Tamam ben Cesur yeni dünyaydı bitirmeyi hedeflemiştim ama olmadı üçünü bir yazarım diyordum. Girmeyince yazamadım. Haziran’da inşallahŞimdi ben eklerim. bundan sonra yazarsın canım. Aylık toplam kitap ve sayfa sayısı çıkarıyorum çünkü
zaten hemen bildirim yapman dikkatimi celp ettiben 1 tane bitirebildimbu ay fırtına gibi olacağım ama :)
günaydın herkese
ellerine sağlık canımTereyağlarım paylaşmak istedimEki Görüntüle 2863318
hani benim teşekkürümRica ederim ne demek. Asıl ben size teşekkür ederim. Sayenizde tekrar okumaya başladım
Sen nazar etmesen iki katı olurdu sankihani benim teşekkürüm
Eline sağlık muhteşem duruyorlarTereyağlarım paylaşmak istedimEki Görüntüle 2863318
Haziran ortak okumasını hala alamadım. Keyifli okumalar
Ellerine sağlıkTereyağlarım paylaşmak istedimEki Görüntüle 2863318
Çok güzel görünüyorlar, keyifli okumalar
Keşke o şekildede paylaşabilsek.ekmeğim hazır hemen süreyim üstüne
Teşekkür ederim.ellerine sağlık canım
Çok teşekkürlerEline sağlık muhteşem duruyorlar
teşekkür ederimEllerine sağlık
Çok güzel görünüyorlar, keyifli okumalar
Bende Amin Maalouf seti var ama o kitabı hicbir yerde bulamadim. Taşınırken kayboldu galibaHaziran ortak okumasını hala alamadım. Keyifli okumalar
Şakır şakır yağmur yağarken cam silen öğrenci bulamazsın Negom beni sıkı tutBuyrun benim
hocan da öyle siliyorŞakır şakır yağmur yağarken cam silen öğrenci bulamazsın Negom beni sıkı tut
Çok yeni çıktı bu kitabı ben de o yüzden daha alamadım ama alacağımBende Amin Maalouf seti var ama o kitabı hicbir yerde bulamadim. Taşınırken kayboldu galiba
BendensinŞakır şakır yağmur yağarken cam silen öğrenci bulamazsın Negom beni sıkı tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?