• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gotik tarz kitap da mı oluyormuş yaa :KK64: valla bi yaşıma daha girdim.. gotikin her türüne bayılırım bakınız avatarım :KK56:
kitaplar çok güzel görünüyor bazılarını listeme ekledim. Teşekkürler :KK68:
Ben de araştırdım gotik edebiyat türü ciddi manada ilgi çekici. Hatta birkaç kitabı listeme almıştım ben de şu siteden Gotik Edebiyat Klasikleri
Rica ederim 😊😊

Egoist Beyin ve Kilo

Bir psikolog tarafından yazılmış, içeriği kilo yönetimi gibi gözüken ama aslında stres yönetimi olan bir kitap. Beynimizin diğer organlarımızı yönetmek için nasıl kandırdığını anlatıyor ve kilo almanın veya vermenin temelinde az-çok yemek değil stres olduğundan bahsediyor. Stresle baş etme yöntemlerine de yer vermiş. Cok akıcı bir kitap elimden bırakamadım ve çok değişik şeyler öğrendim.

günaydın kızlar 😍😍
totem yaptım elimdeki kitap bitene kadar gelmedim.

ama yetişmedi 😕 üç kitaplık seriymis ikisi bitti biri kaldı. yorumumu seri bitince yapcam:)
1Q84 ü okuyorum:) haziranda son kitabı okurum inşallah:)
Bu seriyi almak istemiştim. Ama hiç okumadığım bir yazar diye başka kitabını aldım. İmkansızın şarkısı. Onunla başlayıp belki bunlarıda okurum. Yorumunu bekliyorum.

ERZURUM
Tortum Şelalesi, İspir Yedi Göller, Gökküşağı Tepeleri, Hınıs Kanyonu, Çoruh Nehri ve Vadisi, Palandöken, Balıklı Köyü, Erzurum Ulu Cami, Erzurum Kalesi, Narman Peri Bacaları
1622525213696.webp

1622525231023.webp

1622525257562.webp

1622525279141.webp

1622525613666.webp

1622526000935.webp

1622526038618.webp

1622526206968.webp

1622526241053.webp

1622526309283.webp

Erzurum'dan herkese Günaydın ❤️
biraz kıyak geçmiş olabilirim ama çok güzel yerler var. Bu doğa harikalarına bayıldım 😍

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
asliogretmen asliogretmen
Nego Nego
Life light Life light
Bonus Bonus
WunderLost WunderLost
Oriana Oriana
Margaret Hale Margaret Hale
Levaiz Levaiz
Eleadora Eleadora
Stevya Stevya
Mucizemsn Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky Jawlensky
WOMAN WOMAN
turuncukedininannesi turuncukedininannesi
Kukrim Kukrim
Nosking Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera Otrera
yet07 yet07
Natsume Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
nemesis nemesis
dayler dayler dayler dayler
Jasminla Jasminla
T Tamam
Keira- Keira-
minik kalp0753 minik kalp0753
pomegranate_ pomegranate_
kimlanbu kimlanbu
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
Harpy Harpy
firdefs firdefs
Samsonn Samsonn
Blue_Black Blue_Black
pacman pacman
ummhnisa ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina

Bu seriyi almak istemiştim. Ama hiç okumadığım bir yazar diye başka kitabını aldım. İmkansızın şarkısı. Onunla başlayıp belki bunlarıda okurum. Yorumunu bekliyorum.

çok güzel kesinlikle tavsiye ederim:)
bu bitince ben de diğer kitaplarını alcam inşallah:)

Yaa yasadigim sehrin guzelliklerini görmek beni cok mutlu etti sabah sabah😍😍gunaydin😘yaklasik bir bucuk senedir burdayim ama burdaki resimlerden sadece 2 tanesine gidebildim 🙄 korona sagolsun😖
Bu arada monte kristo kontunda 140,refet kitabindada 22. Sayfadayim.bol bol okumali bi gun olsun herkese💕

Bende iki hafta esnek calisicam cok mutluyum🤗haftada bir kez nobete gidip mesaimi tamamliycam. Diger gunler benim😍

ben geçen hafta esnek çalışmıştım. bu haftada bı arkadaşın izni denk gelmiyomus o yüzden kabul ettim.

iyi oldu benim için de:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X