Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eline emeğine sağlık canım tebrik ediyorum kızlar

Ekleyeceğim şimdi bu tabloyu. bütün KK görsün ne kadar okuduğumuzu

ben 1 tane bitirebildim bu ay fırtına gibi olacağım ama :)
günaydın herkese

Kaç tane olursa olsun canım benim okuman yeterli. sadece bildirim sayfasına yazarsan ben de listeden düşebilirim
teşekkür ederim :) bir de sayfaya okudukça mı yazacağım yoksa her bitirdiğim kitabı yazsam olur mu?

teşekkür ederim :) bir de sayfaya okudukça mı yazacağım yoksa her bitirdiğim kitabı yazsam olur mu?
bitirdiğin kitapları yazarsan iyi olur. Bak sayfa bu incelersen paylaşımlardan daha iyi anlarsın

Tünaydın bakamıyorum bu ara yoğun günler geçiriyorum. Havalar ısınmaya başladı vaktimizin büyük kısmı parkta geçiyor. Şöyle yanımda sakin sakin oynasa bende kitap okusam hoş olur ama olmuyor koca parkı dört dönüyor üçde kendinden büyük arkadaşı var. Ben gözleri dört açıp takipte oluyorum. Yeni bir planlama yapmam gerek. En az birsaatimi okumaya ayırmam gerek. Alem işlerini nasıl azaltacak diye konu açıyor. Bende üzerime daha ne kadar iş alırım diye uğraşıyorum. İngilterenin göbeğinde organik yaşam çabaları. Yoğurt peynir tereyağı ve evde pişen ekmek gibi işlerim var. İki gündür tereyağı yapmakla bugünü ekmek yapmakla geçireceğim. Allah akıl fikir versin bana.

Tebrik ediyorum listeye girenleri ve kitap okumak için zaman ayıran herkesi

Ben sayfa sayısı yazmadım sadece.
Görmek 324
Algernona çiçekler 325 sayfaydı. Sanırım diğer sayfaya mı güncellemeliyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…