- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.227
- 598
Kesin kitaptan esinlenmişlerdirBir itiraf gelsin mi o zamankitabı okurken c’yi cemal hünal olarak hayal etmiştim
Çocukluğunda yaşadığı tramvalardan bence o
Issız adamBir itiraf gelsin mi o zamankitabı okurken c’yi cemal hünal olarak hayal etmiştim
Öfff ne söz beee nihalimDünyada gereğinden çok kadın vardı bir tek o yoktu cümlesi çok etkilemisti
Biri kek yapar biri istanbul sokaklarında dolaşırIssız adamAma aslında bazı açılardan oturuyor. Biri ıssız biri aylak. Al birini vur ötekine
Meselaolabilir tabi yine de kafamda oturmayan şeyler vardı benim
Ay kanki valla baya bölüme ayrılıyordu nu tarz eserlerde çok oluyor. Ama kaçtı hatırlamıyorum. Bütün kitapları romanları notları koliledim eve geçtiğimde hatırlat sana romanların incelemelerini atayım. Karakterler üzerinden konuyu incelerdik tam oturur her şey kafandaÇok güzel hatırladın kanki
O da kızları bırakıp gidiyordu işteIssız adamAma aslında bazı açılardan oturuyor. Biri ıssız biri aylak. Al birini vur ötekine
Bir kabuk içindeydi. Birinin kırmasını bekliyordu o yüzden de böyle saçma sapan davranışları vardı bence. Bir nevi yardım çığlığı
Olur valla canımAy kanki valla baya bölüme ayrılıyordu nu tarz eserlerde çok oluyor. Ama kaçtı hatırlamıyorum. Bütün kitapları romanları notları koliledim eve geçtiğimde hatırlat sana romanların incelemelerini atayım. Karakterler üzerinden konuyu incelerdik tam oturur her şey kafanda
Erkek milletiO da kızları bırakıp gidiyordu işte
Normal onun bu davranışı çünkü çok ağır şeyler yaşamışhayatın zor yüzüyle hiç karşılaşmak istemiyodu. sonuca ulaşmak onu korkutuyodu onu hep
Ya nereye olsun gel gel hahahaBen aylak adam okumadım arayada kabak gibi girdim çok pardon çekiliyorum.
Madam bovary okudun mu?Olur valla canım
Mecbur çıkarırdık yoksa ayvayı yerdik. Sınav kağıdını 3 sayfa yazardık yoksa olmuyordu her bilgiyi yazardık
Ben neden odun gibiyim yaDünyada gereğinden çok kadın vardı bir tek o yoktu cümlesi çok etkilemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?