- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ben anayurt otelini daha çok sevmiştim. Hem kitabını okumuştum hem de filmini izlemiştim. Filminde oynayan kişinin ismini de unuttum ama muhteşem bir oyuncuydu. Aynı kişi ah belinda da oynamıştı ve orada da bayılmıştım.
Hayırbenim için cemildi c sizler isim koydunuz mi okurken
Ben o b leri c leri çok anlayamadım yavbenim için cemildi c sizler isim koydunuz mi okurken
Aklın yolu birHayırC C dir benim için
Güler miydi bir kız daha vardı o da korkmuştu dimiAyşeyi fena korkuttu babasıyla ilgili anıları anlatınca hahaha
Ben o b leri c leri çok anlayamadım yav
Harika bir filmdiray o ah belinda nasıl filmdi ya. devrelerin yanmıştı izleyince
Güler pastanede görüp peşinden gittiği üniversitesiteli kız. Kız başta çok ulaşılmaz geldi sonra sıradan biri gibi gelince ondan da hevesi geçtiGüler miydi bir kız daha vardı o da korkmuştu dimi
Bu adamın ney adı bı turlu anlayamadım inan kiisim yerine ismin ilk harfini vermiş.
bazılarının ismi vardı kitapta bazıları harfti.
c aylak adamın kendisiydi:)
Değil mi?Aklın yolu bir
Bundan olsa olsa c olurdu dedim benbenim için cemildi c sizler isim koydunuz mi okurken
yaa okumadım da izlemedimde. Elimde var anayurt oteli en kısa zamanda okuyacağım merak ettimBen anayurt otelini daha çok sevmiştim. Hem kitabını okumuştum hem de filmini izlemiştim. Filminde oynayan kişinin ismini de unuttum ama muhteşem bir oyuncuydu. Aynı kişi ah belinda da oynamıştı ve orada da bayılmıştım.
Bana teknik anlatımlarla gel lütfenAma şunu diyim Atılgan bilinç akışını çok etkili kullanmış
Harika bir filmdirAynı yönetmenin Türkan Şoray'ın başrolünü oynadığı bir film vardı. O da harikadır. Yalnız isim hafızamın rezilliği Ne yönetmen adı var ne de film adı.
Bununda arkadaşına yavşamıştı sankiGüler pastanede görüp peşinden gittiği üniversitesiteli kız. Kız başta çok ulaşılmaz geldi sonra sıradan biri gibi gelince ondan da hevesi geçti
Güler sevdi ama adamın kafa başka dünya birlesmedi onlaGüler miydi bir kız daha vardı o da korkmuştu dimi
Bu adamın ney adı bı turlu anlayamadım inan ki
Yardır Teo yardırDiyaloglar karılışıktı, kim ne diyor belli değil
c iştebenim için cemildi herkes c olarak bırakmış ben adını da koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?