Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese! Dün gece sonunda Çalıkuşu’nu bitirebildim. Oldukça uzun bir kitaptı. Ama hiç sıkıcı değil, aksine sürükleyiciydi. Feride isminde bir genç kızın yaşadığı bir olay sonrasında Anadolu’ya öğretmenlik yapmaya gitmesiyle yaşadığı maceraları (kitap deyimiyle sergüzeştini) anlatıyor. Çok çok güzel ve neşeli bir genç kız olmasına rağmen biraz bahtsız biri. Ama o tüm bu yaşadıklarına rağmen ayakta kalabiliyor.

Ben ilk sayfalarında dahi okumayı çok sevdiğimi söylemiştim biliyorsunuz ki. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok naif ve okuması zevkli bir kitap. Okurken beyninizi yormuyor, aksine dinlendirdiğini hissediyorsunuz.

Son düzenleme:
Feride En sevdiğim Türk klasiği

çoooook seneler önce ortaokulda okumuştum. bunu ve o dönemde okuduğum türk edebiyatını şimdi tekrar okumak istiyorum. bence bazı kitaplar belli yaşlarda tekrar tekrar okunmalı. çalıkuşu da onlardan biri.

çoooook seneler önce ortaokulda okumuştum. bunu ve o dönemde okuduğum türk edebiyatını şimdi tekrar okumak istiyorum. bence bazı kitaplar belli yaşlarda tekrar tekrar okunmalı. çalıkuşu da onlardan biri.
Çok daha farklı geliyor. Farklı bir pencereden bakıyorsun. Bu fikre ben de katılıyorum

Feride En sevdiğim Türk klasiği
Benim de en favori eserlerimden oldu.
Ben de ortaokuldayken sadeleştirilmişini okumuştum. Ama insan unutuyor. O zaman ne hissettiğimi pek hatırlamıyorum bile. Ama şimdi iyi ki okumuşum diyorum. Umarım en kısa zamanda bir şans verirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…