Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok sagol canim Allah razi olsun.Allah tum hastalarimiza sifa versin insallah. Guzel haber alin
Ben de grubu imrene imrene takip ediyordum ders calismaktan kurtulup rahatlayinca kendimi buraya attim
Amin canim insallah
İyi yapmissin canim beni de sagolsun Mehfam canim davet etti cok giremedim son zamanlarda siteye is guc hayat mucadelesi inşallah güzel paylasimlara vesile olur

Hakan Günday AZ ile topiğe dalış yapmış bulunuyorum
kitap resmen sinirlerimi altüst etti. sevgiler öpücükler
Hoş geldin Bekir
Ben Zargana ve Kinyas ile Kayra'yı okumuştum. dili ağır üstüne yazı puntoları çok küçük Okuması zor ama keyifli

C Calcifer evet. Ben bunu seninle konuşucaktım. Araya annenin hastalığı girdi. İlk buraya katıldığım da ne kadar okuyacağımı kestiremedim. 20 bile bana yıllık çok bile gelmişti. Sence bu hedef iyi mi ? Değiştirememde sanırım. Kendimde bu kadar okuyacağımı tahmin etmiyordum. Yıl daha yarılamadan küçük hedef söylemişim. Değiştirmek mümkün mü ya da kalsın mı? Sence ne yapabilirim?

Hoş geldin Bekir
Ben Zargana ve Kinyas ile Kayra'yı okumuştum. dili ağır üstüne yazı puntoları çok küçük Okuması zor ama keyifli
hoşbuldum calcim
Benim okuduğum ilk kitabı. Kayra ve kimyası merak ediyorum aslında ama sıradaki kitaplarım arasına ne zaman girer bilmiyorum.

Değiştirelim istersen Maşallah baya iyi okuyorsun. Kaç yapalım hedefini ?

hoşbuldum calcim
Benim okuduğum ilk kitabı. Kayra ve kimyası merak ediyorum aslında ama sıradaki kitaplarım arasına ne zaman girer bilmiyorum.
yeraltı edebiyatının en iyi kitaplarından gerçekten. Burada takılırsan emin ol okuma hızın yükselecek

yeraltı edebiyatının en iyi kitaplarından gerçekten. Burada takılırsan emin ol okuma hızın yükselecek
Sert bir dili var. Kabullenilmeyen gerçekleri çat diye yapıştırıyor insanın suratına.
aslında zaman bulamıyorum pek yıkar severim okumayı. bitirme sürem belli olmadığından dolayı listeye dahil olmuyorum. Ben kıyıdan kıyıdan takılırım

Şöyle yapalım. Ben seni etiketlere ekleyeyim. Tabloya eklemeyeyim. Hem böylece buradan da kopmamış olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…