- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.227
- 598
HosbuldumHoş geldiniz
Evet okudum tabikiİlk sayfayı okuyun sonra istediğiniz kadar soru sorun cevaplayayım
Evet hangi kitabı okuyorsanız paylaşıyorsunuz. Bitince spolier vermeden ufak bir yorum. Biten kitapları da Ferfecir Kitap Bildirim TopiğiHosbuldum
Evet okudum tabikigunluk paylasimlarla devam etmem yeterli sanirim
Yaa keske ay basinda katilsaymisim aranizaEvet hangi kitabı okuyorsanız paylaşıyorsunuz. Bitince spolier vermeden ufak bir yorum. Biten kitapları da Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasına yazıyorsunuz. Ay sonu en çok kitap okuyan ve en çok sayfa okuyan üç kişiyi belirliyoruz.
Bir ayın sonunda ilk sayfadaki tabloya yıllık hedef ile ekleniyorsunuz
Günaydın herkese )) en güzel uyku saati şimdi ))
Ya bilerek yapıyon dimi teos senin totonu kescem valla bak
SelamHosbuldum tesekkurler. Sıkı bir okuyucuyumneler yapmam gerekiyor gunluk kitap ve sayfa sayisi bildirimi disinda. Bu ay okudugum kitapları eklemem gerekli mi yonlendirirseniz sevinirim
Evet hangi kitabı okuyorsanız paylaşıyorsunuz. Bitince spolier vermeden ufak bir yorum. Biten kitapları da Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasına yazıyorsunuz. Ay sonu en çok kitap okuyan ve en çok sayfa okuyan üç kişiyi belirliyoruz.
Bir ayın sonunda ilk sayfadaki tabloya yıllık hedef ile ekleniyorsunuz
Günlük bildirim zorunlu değil yaw, motive olmak için iyi oluyor o yüzden paylaşanlar oluyorYaw başkanım ben bu günlük bildirim olayını anlamamışımher gün kaçsayfa okuduk kaçıncı sayfadayızdiye yazmamız mı gerekiyordu ama kimse yazmıyor yazim bari bundan sonra..
HosbuldumSelam herkese yarısı bitmiş bir hafta sonundan merhabaherkesin geri kalan hafta sonunu keyifli geçirmesini diliyorum..
Ahh yıllardır 9u geçiremedimçocuklar 8 demeden dikiliyor benim.. onlar uyanıkken de yatsam da uyuyamıyorum..
konuyu bilmiyorum ama çok güldüm yaa... bir kere kızım sabah wcye gitmek istememişti ben de şakayla karışık totonu kesicem senin demiştim kreşin kapısından girer girmez beni ihbar etmişti öğretmenine hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım
Selamben de yeniyim sanırım başlayalı 1hafta falan oldu.. çaktırma kilolarımız da yakınmış... zayıflama grubunda mısın?
Günaydınlar efendim
İki gün etiket yok çünkü etiketlerim bilgisayarda kaldı
6 nedir yawes kaza 6 uyanırsam mümkün olan enhızlı şekilde uyukuya dönmeye çalışıyorum o saat benim için sabah sayılmaz
Boncuklarımın hepsi oricinal
Oricinıl derken? Markalı bomcuk mu?Boncuklarımın hepsi oricinal
Oricinıl derken? Markalı bomcuk mu?
Allah kahretmesin espirime bak öff
Eline sağlık çok güzel yazmışsınİmparator Çay Bahçesi
Bu kitapta Nazlı Eray'ın hayal dünyasına girmeye hazır mısınız? Fantastik ögelerle dolu bu kitabın genel konusu aşk. Kitabın genel simgesi Afrika menekşesi, bu menekşe konuşuyor dertleşiyor sizinle. Etrafımızda gördüğümüz her şey canlı bu kitapta.
Bir anda gece olup gökyüzünde süzülerek şehir şehir dolaşırken bir anda 30 yıl önce aşkına karşılık bulamayanıp intihar edip kendini öldüren İrfan'ı mezarından çıkarıp onunla aşkını arayabiliyorsunuz.
Severek okuduğum bir kitap oldu. Türüne göre çok iyiydi. Puanım 10/9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?