- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Teonun günahını almamışım iyi kiAnnem ve anneannem
Neymiş tahminin
Gel gel konuşmuyoruz muhabbet ediyoruzGelme ustumeeee
Bağcılar'dan iyidir hacıyok beaa ilçeyi bilmiyorsun
Teonun günahını almamışım iyi kiannen iyi olsun sonra bol bol okursun
Konduramam ben sana
Yemin et? Bak sayfada kalmadan kaciyorum senin yuzunden. Despot kadinGel gel konuşmuyoruz muhabbet ediyoruzerteledik
Ay burayı resmen merak ediyorumBağcılar'dan iyidir hacı
Valla ya gel. Günaydını eksik etmem senden ayıpsınYemin et? Bak sayfada kalmadan kaciyorum senin yuzunden. Despot kadin
Üsküdar ı tavsiye ederim özellikle ÇamlıcaAy burayı resmen merak ediyorum
Büyükçekmecede yaşamak istiyorum
Etmezsin bilirimValla ya gel. Günaydını eksik etmem senden ayıpsın
Ameliyat olacak canım cuma günü
Böyle güldüğüne göre hiç hayırlı bir yer değilÜsküdar ı tavsiye ederim özellikle Çamlıca
Tam tersi çok güzel yeşillik her yer. Benim evlenmeden önce 28 yıl oturduğum yerBöyle güldüğüne göre hiç hayırlı bir yer değil
Aaa hemen bakıyorum:)Tam tersi çok güzel yeşillik her yer. Benim evlenmeden önce 28 yıl oturduğum yer
Anadolu yakası daha sakindir Avrupa yakasına göre. İnsan sirkülasyonu fazla olmadığı için komşuluk ilişkileri daha iyidir. Beykoz Kavacık tarafı çok iyidir ama ters olabilirAaa hemen bakıyorum:)
Hiçbir yer bilmiyorum buradan önce Mecidiyeköy'de kaldım hiç sevmedim benlik değildi. Arkadaşımız beşiktaşta oturuyor orayı da sevmedim. Ben sakinlik seviyorum:)
En sakin yer ÇatalcaAaa hemen bakıyorum:)
Hiçbir yer bilmiyorum buradan önce Mecidiyeköy'de kaldım hiç sevmedim benlik değildi. Arkadaşımız beşiktaşta oturuyor orayı da sevmedim. Ben sakinlik seviyorum:)
İş sebebiyle orası olmaz diyor benim eşkişisiAnadolu yakası daha sakindir Avrupa yakasına göre. İnsan sirkülasyonu fazla olmadığı için komşuluk ilişkileri daha iyidir. Beykoz Kavacık tarafı çok iyidir ama ters olabilir
Orası çok uzak bir yerdi dimiEn sakin yer Çatalcaavm yok özel hastane yok bi kumaşçı bile yok dolayısıyla kalabalık da yok
O zaman ile en yakın ama size uygun yerlere bakacaksınız sanırımİş sebebiyle orası olmaz diyor benim eşkişisi
Zaten insani saatler de çalışmıyorum evime hemen gelmek istiyorum diyor haklı da
Orası çok uzak bir yerdi dimi
O kadar uzak ki Bulgaristan topraklarını çıplak gözle görebiliyorsunİş sebebiyle orası olmaz diyor benim eşkişisi
Zaten insani saatler de çalışmıyorum evime hemen gelmek istiyorum diyor haklı da
Orası çok uzak bir yerdi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?