- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.229
- 598
Rabbim kolaylık versin canımSelam kizlar. Bugun mesaideyim ve cok yoğunum ayaklarımı hissetmiyorumbi sayfa bile okuyamadım. Aksama umarim brz okuyabilirim
Yok canim servisteyim ben. Kotu bi hastamizi yogun bakima gonderdik malesefKolay gelsin canım aşıdan mı yoğunluk ?
Allah şifa versinYok canim servisteyim ben. Kotu bi hastamizi yogun bakima gonderdik malesef
Tum hastalarimiza insallahAllah şifa versin
Normalde yapıyoruz da bu ay okuma durumları biraz az sanki, kitaplar bitmiyormerhabalar
Riyazüs Salihin 2. cild 45 okudum.
Empedoklesin Dostlarında da 134. sayfaya geldim.
Sizlerin okuduğu kitaplar nası gidiyor bitiren arkadaşlar çok yorum yapmıyorlar aslında yorum yapılsa bize de bir öneri olsa keşke
Normalde okuduğumuz kitapların yorumlarını yapıyoruz. Benim yorum yazacağım 3 kitap var meselamerhabalar
Riyazüs Salihin 2. cild 45 okudum.
Empedoklesin Dostlarında da 134. sayfaya geldim.
Sizlerin okuduğu kitaplar nası gidiyor bitiren arkadaşlar çok yorum yapmıyorlar aslında yorum yapılsa bize de bir öneri olsa keşke
evet ilk geldiğimde ayın basında geçen ayın okumaları çok çok güzeldi.Normalde yapıyoruz da bu ay okuma durumları biraz az sanki, kitaplar bitmiyor
merakla bekliyoruzNormalde okuduğumuz kitapların yorumlarını yapıyoruz. Benim yorum yazacağım 3 kitap var meselanotlarımı aldım yarın yorum yazıcam
Bu aymerakla bekliyoruz
evet yaa yaz modundan olabilir. şöyle kumsaldan kitaplı fotolar gelir belkiBu ayEleadora ’nın dediği gibi okumalarda az o yüzden sessiz buralar. Herkes yaz modunda toparlarız bir kaç güne
Samdan nerede noter hanım
Dur kaçma nereyeBildirim yapmaya gelmiştim ki listeden silinmişimKaç aydır yoktum çok haklısınız Hepinize keyifli okumalar dilerim
Gömülü şamdan da iyi olurmuşsamdani gömdük
Stefan zweig gömülü şamdan oldu
Allah razı olsun canım benimCanlar başta vefat etmiş, yaşayan ve baba kelimesinin içini dolduran babalarımız olmak üzere herkesin babalar günü kutlu olsun ❤
Ben buraya yazamadım ya kusura bakmayın. Kötü birkaç ay geçirdim uzaklaştım buralardan. Ama kitap okumayı bırakmadım elbetteDur kaçma nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?