Annemin yanındayım. Ona da söyleyim de birlikte dua edelim inşallahİnşallah canım. Anneciğim bir an önce iyileşir inşallah
İyi iyi bir sıkıntısı yok. Ailesinin yanına gitti sanırım
Allah razı olsun canımAnnemin yanındayım. Ona da söyleyim de birlikte dua edelim inşallah
İyi şükür. İyi olsun da kafası dinlemiş olur ne güzelİyi iyi bir sıkıntısı yok. Ailesinin yanına gitti sanırım
Başka alışverişAnnem kızdı birazcıkaslında kendisi benden çok kitap okur. "Senin şuan başka alışveriş peşinde olman gerekmiyor mu, hâlâ mı kitap siparişi" diyor ne yapayım birsürü okunmamış varken yine dayanamadım
Ne kadarlık oldu şimdiAnnem kızdı birazcıkaslında kendisi benden çok kitap okur. "Senin şuan başka alışveriş peşinde olman gerekmiyor mu, hâlâ mı kitap siparişi" diyor ne yapayım birsürü okunmamış varken yine dayanamadım
,Başka alışveriş
24 hafta bitti bugünNe kadarlık oldu şimdi
Çok sevindim canım benim24 hafta bitti bugün
Allah razı olsun canım. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklısından nasip etsin. Bana gelen mucize gibi sizlere de gelsin inşaAllahÇok sevindim canım benimçok mutlu oldum ya
Ben 7.5 aylıkken yapmıştım24 hafta bitti bugün
Bana da daha erken gibi geliyor. Biraz da sıkıntılar olunca korkuyorum ama annemler yavaş yavaş alınsın diyorBen 7.5 aylıkken yapmıştımtam zamanı alışveriş için
Canım ya gelemedim, karnım ağrıyordu uyumuşum ilaç içince biraz rahatladım.Demir ökçe saati geldi ve çattı. Kimler online
@JES
Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Eksik listesi çıkardın mı?Bana da daha erken gibi geliyor. Biraz da sıkıntılar olunca korkuyorum ama annemler yavaş yavaş alınsın diyor
Aa sevindim canım ne zamanKukrim erteledik merak etme
Yok hiç liste yapmadımEksik listesi çıkardın mı?
Önümüzdeki hafta içi ayarlayalım beraberAa sevindim canım ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?