Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak işte benimde bir Olric im olsun isterdim

Vicdan mi ben yine okuyamıyorum ama dua etmiştin, kandırmaca mi bunlar

ya ben selime resmen aşıktım tabi yaş 15 16 olunca insan deliye de aşık olabiliyo
olricle selim gelirse ben Selim'i alırım yaver olarak olrici sen al

Empedokles'in dostları bitti
Kitabı çok sevdim, yazar ile ilk kez tanışmama rağmen beni hemen kazandı. Hiç zorlanmadan okudum, hatta kitap kendini okuttu desem yeridir. Keyfini süre süre okudum. Levaiz teşekkür ederim vesile olduğun için, ortak okuma olmasaydı yayımı yeni tarih olan bir kitabı bu kadar çabuk okumazdım doğrusu.

Merhaba canim dun yazacaktim franz kafka dava yi bitirmistin degil mi benim cok sevdigim bir yazar cok duygulanmistim dönüşümde dava nasildi sence? Şato ya da davayi okumayi dusunuyorum yorumunu merak ettim
Evet bitirdim. Güzel bir kitaptı ikiside. Y azar, Şato romanını yazarken kitabı bitiremeden ölmüş. Yazar, roman kahramanı K. olan (bu adam mesleği kadostrocu ) romanın sonunda ölmesi ile bitirmek istiyormuş. Ama ben kitabı bitirirken iki kez okudum hatta o kısmı ölmemişti. Yazarın istediği şekilde sonuçlanmadı. Ama güzeldi.

Dava romanı da kahraman K. idi. K. soy ismin baş harfidir. Soy ismiyle anılıyor. K. işlemediği bir suçu davasını görüyor. O dava ile ilgili savcılarla , avukatlarla tanışıyor. Bu da yazarın ölümünden sonra tamamlandırılıp basılmış. Okurken belli oluyor zaten kitabın başı başka sonu başka. Ama iyi idi. Okunabilir.

ya ben selime resmen aşıktım tabi yaş 15 16 olunca insan deliye de aşık olabiliyo
olricle selim gelirse ben Selim'i alırım yaver olarak olrici sen al
Allah'ım Selim diğer adı Buhran kesin
Tamam tamam ben olrici alırım, en azından aklı başında bir arkadaş, tinsel bir varlık mi demeliydim bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…