Bu ay döküldükSelamlar herkese
Stephen king kuşku mevsimi bitti.. 390 sflık kitap 3 hikayeden oluşuyor.
1. Hikaye eski bir nazi ss subayını farkedip ona yaklaşan bir çocuğun hikayesi.. 200 sflık oldukça etkileyici bir hikaye. Ben esaretin bedeli için almıştım bu kitabı ama bu hikaye ondan daha keyifliydi.
2. Esaresin bedeli çoğunuz izlemiştir imdb top 250nin 1. Sırasındaki filmin hikayesi.. 100 sf civarında güzel bir hikaye.
3. Solunum metodu diğerlerinin yanında basit kalsa da okumaya değer..
elimde 2 stephen king kaldı ama akıl sağlığımı korumak için aralara kitap almak istiyorum. adını bir türlü aklımda tutamadığım Haziran kitabını sipariş edeceğimama o gelene kadar beyaz dişi okuyayım diyorum Umarım yetiştirebilirim..
Bu ara hiç geçmiş yapamıyorum kitap yorumlarını falan hep kaçırıyorumumarım beni atmazsınız takımdan..
Ben bu günaydın şekline bayıldım bayıldımManazan Mağaraları, İncesu Mağarası, Ermenek Çayı, Hatuniye Medresesi
Eki Görüntüle 2876065
Eki Görüntüle 2876066
Eki Görüntüle 2876067
Eki Görüntüle 2876068
Karaman'dan herkese günaydınlar
Bir yoklama alalım. Kimler neler okuyor
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
MelodiminEsi
Bugün yeni başladım.Manazan Mağaraları, İncesu Mağarası, Ermenek Çayı, Hatuniye Medresesi
Eki Görüntüle 2876065
Eki Görüntüle 2876066
Eki Görüntüle 2876067
Eki Görüntüle 2876068
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
MelodiminEsi
Ben başlayamadım. Hangisine başlasam karar da veremedim.Manazan Mağaraları, İncesu Mağarası, Ermenek Çayı, Hatuniye Medresesi
Eki Görüntüle 2876065
Eki Görüntüle 2876066
Eki Görüntüle 2876067
Eki Görüntüle 2876068
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
MelodiminEsi
Ben başlayamadım. Hangisine başlasam karar da veremedim.
Galiba kararsız kalıp Mefisto kulubü ne başlarım
Sorma ya başladım mı durduramıyorum. Ara verdim başka kitap başlarım diye ama aklım Tess teNatsume ile ikiniz seriyi bitireceksiniz galiba hahhs
Kolay gelsin canım çalışan annenin en büyük zorluğu çocukların bakımı emanet edecek kimse bulma durumuKizlar ben ise basladim.egitimler falan var baya yoğun geciyor. Cocuguma bakacak kimse de yok suan esimle dönüşümlü bakiyoruz nevrim döndü resmensali gunu kuzenim gelecek islerim de oturmus olur aktif olurum insallah hepinize iyi okumalar
Hayırlı olsun mu desem, Allah yardımcınız olsun mu desem bilemedimKizlar ben ise basladim.egitimler falan var baya yoğun geciyor. Cocuguma bakacak kimse de yok suan esimle dönüşümlü bakiyoruz nevrim döndü resmensali gunu kuzenim gelecek islerim de oturmus olur aktif olurum insallah hepinize iyi okumalar
Oyle canim okul baslayana kadar idare edeceğiz bir sekilde okul acilinca bakici bulacağız artikKolay gelsin canım çalışan annenin en büyük zorluğu çocukların bakımı emanet edecek kimse bulma durumu
Allah razi olsun canim ikisine de ihtiyacim var sanirimHayırlı olsun mu desem, Allah yardımcınız olsun mu desem bilemedimHer ikisi de
Kuzum Allahın izniyle her şey yolunda gidecek inşallahKuzular tedavi sürecim maalesef çok yolunda gitmedi. Sadece 1 embriyo kaldı. Yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakılmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah. Dua ederseniz sevinirim.
Dualarımız seninle canım benim. İnşallah Allah'ın izniyle her şey yolunda gidecekKuzular tedavi sürecim maalesef çok yolunda gitmedi. Sadece 1 embriyo kaldı. Yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakılmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah. Dua ederseniz sevinirim.
İnşallah canım inşallah dualarımız seninle sen bizim yüzümüzde tebessüm oluşturuyorsun her zaman Allah da seni güldürsünKuzular tedavi sürecim maalesef çok yolunda gitmedi. Sadece 1 embriyo kaldı. Yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakılmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah. Dua ederseniz sevinirim.
Hayırlısıyla Rabbim meleğini nasip etsin inşallah. O sevincini de burda hep birlikte yaşarız. Olmazsa da sakın vazgeçme anneliğin her yanı mücadeleKuzular tedavi sürecim maalesef çok yolunda gitmedi. Sadece 1 embriyo kaldı. Yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakılmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah. Dua ederseniz sevinirim.
Dualarim seninle canim hakkinda hayirlisi olsun insallahKuzular tedavi sürecim maalesef çok yolunda gitmedi. Sadece 1 embriyo kaldı. Yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakılmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah. Dua ederseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?