Yok canım okumadımMadam bovary okudun mu?
Başkasına sormuşsun da ben biraz atlamış gibi olayım. Okumadım. Kütüphanemde duruyor ve çok okumak istiyorum.Madam bovary okudun mu?
Şimdide öyle değil mi paralı ve yakışıklı erkekler çok cazip ama bir paravan arkasından kendilerini gösteriyorlar. Adam yaşadıklarını bilinç altının en derinine iterek hayatla yüzleşmek istemedi. Onun yerine gezmek tozmak anlık hazlar yaşamak istedihayatın zor yüzüyle hiç karşılaşmak istemiyodu. sonuca ulaşmak onu korkutuyodu onu hep
Ben sevmiyorum ya zorunlu olunca insanın okuyası gelmiyor ders içinde üzerine hep konuşurduk hocada anlatırdı o ayrı ama sınavda sorumluyduk 5 romandan hangısı çıkarsa öyle olunca lanet gibi geliyordu sizde mesleğe katkısı olabilir canım ya da ortak ders olarak olabilir bizde de tarih vardı birinci sınıfta çoğu fakülte alıyordu ingilizce gibihadi sen edebiyat. ben kamu okudum ve fakülte bitene kadar kaç roman okudum ödev olarak sayısını unuttum
Aha Issız adam işte.Şimdide öyle değil mi paralı ve yakışıklı erkekler çok cazip ama bir paravan arkasından kendilerini gösteriyorlar. Adam yaşadıklarını bilinç altının en derinine iterek hayatla yüzleşmek istemedi. Onun yerine gezmek tozmak anlık hazlar yaşamak istedi
Onuda okuYok canım okumadım
Normal onun bu davranışı çünkü çok ağır şeyler yaşamış
Oku oku çok önemli okunması gereken eserlerden biriBaşkasına sormuşsun da ben biraz atlamış gibi olayım. Okumadım. Kütüphanemde duruyor ve çok okumak istiyorum.
3 kez başladım okuyamadımOnuda oku
Ben okumuştum ama unutmuşum. Uğultulu tepeler ile mi vadideki zambakla mı konusu benzerdiOnuda oku
Sorununun farkında tabiki. Ama o bu duruma alışmış dışına çıkamaz. Çünkü hayatı bu onun. Acı çekmek aylak gezmek onun için hayatbu kadar detaycı ve kendinin farkında bı adamın asıl sorununun ne olduğunu anlayamamasi bana garip geldi.
ama kahraman bu kısır döngüden hiç çıkmayacak. zaten yazar mevsimlere ayırarak bunu bize mesaji vermiş.
Niye be3 kez başladım okuyamadım
Kesinlikle öyle. Aslında klasik okumayı çok severim. Madam Boverye sıra gelmemişti. Hemen başlamak istiyorum ama.Oku oku çok önemli okunması gereken eserlerden biri
Hayır git evinde otur madem mutsuzsun, kızlardan ne istiyorsun boş beleşSorununun farkında tabiki. Ama o bu duruma alışmış dışına çıkamaz. Çünkü hayatı bu onun. Acı çekmek aylak gezmek onun için hayat
Bence sorunu biliyodu. Yüzleşmek zor geldi. Ayşeye anlatması bir yüzleşmeydi ama çekip gidince aynı döngüye yine girdibu kadar detaycı ve kendinin farkında bı adamın asıl sorununun ne olduğunu anlayamamasi bana garip geldi.
ama kahraman bu kısır döngüden hiç çıkmayacak. zaten yazar mevsimlere ayırarak bunu bize mesaji vermiş.
Belki anlamak istememiştir, çözüm bulmak istemiyordur.bu kadar detaycı ve kendinin farkında bı adamın asıl sorununun ne olduğunu anlayamamasi bana garip geldi.
Madam bocary ve gayri meşru ilişkileri desem belki hatırlarsın kısaca zinalarıBen okumuştum ama unutmuşum. Uğultulu tepeler ile mi vadideki zambakla mı konusu benzerdi
İntikam alıyor babadı gibi töbe yaa bir de diyor ya en çok bacaklardan korktum hahahaha.Hayır git evinde otur madem mutsuzsun, kızlardan ne istiyorsun boş beleş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?