O zaman bildirim yap canım. Ben listeden silmeden etiketledim sanırım onu da görmedin. Direk silmiyorum.Ben buraya yazamadım ya kusura bakmayın. Kötü birkaç ay geçirdim uzaklaştım buralardan. Ama kitap okumayı bırakmadım elbette
Sen kimsinsamdani gömdük
Stefan zweig gömülü şamdan oldu
Gömülü şamdan da iyi olurmuş
Sen kimsinsöyle samdana ne yaptın
Eleman mısın patron mu?artık ensesi kalın zengin havalı işi olan biri oldum life
Eleman mısın patron mu?
Teşekkür ederim canımO zaman bildirim yap canım. Ben listeden silmeden etiketledim sanırım onu da görmedin. Direk silmiyorum.
Tekrar hoş geldin
stefan zweigSen kimsinsöyle samdana ne yaptın
Bildirim topiğine ay ay yaz ben de listeye ekleyeyim seni ona göre. Bir de yıllık hedefini tekrar yazar mısın?Teşekkür ederim canımevet görmedim bugün baktım üç bildirim vardı sadece.
Ben şimdi toparlayıp her ay için mi yazayım bildirim topiğine?
Tamam canımBildirim topiğine ay ay yaz ben de listeye ekleyeyim seni ona göre. Bir de yıllık hedefini tekrar yazar mısın?
Ooo hayırlı olsun noter hanımcımartık ensesi kalın zengin havalı işi olan biri oldum life
Patron ama veznede kendi duruyomuş diyollaaEleman mısın patron mu?
stefan zweig
Ooo hayırlı olsun noter hanımcım
Patron ama veznede kendi duruyomuş diyollaa
yakışmış mi cesssssYemin ederim bildirim geldikçe diyorum kim la bu kk birinci noteri gelmiş topige daha bismillah hemen muhteşem atmaya başlamış ulen şamdan ulen
Ben kendimi bu ay monte kristoya kaptirdim gidiyorummerhabalar
Riyazüs Salihin 2. cild 45 okudum.
Empedoklesin Dostlarında da 134. sayfaya geldim.
Sizlerin okuduğu kitaplar nası gidiyor bitiren arkadaşlar çok yorum yapmıyorlar aslında yorum yapılsa bize de bir öneri olsa keşke
Bizde severiz yorumlardan etkilenip okuduğumuz bir çok kitap var, yeni yazarlar tanıyoruz güzel oluyor. Ortak okumalarda yorum yapmıyoruz çok nasılsa konuşuyoruz diye. İnşallah Temmuz ayında coşsun buralarevet ilk geldiğimde ayın basında geçen ayın okumaları çok çok güzeldi.
Az yorum gördüm ben de oneri ve tavsiye okumayı severim oturur youtube da izlerim falanondan bi yazayım dedim
O zamansamdani gömdük
Stefan zweig gömülü şamdan oldu
Tekrar hoş geldinBen buraya yazamadım ya kusura bakmayın. Kötü birkaç ay geçirdim uzaklaştım buralardan. Ama kitap okumayı bırakmadım elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?