Eski etiketler kalmışBende bizim kitap topiğinin günaydın bildirimini bulmaya çalışıyorum sabahtır
Başganımmmm lütfen unutma bidaha
Günaydın bebişler
Evde çocuğu zaptetmek çok zor gerçekten. Keşke imkanlar hep uygun olsa. Çok teşekkür ederimBenim kızım doğduğundan beri hep evde neredeyse
İlk bir yıl Silopideydik biz, çıkaramıyorduk orda pek. Tayinimiz çıktıktan bir süre sonra da pandemi olunca fazla çıkamadı. Ama gittiği yerleri unutmuyor sürekli denize gidelim, parka gidelim, markete gidelim diyip duruyordu. Hatta bir ara sadece doktora gitmek için evden çıktığını farketmiş, çok aşırı korkuyor olmasına rağmen doktora gidelim baba diyordu
Memlekette de dedesinin evinden ilk çıkışında hastaneye gittiğimiz için çok zor çıkardık onu sonrasında dışarı. Yine doktora götürürler diye düşünüp çıkmak istemedi. Hep zorla ikna ettik
En büyük sorunu uyku saatlerinde yaşadık biz. Çok korktum eve dönünce de uyku konusunda sıkıntı yaşarsak diye ama şu an evimizdeyiz ve eski rutinine bağlı kalarak gitti yattı.
Eve gelince dedoşumun evine gidelim diye ağlayıp eve girmek istemedi bir de
Köyde bugün fırtına vardı hanımefendiyi çıkaramadık çünkü hep yazlıklar vardı yanımızda. Çok zor tuttuk evde onu bugün. Dışarıda kediler, köpekler, kuzular, kümes hayvanları, kaplumbağalar, çiçekler, dalından toplanıp yenilebilecek çilekler, su ve toprak varken evde kalmak zoruna gitti baya
Size de çok geçmiş olsun bu arada
Geçmiş olsunMerhaba kızlar. Ben hastanedeyim bugün kitap okuyabilecegimi sanmıyorum. Belli de olmaz yine haber vereyim dedim
Geçmiş olsunMerhaba kızlar. Ben hastanedeyim bugün kitap okuyabilecegimi sanmıyorum. Belli de olmaz yine haber vereyim dedim
Günaydın Jesim nasılsınBende bizim kitap topiğinin günaydın bildirimini bulmaya çalışıyorum sabahtır
Başganımmmm lütfen unutma bidaha
Günaydın bebişler
Ya bilerek yapıyon dimi teos senin totonu kescem valla bakGünaydın Jesim nasılsın
Ya arkidişler benim suçum var mı, hal hatır sormak da kötü ne olabilirYa bilerek yapıyon dimi teos senin totonu kescem valla bak
Halimi bildiğin için böyle sorunca seni kesesim geliyorYa arkidişler benim suçum var mı, hal hatır sormak da kötü ne olabilir
Merhaba hoş geldinizMerhaba kizlar ben de araniza katılabilir miyim?
Hosbuldum tesekkurler. Sıkı bir okuyucuyumMerhaba hoş geldiniz
Hoş geldinizMerhaba kizlar ben de araniza katılabilir miyim?
İlk sayfayı okuyun sonra istediğiniz kadar soru sorun cevaplayayımHosbuldum tesekkurler. Sıkı bir okuyucuyumneler yapmam gerekiyor gunluk kitap ve sayfa sayisi bildirimi disinda. Bu ay okudugum kitapları eklemem gerekli mi yonlendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?