Son insan orda işte hahahahO kadar uzak ki Bulgaristan topraklarını çıplak gözle görebiliyorsun
Işte o benimSon insan orda işte hahahah
İşte o dediğin şu an oturduğumuz yer canım:) Evimden memnunum ama çevreden ı ıhO zaman ile en yakın ama size uygun yerlere bakacaksınız sanırım
O kadar uzak ki Bulgaristan topraklarını çıplak gözle görebiliyorsun
Ay ben hiç sevmiyorum yılın 6 ayı 800 tl doğalgaz faturası ödeyinceİşte o dediğin şu an oturduğumuz yer canım:) Evimden memnunum ama çevreden ı ıh
E çok güzelmiş baba memleketimi görürüm
Ayy onu demeeAy ben hiç sevmiyorum yılın 6 ayı 800 tl doğalgaz faturası ödeyinceBalkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası burda bi kahve içip ülkeyi terk ediyor ayaz var diye
Izmir de Istanbul'a benzemiş görümcem orda üşüyoruz diyor. Bence en güzeli Hatay yanmalı kavrulmalıAyy onu demee
Çok üşümeli bir insanım ben vazgeçtim
En güzeli canım İzmir'im ama ahhh işte
Yaa ne cok ortak noktamiz varmisankaraliyim, eşim polis, evlendikten sonra atandim. İstanbula atandığım için taşındık eşimle. doğu görevimiz var
aynen canım 2016 da atandım bende:) bence de çabuk adapte olur:) çok iyi olmuş herkes için
Gezmeyi tozmayi geçtim 1 yildir ailemi goremiyorumAllah razı olsun canım inşallah bir gün nasip olur şu pandemi bitse de rahat rahat gezip tozabilsek artık
Sessizce köşemizde bekleyelim bari
O benim dimi benim. Kurtulus yok benden okurum benDur daha bi okusun bakalım. Az mı okuyor çok mu bakalım
Cok gecmis olsun canim Allah sifasini versin tez zamanda. Benim annecigimde hastanede suan cuma gunu ameliyat olacakti rahmi alinacakti rahim sarkmasi vardi ama surec doktorlarin tahmin ettigi gibi olmadi suan tedavi goruyor pazartesi belli olacak ameliyat tarihi Sag saglim kurtulsunlar insallah. Ne guzel sen annenin yanında olabileceksin ben olamayacagim bileAmeliyat olacak. Parça aldılar hücre çoğalması görüldüğü için rahim alınacak
Tayin ertelemeyi nasıl yaptınız şu an ben dr aynı durumdayım. Tayin isteyeceğiz ama doğum yapacağım için taşınamayız falan filan. Aynı durum işteYaa ne cok ortak noktamiz varmis
Istanbuldan sarka gelmek artik zorlasti istanbul memurunu birakmiyor artik kolay kolay. Bizim 2016da tayin cikti 2 ay icinde dogum yapacagim icin 1 yil erteledik 2017de geldik
Gezmeyi tozmayi geçtim 1 yildir ailemi goremiyorum
O benim dimi benim. Kurtulus yok benden okurum ben
Cok gecmis olsun canim Allah sifasini versin tez zamanda. Benim annecigimde hastanede suan cuma gunu ameliyat olacakti rahmi alinacakti rahim sarkmasi vardi ama surec doktorlarin tahmin ettigi gibi olmadi suan tedavi goruyor pazartesi belli olacak ameliyat tarihi Sag saglim kurtulsunlar insallah. Ne guzel sen annenin yanında olabileceksin ben olamayacagim bile
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah kuzunuTayin ertelemeyi nasıl yaptınız şu an ben dr aynı durumdayım. Tayin isteyeceğiz ama doğum yapacağım için taşınamayız falan filan. Aynı durum işte
Egm bize çok uzak olmadiAllah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah kuzunu
Egm'de tayin aciklandiktan sonra dilekce verip 1 yil erteleyebiliyorsun.
Yaa ne cok ortak noktamiz varmis
Istanbuldan sarka gelmek artik zorlasti istanbul memurunu birakmiyor artik kolay kolay. Bizim 2016da tayin cikti 2 ay icinde dogum yapacagim icin 1 yil erteledik 2017de geldik
Cok gecmis olsun canim Allah sifasini versin tez zamanda. Benim annecigimde hastanede suan cuma gunu ameliyat olacakti rahmi alinacakti rahim sarkmasi vardi ama surec doktorlarin tahmin ettigi gibi olmadi suan tedavi goruyor pazartesi belli olacak ameliyat tarihi Sag saglim kurtulsunlar insallah. Ne guzel sen annenin yanında olabileceksin ben olamayacagim bile
Hastane var dimi. Tarlada doğurmazsın inşIşte o benim
Okuyanları severizYaa ne cok ortak noktamiz varmis
Anladim canim ya Allah bi hale yola koymustur en hayırlısı olur insallah sizin icinEgm bize çok uzak olmadikeşke bize de öyle bir hak tanısalar sadece iptal edebiliyoruz ya da gidiyoruz. Ben öğretmenim. Eşim de öğretmen
Gurbete bir de pandemi eklenince uzak kaldik ailelerden tek saglik olsun da buna da raziyiz.aynen canım baya ortak noktamız var:)
bir sene aileyi görememek de dahil maalesef
aynen İstanbul posasini çıkarmadan memur vermiyo başka ile
annene de çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Yaaa bak uzuldum isteOkuyanları severiz
Allah razı olsun canımben de anneme uzağım bu süreçte yanında çok olamadım. Uzaktan olmaya çalıştım
Yaa cok sukur canim
Ooo süper. Bol okumalı günlerin olsun inşallah. Çok güzel burasıYaa cok sukur canimataninca kitaplarima sarildim hemen
İnşallah canım. Anneciğim bir an önce iyileşir inşallahYaaa bak uzuldum istebu surecte guzel haberler verelim insallah birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?