Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini kurtarmayı seçmeyip sürekli dibe doğru gitmesi, hayatı anlamanın acı çekmek olduğunu düşünüyordu. Bunlar hep çocukluktan gelen travmalar. Aslında çok yalnız biri C. O yalnızlığına kimseyi ortak edemedi. Denedi denedi olmadı. Ayşe ye içini açtı kız korktu kaçtı daha bu nasıl derdini anlatsın nasıl güvensin

Baba çok iğrenç biriydi. Anne ölmüş teyze ile birlikte. Eve gelen kadınların hepsiyle yatmış. Yattığı kadınlardan biri bir gece C ye tecavüz etmişti hatta
Birde bu roman kendi içinde bölümlere ayrılıyordu. 4 mevsim olarak ele alınıp bölümlere ayrılıyordu

Kahraman bide fazla ön yargıları olan biri değil miydi sizce. buluttan nem kapan bir tipti. kimsenin aklına gelmeyecek şeylerden sonuçlar cikariyodu
Bir kabuk içindeydi. Birinin kırmasını bekliyordu o yüzden de böyle saçma sapan davranışları vardı bence. Bir nevi yardım çığlığı

en güzeli zaten künye çıkarmak deniyodu galiba:)
bizde ilkokul ve lisede çok künye cikarirdik. çünkü şansıma ilkoldaki Türkçe öğretmenim gittiğim lisede edebiyat öğretmeni olmuştu ve sınıf öğretmenim olmuştu

C kesinlikle travma dolu bir karakter. Ben şu an Yusuf Atılganın hayat hikayesini merak ettim. Böyle hikayeleri ona yazdıran ne acaba?

Ayşe gitmese c onu terk eder miydi? Bence ederdi. Çünkü ilk kez birine içini açmıştı ve bu onun yapısına tersti. Kapalı olması onu çekici yapan özelliğiydi

Ayşe gitmese c onu terk eder miydi? Bence ederdi. Çünkü ilk kez birine içini açmıştı ve bu onun yapısına tersti. Kapalı olması onu çekici yapan özelliğiydi
Tabi ki terkedecekti bu kaçınılmaz son onun için. Ama Ayşe korktuğunu çok belli etti. Belki daha normal davranabilirdi. C için bir travma daha

Gerçekten öyle. Ama bazı tahlilleri hoşuma gitmişti.

benim çok uzun zaman oldu aklımda kalmamış:)
sadece huysuz amcalar gibi sürekli şikayet edip ortalıktan kaybolan biri kalmış aklımda.
bide her türlü duygudan korkuyordu. ama sabit de bı adamdi. kafasından geçen herşeyin dosdoğru olduğuna inanıyordu.

Mecbur çıkarırdık yoksa ayvayı yerdik. Sınav kağıdını 3 sayfa yazardık yoksa olmuyordu her bilgiyi yazardık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…