- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.227
- 598
Gerçekten öyle. Ama bazı tahlilleri hoşuma gitmişti.Kahraman bide fazla ön yargıları olan biri değil miydi sizce. buluttan nem kapan bir tipti. kimsenin aklına gelmeyecek şeylerden sonuçlar cikariyodu
Atıf Yılmaz. Hayallerim, aşkım ve sen.
Zaten c nin de bu yüzden hayatında derin yaralar vardı adam ondan öyleydiBaba çok iğrenç biriydi. Anne ölmüş teyze ile birlikte. Eve gelen kadınların hepsiyle yatmış. Yattığı kadınlardan biri bir gece C ye tecavüz etmişti hatta
Eğer Yusuf Atılganın tarzını beğendiysen ve ah belindayı beğendiysem bu filmi de seversin.SS aldım izlicemteşekkür ederim canım
Çocukluğunda yaşadığı tramvalardan bence oKahraman bide fazla ön yargıları olan biri değil miydi sizce. buluttan nem kapan bir tipti. kimsenin aklına gelmeyecek şeylerden sonuçlar cikariyodu
Birde bu roman kendi içinde bölümlere ayrılıyordu. 4 mevsim olarak ele alınıp bölümlere ayrılıyorduBaba çok iğrenç biriydi. Anne ölmüş teyze ile birlikte. Eve gelen kadınların hepsiyle yatmış. Yattığı kadınlardan biri bir gece C ye tecavüz etmişti hatta
Bir kabuk içindeydi. Birinin kırmasını bekliyordu o yüzden de böyle saçma sapan davranışları vardı bence. Bir nevi yardım çığlığıKahraman bide fazla ön yargıları olan biri değil miydi sizce. buluttan nem kapan bir tipti. kimsenin aklına gelmeyecek şeylerden sonuçlar cikariyodu
Ben üniversitede okumuştum sınav olurduk her dönem 5 roman okuyup incelerdik baya unuttum diğer derslerden bi ton başka metinler incelerdim şu an baya karakterleri unuttum belli şeyler var kafamda notlarım duruyor o ayrı tekrar okumuş gıbı olurum
Çok güzel hatırladın kankiBirde bu roman kendi içinde bölümlere ayrılıyordu. 4 mevsim olarak ele alınıp bölümlere ayrılıyordu
C kesinlikle travma dolu bir karakter. Ben şu an Yusuf Atılganın hayat hikayesini merak ettim. Böyle hikayeleri ona yazdıran ne acaba?Kendini kurtarmayı seçmeyip sürekli dibe doğru gitmesi, hayatı anlamanın acı çekmek olduğunu düşünüyordu. Bunlar hep çocukluktan gelen travmalar. Aslında çok yalnız biri C. O yalnızlığına kimseyi ortak edemedi. Demedi denedi olmadı. Ayşe ye içini açtı kız korktu kaçtı daha bu nasıl derdini anlatsın nasıl güvensin
Ayşe gitmese c onu terk eder miydi? Bence ederdi. Çünkü ilk kez birine içini açmıştı ve bu onun yapısına tersti. Kapalı olması onu çekici yapan özelliğiydiKendini kurtarmayı seçmeyip sürekli dibe doğru gitmesi, hayatı anlamanın acı çekmek olduğunu düşünüyordu. Bunlar hep çocukluktan gelen travmalar. Aslında çok yalnız biri C. O yalnızlığına kimseyi ortak edemedi. Demedi denedi olmadı. Ayşe ye içini açtı kız korktu kaçtı daha bu nasıl derdini anlatsın nasıl güvensin
Benim de dikkatimi çeken bir detaydı o. Baştan sona gibi sanki.Çok güzel hatırladın kanki
Bdvdeki ergenlerin ıssız adam tripli sevgilileriAyşe gitmese c onu terk eder miydi? Bence ederdi. Çünkü ilk kez birine içini açmıştı ve bu onun yapısına tersti. Kapalı olması onu çekici yapan özelliğiydi
Tabi ki terkedecekti bu kaçınılmaz son onun için. Ama Ayşe korktuğunu çok belli etti. Belki daha normal davranabilirdi. C için bir travma dahaAyşe gitmese c onu terk eder miydi? Bence ederdi. Çünkü ilk kez birine içini açmıştı ve bu onun yapısına tersti. Kapalı olması onu çekici yapan özelliğiydi
Gerçekten öyle. Ama bazı tahlilleri hoşuma gitmişti.
Mecbur çıkarırdık yoksa ayvayı yerdik. Sınav kağıdını 3 sayfa yazardık yoksa olmuyordu her bilgiyi yazardıken güzeli zaten künye çıkarmak deniyodu galiba:)
bizde ilkokul ve lisede çok künye cikarirdik. çünkü şansıma ilkoldaki Türkçe öğretmenim gittiğim lisede edebiyat öğretmeni olmuştu ve sınıf öğretmenim olmuştu
Bir itiraf gelsin mi o zamanBdvdeki ergenlerin ıssız adam tripli sevgilileri
Böyle adamlar prim yapar zaten kızlarda erkekleri iyileştirme hastalığı var hahahhaBdvdeki ergenlerin ıssız adam tripli sevgilileri
BendeBir itiraf gelsin mi o zamankitabı okurken c’yi cemal hünal olarak hayal etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?