Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan olsa olsa c olurdu dedim ben isimlere haksızlık edemedim

yaa okumadım da izlemedimde. Elimde var anayurt oteli en kısa zamanda okuyacağım merak ettim
Kesinlikle okumalısın. Bence aylak adamdan çok çok daha iyi ve daha etkileyici. Ben çok severim Yusuf Atılganın tarzını. Durum öyküleri ( böyle deniyor sanırım.) beni çok sarsar hep.

Bununda arkadaşına yavşamıştı sanki

en başta iki kızı birden görüyo. diğer kızın adı b. o da büyük ihtimalle kendi arkadaşının hiç karşılaşmadığı haberini alıp durduğu kız kardeşi.

yol ayrımında Güler'in gittiği tarafı sevdiği için onu takip edip b yi etmiyodu:)

bence kitabın sonundaki buldum dediği kız de b ydi:)

Burada zaten tüm dersler özel bi sürücü okuluna bağlı ehliyet alınmıyor. Ben yazılı sınavı geçtim sürüş İçin sınav günü aldım. Türk bir hoca buldum başlangıç 10 saat ödedim ama bu gidişle 50 saat alırım. Bende sürmeyi çözünde senin gibi diyeceğim ben sürüyorsam herkes sürer. Ama zaten herkes sürüyor. Mesele orada

Bilinç akışı eserde ön planda ve başarılı kullanmış ve baş karakter bir tiplemedir. C nin varoluşsal sancıları ele alınmış.
Baba çok iğrenç biriydi. Anne ölmüş teyze ile birlikte. Eve gelen kadınların hepsiyle yatmış. Yattığı kadınlardan biri bir gece C ye tecavüz etmişti hatta

Ben üniversitede okumuştum sınav olurduk her dönem 5 roman okuyup incelerdik baya unuttum diğer derslerden bi ton başka metinler incelerdim şu an baya karakterleri unuttum belli şeyler var kafamda notlarım duruyor o ayrı tekrar okumuş gıbı olurum

İnşallah kolayca atlatırsın canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…