Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dun okudugum kitap bitmisti. Bugun yeni kitaba başlıyorum kitapyurdu indirimlerinden yorumunu begenerek almıştım umarim güzeldir herkese bol okumali keyifli bir gun dilerim

Eklentiler

• 20210522_161723.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 31
Hosbuldum

Evet okudum tabiki gunluk paylasimlarla devam etmem yeterli sanirim
Evet hangi kitabı okuyorsanız paylaşıyorsunuz. Bitince spolier vermeden ufak bir yorum. Biten kitapları da Ferfecir Kitap Bildirim Topiği sayfasına yazıyorsunuz. Ay sonu en çok kitap okuyan ve en çok sayfa okuyan üç kişiyi belirliyoruz.
Bir ayın sonunda ilk sayfadaki tabloya yıllık hedef ile ekleniyorsunuz

Yaa keske ay basinda katilsaymisim araniza neyse yarisa onumuzdeki ay katilirim insallah. Araniza kabul ettiginiz icin teşekkürler

Mustafa kutludan ruzgarli pazar bitti.pdf olarak okudum kitabi. Benim hosuma gitti.yazar yoksul insanlari anlatiyor.cogu is bulmak icin anadoludan gelmis yersiz yurtsuz insanlar.ve bu insanlara kol kanat geren vicdanli insanlar.cok bilindik seylerdi aslinda okudugum. Ama yazarin hikayelestirip okuyucuya bu sekilde aksettirmesi cok hos olmus

Selam herkese yarısı bitmiş bir hafta sonundan merhaba herkesin geri kalan hafta sonunu keyifli geçirmesini diliyorum..

Günaydın herkese )) en güzel uyku saati şimdi ))

Ahh yıllardır 9u geçiremedim çocuklar 8 demeden dikiliyor benim.. onlar uyanıkken de yatsam da uyuyamıyorum..
Ya bilerek yapıyon dimi teos senin totonu kescem valla bak

konuyu bilmiyorum ama çok güldüm yaa... bir kere kızım sabah wcye gitmek istememişti ben de şakayla karışık totonu kesicem senin demiştim kreşin kapısından girer girmez beni ihbar etmişti öğretmenine hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım
Hosbuldum tesekkurler. Sıkı bir okuyucuyum neler yapmam gerekiyor gunluk kitap ve sayfa sayisi bildirimi disinda. Bu ay okudugum kitapları eklemem gerekli mi yonlendirirseniz sevinirim
Selam ben de yeniyim sanırım başlayalı 1hafta falan oldu.. çaktırma kilolarımız da yakınmış... zayıflama grubunda mısın?

Yaw başkanım ben bu günlük bildirim olayını anlamamışım her gün kaçsayfa okuduk kaçıncı sayfadayızdiye yazmamız mı gerekiyordu ama kimse yazmıyor yazim bari bundan sonra..

Yaw başkanım ben bu günlük bildirim olayını anlamamışım her gün kaçsayfa okuduk kaçıncı sayfadayızdiye yazmamız mı gerekiyordu ama kimse yazmıyor yazim bari bundan sonra..
Günlük bildirim zorunlu değil yaw, motive olmak için iyi oluyor o yüzden paylaşanlar oluyor iyi de oluyor.
Bu ve diğer topikte aktif olmak ve biten kitapları yorumlamak yeterli

Hosbuldum sen de hosgelmissin
Yok hayir gruplarda degilim. 15 kilo kadar verdim kendi cabamla 2 aydir falan ara vermistim bi kac kilo aldim simdi tekrar basladim. Kendi capimda gunluk tuttum burda orda paylasim yapiyorum

İmparator Çay Bahçesi

Bu kitapta Nazlı Eray'ın hayal dünyasına girmeye hazır mısınız? Fantastik ögelerle dolu bu kitabın genel konusu aşk. Kitabın genel simgesi Afrika menekşesi, bu menekşe konuşuyor dertleşiyor sizinle. Etrafımızda gördüğümüz her şey canlı bu kitapta.
Bir anda gece olup gökyüzünde süzülerek şehir şehir dolaşırken bir anda 30 yıl önce aşkına karşılık bulamayanıp intihar edip kendini öldüren İrfan'ı mezarından çıkarıp onunla aşkını arayabiliyorsunuz.

Severek okuduğum bir kitap oldu. Türüne göre çok iyiydi. Puanım 10/9

Eline sağlık çok güzel yazmışsın Kız öpme kuyruğu ve uyku istasyonunuda tavsiye ederim Nazlı Eray okumak istersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…