Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekledim. Hayırlı olsun tekrardan

Sonunda camdaki kız ı bitirdim. Aslında okuması kolay bi kitaptı ama benim bu pandemiden beri okumalarım hep aksadı.
Bu akşam çocuklardan fırsat bulursam jack london dan bir kuzey macerasına başlıycam. 50 syflık bişey zaten çabuk biter diye düşünüyorum

Hem kısa hemde akıcı bir kitap 1 saatini almaz kwyifle oku

Daha önce yazardan okumamıştım bu kısa olunca tarzını anlamak için bunu seçtim bide akıcı diyorsun bu akşam mutlaka başlarım
Jack London’ı seversen Martin Eden,Beyaz Diş’i özellikle tavsiye ederim. Ortak okumalarda Demir Ökçe’yi okumuştuk onu da sevmiştim

Jack London’ı seversen Martin Eden,Beyaz Diş’i özellikle tavsiye ederim. Ortak okumalarda Demir Ökçe’yi okumuştuk onu da sevmiştim
İki kitabında methini çok duydum. Bundan sonra. Yavaş. Yavaş onlara da geçerim artık. Önce ince kitabından başlamak istemiştim

Kizlar selam size bir sey sormaya geldim grange ın kongoya ağıt kitabini okuyan varmi basladim ama asla ilerlemiyor sonuna kadar boyle mi acaba ?
Grange'nin iki kitabını okudum. Şeytan Yemini ve Kurtlar imparatorluğu. İkisi de çok akıcıydı aslında

Ben Şah& Sultan'ı yarım bıraktım. Kitaba kendimi veremedim monte Cristo Kontu'na başlıyorum. Sonrasında Levaiz in belirlediği ortak okuma kitabını okuyacağım
aa ben de onu soracaktım calcim ne zaman başlayacağız diye:)
Beraber başlayalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…