Zaten ilk o kıza gidecekti ama bir anda Güler e döndü.Bununda arkadaşına yavşamıştı sanki
Kesinlikle okumalısın. Bence aylak adamdan çok çok daha iyi ve daha etkileyici. Ben çok severim Yusuf Atılganın tarzını. Durum öyküleri ( böyle deniyor sanırım.) beni çok sarsar hep.Bundan olsa olsa c olurdu dedim benisimlere haksızlık edemedim
yaa okumadım da izlemedimde. Elimde var anayurt oteli en kısa zamanda okuyacağım merak ettim
Sinemaya da aşna fişne için gidilir mesajını iyi işlemişYardır Teo yardır
Bulup yazacağım şimdiolsun serim hatırlayınca yazarsın:) belki izlemisimdir de:) türk sineması severim yani eski filmleri
Arka sıralar özellikleSinemaya da aşna fişne için gidilir mesajını iyi işlemiş
Bununda arkadaşına yavşamıştı sanki
Heryerde aklı ordaydi zaten ama kolaay ulaşılıyor diye oradanda kaçtı hep sankiSinemaya da aşna fişne için gidilir mesajını iyi işlemiş
Misal ben anneannem olma yolunda ilerliyorum hastalık hastası olarakEn nefret ettiklerimize benzemez miyiz sonunda zaten
Gülerle c’yi mi tarlalık yerde kıstırmışlardıGüler miydi bir kız daha vardı o da korkmuştu dimi
Bilinç akışı eserde ön planda ve başarılı kullanmış ve baş karakter bir tiplemedir. C nin varoluşsal sancıları ele alınmış.Bana teknik anlatımlarla gel lütfen
Inşallah o günleri görürüm sağ salimAaa hiç dikkat etmemişim hamişmişsin. Sözümü pardon gözümü geri aldımsonrası tatlı telaş
Atıf Yılmaz. Hayallerim, aşkım ve sen.olsun serim hatırlayınca yazarsın:) belki izlemisimdir de:) türk sineması severim yani eski filmleri
Sapık yanından geçenlerin değmesinden de hoşlanıyorlocalar
O zamandan belliymişArka sıralar özellikle
Burada zaten tüm dersler özel bi sürücü okuluna bağlı ehliyet alınmıyor. Ben yazılı sınavı geçtim sürüş İçin sınav günü aldım. Türk bir hoca buldum başlangıç 10 saat ödedim ama bu gidişle 50 saat alırım. Bende sürmeyi çözünde senin gibi diyeceğim ben sürüyorsam herkes sürer. Ama zaten herkes sürüyor. Mesele oradaKuzum hiç stres yapma ben dersten gelince savaştan çıkmış gibi oluyordum. Kendimi nasıl sıkıyormuşsam dizlerim kollarım nasıl ağrıyordu. Maddi imkanın varsa sınavdan önce bir kaç saatte özel ders al. Ben araba sürüyorsam herkes sürer
Baba çok iğrenç biriydi. Anne ölmüş teyze ile birlikte. Eve gelen kadınların hepsiyle yatmış. Yattığı kadınlardan biri bir gece C ye tecavüz etmişti hattaBilinç akışı eserde ön planda ve başarılı kullanmış ve baş karakter bir tiplemedir. C nin varoluşsal sancıları ele alınmış.
Ben üniversitede okumuştum sınav olurduk her dönem 5 roman okuyup incelerdik baya unuttum diğer derslerden bi ton başka metinler incelerdim şu an baya karakterleri unuttum belli şeyler var kafamda notlarım duruyor o ayrı tekrar okumuş gıbı olurumen başta iki kızı birden görüyo. diğer kızın adı b. o da büyük ihtimalle kendi arkadaşının hiç karşılaşmadığı haberini alıp durduğu kız kardeşi.
yol ayrımında Güler'in gittiği tarafı sevdiği için onu takip edip b yi etmiyodu:)
bence kitabın sonundaki buldum dediği kız de b ydi:)
İnşallah kolayca atlatırsın canımBurada zaten tüm dersler özel bi sürücü okuluna bağlı ehliyet alınmıyor. Ben yazılı sınavı geçtim sürüş İçin sınav günü aldım. Türk bir hoca buldum başlangıç 10 saat ödedim ama bu gidişle 50 saat alırım. Bende sürmeyi çözünde senin gibi diyeceğim ben sürüyorsam herkes sürer. Ama zaten herkes sürüyor. Mesele orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?