Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok daha farklı geliyor. Farklı bir pencereden bakıyorsun. Bu fikre ben de katılıyorum

adı aylin'i de ilk kez ortaokulda sonra da 30 yaşında okumuştum. çok etkilendiğim kitaplardandır ama ikisinde de yaşanmış bu hikayeden çok farklı dersler almıştım.

ay tekrar okuyasım geldi, okumayanlar varsa bir sonraki yorumlama bu olsun mu :)

evet, bir de ergenken hissedilenlerle belli bir yaş ve yaşanmışlıktan sonra hissedilenler çok farklı :)

Hiç bilmiyordum desem, ondan mı bütün kitapları eski yaaa.. bendeki de eski daha doğrusu kardeşimin.
Şimdi bakayım dedim. Bütün sitelerde yok satışı. Sadece Amazon'da var o da etiket fiyatına. Sanırım haklarını başka bir yayın evi aldı. Yakında tekrar basılır inşallah

C Calcifer bozkurtlar kitabını sipariş ettim. Uygulamadan okumak istemedim. Eline alıp okumak bambaşka. Hemde çok güzelmiş içeriği o yüzden kaldı bu ay.
Pardon bu ay değil. Mayıs ayında kaldı gelir gelmez okucam inşaAllah

Adı Aylin'i okuyanlar varsa yorumlayalım mı kızlar?

Şimdi bakayım dedim. Bütün sitelerde yok satışı. Sadece Amazon'da var o da etiket fiyatına. Sanırım haklarını başka bir yayın evi aldı. Yakında tekrar basılır inşallah
İnşallah basılır diğer kitaplarını da okumak istiyorum.

Lütfen biraz da bize dua eder misin

kapanma da 17 güne 17 kısa kitap belirledim dolu dolu geçsin dedim. 17 kitabı geçtim 10 kitap okudum ve ayı kapattım C Capanin Gururu Teyom
Tabiki ederim. Seni hafif duygusal hissediyorum yanlış mı hissediyorum bilmiyorum. O yüzden sana dua şart

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…