Amin canim insallahCok sagol canim Allah razi olsun.Allah tum hastalarimiza sifa versin insallah. Guzel haber alin
Ben de grubu imrene imrene takip ediyordumders calismaktan kurtulup rahatlayinca kendimi buraya attim
Ya çok sevindimAnnem cikmis ameliyattan iyiymis
Çok şükürGünaydınlar herkese
Annem iyi çok şükür. hastaneden çıkarttık patoloji sonuçlarını bekliyoruz. Soran herkese çok teşekkür ederim
@JES
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
E Elif2780
@Kafesteki Kartal
@leblebici
İnşallah NegomÇok şükürpatoloji de iyi çıkar inşaallah
Beni onlara verme'yi 2018'de okumuştum. Yusuf Atılgan'ı hatırlatmıştı bana Tarık Tufan üslubu. Beğenmiştim inşallah siz de begenirsiniz
keyifli okumalar
Teşekkür ederimTarık Tufan'ı çok severim. keyifli okumalar
Hoş geldin BekirHakan Günday AZ ile topiğe dalış yapmış bulunuyorum
kitap resmen sinirlerimi altüst etti. sevgiler öpücükler
C Calcifer evet. Ben bunu seninle konuşucaktım. Araya annenin hastalığı girdi. İlk buraya katıldığım da ne kadar okuyacağımı kestiremedim. 20 bile bana yıllık çok bile gelmişti. Sence bu hedef iyi mi ? Değiştirememde sanırım. Kendimde bu kadar okuyacağımı tahmin etmiyordum. Yıl daha yarılamadan küçük hedef söylemişim. Değiştirmek mümkün mü ya da kalsın mı? Sence ne yapabilirim?Harpy pacman Sizi tabloya ekledim. yıllık hedefinizi belirlerseniz onu da tabloya ekleyeyim.
firdefs yıllık hedefine ulaşmışsın tebrikler
U UcanSupurge sanki yıllık hedefiz az gibi he
Hoş geldinizHakan Günday AZ ile topiğe dalış yapmış bulunuyorum
kitap resmen sinirlerimi altüst etti. sevgiler öpücükler
hoşbuldum calcimHoş geldin Bekir
Ben Zargana ve Kinyas ile Kayra'yı okumuştum. dili ağır üstüne yazı puntoları çok küçük Okuması zor ama keyifli
Değiştirelim istersenC Calcifer evet. Ben bunu seninle konuşucaktım. Araya annenin hastalığı girdi. İlk buraya katıldığım da ne kadar okuyacağımı kestiremedim. 20 bile bana yıllık çok bile gelmişti. Sence bu hedef iyi mi ? Değiştirememde sanırım. Kendimde bu kadar okuyacağımı tahmin etmiyordum. Yıl daha yarılamadan küçük hedef söylemişim. Değiştirmek mümkün mü ya da kalsın mı? Sence ne yapabilirim?
yeraltı edebiyatının en iyi kitaplarından gerçekten. Burada takılırsan emin ol okuma hızın yükselecekhoşbuldum calcim
Benim okuduğum ilk kitabı. Kayra ve kimyası merak ediyorum aslında ama sıradaki kitaplarım arasına ne zaman girer bilmiyorum.
Sert bir dili var. Kabullenilmeyen gerçekleri çat diye yapıştırıyor insanın suratına.yeraltı edebiyatının en iyi kitaplarından gerçekten. Burada takılırsan emin ol okuma hızın yükselecek
Değiştirelim o zamanDeğiştirelim istersenMaşallah baya iyi okuyorsun. Kaç yapalım hedefini ?
Şöyle yapalım. Ben seni etiketlere ekleyeyim. Tabloya eklemeyeyim. Hem böylece buradan da kopmamış olursunSert bir dili var. Kabullenilmeyen gerçekleri çat diye yapıştırıyor insanın suratına.
aslında zaman bulamıyorum pek yıkar severim okumayı.bitirme sürem belli olmadığından dolayı listeye dahil olmuyorum. Ben kıyıdan kıyıdan takılırım
Olur tabi. Çok rahat okursunDeğiştirelim o zaman110 olsun . Olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?