Çok daha farklı geliyor. Farklı bir pencereden bakıyorsun. Bu fikre ben de katılıyorum
Allah gözünü doyursun daha ne olsunTOPLAM : 2084 sayfa
Benim de en favori eserlerimden oldu.
Ben de ortaokuldayken sadeleştirilmişini okumuştum. Ama insan unutuyor. O zaman ne hissettiğimi pek hatırlamıyorum bile. Ama şimdi iyi ki okumuşum diyorum. Umarım en kısa zamanda bir şans verirsin.
Şimdi bakayım dedim. Bütün sitelerde yok satışı. Sadece Amazon'da var o da etiket fiyatına. Sanırım haklarını başka bir yayın evi aldı. Yakında tekrar basılır inşallahHiç bilmiyordum desem, ondan mı bütün kitapları eski yaaa.. bendeki de eski daha doğrusu kardeşimin.
Etmediğini mi düşünüyorsun. Samdan'ın az okumuş hali bu. sor bakalım o kitapları kaç günde okumuş?
3000 sayfa okuyacaktın seni düşündüm, gözlerine kıyamadımEtmediğini mi düşünüyorsun. Samdan'ın az okumuş hali bu. sor bakalım o kitapları kaç günde okumuş?
Adı Aylin'i okuyanlar varsa yorumlayalım mı kızlar?adı aylin'i de ilk kez ortaokulda sonra da 30 yaşında okumuştum. çok etkilendiğim kitaplardandır ama ikisinde de yaşanmış bu hikayeden çok farklı dersler almıştım.
ay tekrar okuyasım geldi, okumayanlar varsa bir sonraki yorumlama bu olsun mu :)
TamamC Capanin Gururu Teyom beni beğen hep. Hiç nazar etme. Zaten bende nazarlık bi durum kalmadı. Orta halli bi okuyucuyum
Ama hedefim en az 2500 sayfaydı. Senin yüzündenAllah gözünü doyursun daha ne olsunnazar mış pehhhh
416 sayfa için beni kırmana değer mi be CalcimAma hedefim en az 2500 sayfaydı. Senin yüzünden
İşte Şah&Sultan'ı okusaydım kırmayacaktım seni jsjsjsjsjs416 sayfa için beni kırmana değer mi be Calcim
Lütfen biraz da bize dua eder misin
kapanma da 17 güne 17 kısa kitap belirledim dolu dolu geçsin dedim. 17 kitabı geçtim 10 kitap okudum ve ayı kapattım C Capanin Gururu TeyomAma hedefim en az 2500 sayfaydı. Senin yüzünden
Sen kendin Sultansın ne işin var öyle kitaplarlaİşte Şah&Sultan'ı okusaydım kırmayacaktım seni jsjsjsjsjs
İnşallah basılır diğer kitaplarını da okumak istiyorum.Şimdi bakayım dedim. Bütün sitelerde yok satışı. Sadece Amazon'da var o da etiket fiyatına. Sanırım haklarını başka bir yayın evi aldı. Yakında tekrar basılır inşallah
Tabiki ederim. Seni hafif duygusal hissediyorum yanlış mı hissediyorum bilmiyorum. O yüzden sana dua şartLütfen biraz da bize dua eder misin
kapanma da 17 güne 17 kısa kitap belirledim dolu dolu geçsin dedim. 17 kitabı geçtim 10 kitap okudum ve ayı kapattım C Capanin Gururu Teyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?