Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam tersi çok güzel yeşillik her yer. Benim evlenmeden önce 28 yıl oturduğum yer
Aaa hemen bakıyorum:)
Hiçbir yer bilmiyorum buradan önce Mecidiyeköy'de kaldım hiç sevmedim benlik değildi. Arkadaşımız beşiktaşta oturuyor orayı da sevmedim. Ben sakinlik seviyorum:)

Hiçbir yer bilmiyorum buradan önce Mecidiyeköy'de kaldım hiç sevmedim benlik değildi. Arkadaşımız beşiktaşta oturuyor orayı da sevmedim. Ben sakinlik seviyorum:)
Anadolu yakası daha sakindir Avrupa yakasına göre. İnsan sirkülasyonu fazla olmadığı için komşuluk ilişkileri daha iyidir. Beykoz Kavacık tarafı çok iyidir ama ters olabilir

En sakin yer Çatalca avm yok özel hastane yok bi kumaşçı bile yok dolayısıyla kalabalık da yok

Anadolu yakası daha sakindir Avrupa yakasına göre. İnsan sirkülasyonu fazla olmadığı için komşuluk ilişkileri daha iyidir. Beykoz Kavacık tarafı çok iyidir ama ters olabilir
İş sebebiyle orası olmaz diyor benim eşkişisi
Zaten insani saatler de çalışmıyorum evime hemen gelmek istiyorum diyor haklı da
En sakin yer Çatalca avm yok özel hastane yok bi kumaşçı bile yok dolayısıyla kalabalık da yok
Orası çok uzak bir yerdi dimi

İş sebebiyle orası olmaz diyor benim eşkişisi
Zaten insani saatler de çalışmıyorum evime hemen gelmek istiyorum diyor haklı da

Orası çok uzak bir yerdi dimi
O zaman ile en yakın ama size uygun yerlere bakacaksınız sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…