Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben buraya yazamadım ya kusura bakmayın. Kötü birkaç ay geçirdim uzaklaştım buralardan. Ama kitap okumayı bırakmadım elbette
O zaman bildirim yap canım. Ben listeden silmeden etiketledim sanırım onu da görmedin. Direk silmiyorum.
Tekrar hoş geldin

O zaman bildirim yap canım. Ben listeden silmeden etiketledim sanırım onu da görmedin. Direk silmiyorum.
Tekrar hoş geldin
Teşekkür ederim canım evet görmedim bugün baktım üç bildirim vardı sadece.
Ben şimdi toparlayıp her ay için mi yazayım bildirim topiğine?

Teşekkür ederim canım evet görmedim bugün baktım üç bildirim vardı sadece.
Ben şimdi toparlayıp her ay için mi yazayım bildirim topiğine?
Bildirim topiğine ay ay yaz ben de listeye ekleyeyim seni ona göre. Bir de yıllık hedefini tekrar yazar mısın?

Ben kendimi bu ay monte kristoya kaptirdim gidiyorum 2 cildi 1500 sayfa olunca kitabin bitmesini bekliyorum

evet ilk geldiğimde ayın basında geçen ayın okumaları çok çok güzeldi.
Az yorum gördüm ben de oneri ve tavsiye okumayı severim oturur youtube da izlerim falan ondan bi yazayım dedim
Bizde severiz yorumlardan etkilenip okuduğumuz bir çok kitap var, yeni yazarlar tanıyoruz güzel oluyor. Ortak okumalarda yorum yapmıyoruz çok nasılsa konuşuyoruz diye. İnşallah Temmuz ayında coşsun buralar
samdani gömdük
Stefan zweig gömülü şamdan oldu
O zaman
Ben buraya yazamadım ya kusura bakmayın. Kötü birkaç ay geçirdim uzaklaştım buralardan. Ama kitap okumayı bırakmadım elbette
Tekrar hoş geldin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…