Ekledim. Hayırlı olsun tekrardanA aaa çok mutlu oldummm.Senin dönmene de çok sevindim, yazamadım ama aklımdan çıkmadı. Yıllık hedefim 12 olsun şimdilik. Ayda bir kitap az ama ders kitabı okumalarını saymıyorum. Umarım daha da üzerine koyarım sonrasında
45
HoşgeldinizSüper olur
Eloşum birşey mi didiydinBende C Capanin Gururu Teyom istifa diyecektim ama korktumartık korkmam başkandan cesaret aldım derim
Hem kısa hemde akıcı bir kitap 1 saatini almazSonunda camdaki kız ı bitirdim. Aslında okuması kolay bi kitaptı ama benim bu pandemiden beri okumalarım hep aksadı.
Bu akşam çocuklardan fırsat bulursam jack london dan bir kuzey macerasına başlıycam. 50 syflık bişey zaten çabuk biter diye düşünüyorum
Daha önce yazardan okumamıştım bu kısa olunca tarzını anlamak için bunu seçtim bide akıcı diyorsun bu akşam mutlaka başlarımHem kısa hemde akıcı bir kitap 1 saatini almazkwyifle oku
Jack London’ı seversen Martin Eden,Beyaz Diş’i özellikle tavsiye ederim. Ortak okumalarda Demir Ökçe’yi okumuştuk onu da sevmiştimDaha önce yazardan okumamıştım bu kısa olunca tarzını anlamak için bunu seçtim bide akıcı diyorsun bu akşam mutlaka başlarım
İki kitabında methini çok duydum. Bundan sonra. Yavaş. Yavaş onlara da geçerim artık. Önce ince kitabından başlamak istemiştimJack London’ı seversen Martin Eden,Beyaz Diş’i özellikle tavsiye ederim. Ortak okumalarda Demir Ökçe’yi okumuştuk onu da sevmiştim
Kim ben mi
Grange'nin iki kitabını okudum. Şeytan Yemini ve Kurtlar imparatorluğu. İkisi de çok akıcıydı aslındaKizlar selamsize bir sey sormaya geldim grange ın kongoya ağıt kitabini okuyan varmi basladim ama asla ilerlemiyor sonuna kadar boyle mi acaba ?
Yok benKim ben mi
Doğru senYok ben
Ben Şah& Sultan'ı yarım bıraktım. Kitaba kendimi veremedimmonte Cristo Kontu'na başlıyorum. Sonrasında Levaiz in belirlediği ortak okuma kitabını okuyacağım
Sipariş verdim canım. Monte Cristo Kontu'ndan sonra başlayacağım 15 günü bulur hahahahaa ben de onu soracaktım calcim ne zaman başlayacağız diye:)
Beraber başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?