Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah basılır diğer kitaplarını da okumak istiyorum.
Telif hakları nedeniyle basılsa bile fiyatları yüksek oluyormuş. Yazar öldükten sonra mirasçılarına 70 yıl telif ödemek gerekiyormuş. O sürenin sonunda başka yayın evleri de kitabı basabilir ve böylece fiyatları ucuzlar. 6 yıl kalmış o kadar beklesem mi acaba

Tabiki ederim. Seni hafif duygusal hissediyorum yanlış mı hissediyorum bilmiyorum. O yüzden sana dua şart
Duygusal demeyelim de bıkkın ve yorgun diyelim, malum pandemi ve günümüz şartları..
6 yıl mı sdfhksdf kütüphaneler diyorum candır
Ben de aynısını hissediyorum. enerjisi düşük Eleadora nın bu ara sanki
Evet doğru düşük enerjim kapanmada çok sıkıldım evde bıkkınlık geldi artık, bir de taşınma sürecine gireceğim. Baya dil dışarda modundayım bu aralar

Hep iyi ol canım benim, hepimizde bir bunalım var. Bu ay çok çok oku inşallah

Şimdi onu da benden bilirsin. Teo yüzünden basılmıyor kitaplar vs vs

Teneke

Çukurova'daki bir köyün pamuk tarlalarını çeltik tarlasına çevirmek isteyen köylüler ve kaymakam vekili arasındaki sürtüşmeden ortaya çıkan hikâye, bölgeye atanan yeni kaymakamla beraber bambaşka bir hal alıyor. Yaşar Kemal kitaplarında alıştığımız çekişmeyi bu kitapta da görüyoruz. Kitap iki kısımdan oluşuyor, ilk 80 sayfası roman, sonraki sayfalarında ilk bölümdeki romanın tiyatro oyunu halini görüyoruz. Ikinci bölümde ilk bölümün iç yüzünü de anlıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…