Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın canım mavi kalpi görünce aklıma erkek mi diye geldi ?

Kaptanım neettin sabah sabah yaaa.. diyetteki insana bu yapılır mı ben de deniz börülcesi tarifi bakıyordum tam şaka bi yana inanılmaz görünüyorlar

4000 nedir yaw benim ayda 4000 okumak için bakıcı tutmam gerek hem de yatılı neyse ben hedefimi ayda 2000 diye belirliyiim de bakalım nasıl olacak

Bayılırım deniz börülcesine

Herkesi tebrik ederim
Kitaplarım çok inceydi o sebeple kendimi zafer kazanmış saymıyorum

MAYIS AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
166 ADET
Buraya ayrı takıldım o nasıl güzel bir rakam yaaa tam gurur sebebi

Herkesi tebrik ederim
Kitaplarım çok inceydi o sebeple kendimi zafer kazanmış saymıyorum

Buraya ayrı takıldım o nasıl güzel bir rakam yaaa tam gurur sebebi
İnce ya da kalın farketmiyor canım zafer senin
Sayfa sayısı da olduğu için çok da şşaaapma

İnce ya da kalın farketmiyor canım zafer senin
Sayfa sayısı da olduğu için çok ta şşaaapma
Komik ve muhteşem emojisi arasında kaldığım bir mesaj daha sdjfh
Tamam şaapmıyorum zafer hepimizin, ayrıca emeğine sağlık

Komik ve muhteşem emojisi arasında kaldığım bir mesaj daha sdjfh
Tamam şaapmıyorum zafer hepimizin, ayrıca emeğine sağlık
Teşekkür ederim canım benim. Ben kitabım incesine kalınına bakmıyorum gerçekten. Okumak yetiyor bana Totalde çok iyi kitap okunmuş ama. Her ay tutayım bu istatistiği

Teşekkür ederim canım benim. Ben kitabım incesine kalınına bakmıyorum gerçekten. Okumak yetiyor bana Totalde çok iyi kitap okunmuş ama. Her ay tutayım bu istatistiği
Evet bana da okumak yetiyor, kendimi kasıp görev haline getirmek istemiyorum böyle daha keyifli oluyor.
İstatistik muhteşem ya bu kadar beklemiyordum doğrusu, bence girişe bir de bu istatistik tablosu yapalım zira çok havalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…