umarım herkes iyidir

8 civarı çıkıyorum havalar ısındıkça 7 ye 6 ya çekicem 6 da yürüyüş çok iyi oluyor.

Haftasonu yürü sende

6 nedir yaw es kaza 6 uyanırsam mümkün olan enhızlı şekilde uyukuya dönmeye çalışıyorum o saat benim için sabah sayılmaz

Kötü bi sonucu oluyor mu bunun?
Hani yeteneksizsiniz gibi yerlere çıkıp ayağını sırtına falan koyanlar gibimi yani

Yaaa evet bir de poposunu kafasının üstüne koyanlar var

Bu kitap çok güzele benziyor listeme ekleyeceğim teşekkürler.. bu tarz köpeğin dilinden bir kitap okumuştum adı can dostumdu çok keyifli birkitaptı.. yazarını hatırlayamadım..

geçmiş olsun gerçekten zor bir durum çok dikkat etmek lazım..ama sırt kaşıma kısmı iyiymiş insanlar o esnekliğe ulaşmak için yıllarca çalışıyor..
yorum yazmayanın yakasındayım bundan sonra

7. Kitabı bitirip öyle Yazcam ben sadece 6. Kitabı yorumlasam çok spoiler vermek zorunda kalırdım

Ayy kıyamam çok üzüldüm miniğe bu dönemden çok etkilendi çocuklar bizim neyseki küçükte olsa bir parkımız var.. yoksa evde çıldırabilirdik

Geçecek bu günler de inşallah

Günaydınlar efendim

İki gün etiket yok çünkü etiketlerim bilgisayarda kaldı

Bende etiket bekliyordumgunaydin amel defteri kitabinda 200. Sayfadayim surukleyici bi kitap. Pdf olarak da mustafa kutlunun ruzgarli pazar kitabini okuyorum son 50 sayfa kadar kaldi bugun bitirmeyi düşünüyorum onu. Bol okumali bi gun diliyorum herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…