Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar herkese

Stephen king kuşku mevsimi bitti.. 390 sflık kitap 3 hikayeden oluşuyor.
1. Hikaye eski bir nazi ss subayını farkedip ona yaklaşan bir çocuğun hikayesi.. 200 sflık oldukça etkileyici bir hikaye. Ben esaretin bedeli için almıştım bu kitabı ama bu hikaye ondan daha keyifliydi.
2. Esaresin bedeli çoğunuz izlemiştir imdb top 250nin 1. Sırasındaki filmin hikayesi.. 100 sf civarında güzel bir hikaye.
3. Solunum metodu diğerlerinin yanında basit kalsa da okumaya değer..

elimde 2 stephen king kaldı ama akıl sağlığımı korumak için aralara kitap almak istiyorum. adını bir türlü aklımda tutamadığım Haziran kitabını sipariş edeceğim ama o gelene kadar beyaz dişi okuyayım diyorum Umarım yetiştirebilirim..

Bu ara hiç geçmiş yapamıyorum kitap yorumlarını falan hep kaçırıyorum umarım beni atmazsınız takımdan..

Bu ay döküldük

Kizlar ben ise basladim.egitimler falan var baya yoğun geciyor. Cocuguma bakacak kimse de yok suan esimle dönüşümlü bakiyoruz nevrim döndü resmen sali gunu kuzenim gelecek islerim de oturmus olur aktif olurum insallah hepinize iyi okumalar

Kolay gelsin canım çalışan annenin en büyük zorluğu çocukların bakımı emanet edecek kimse bulma durumu

Hayırlı olsun mu desem, Allah yardımcınız olsun mu desem bilemedim Her ikisi de

Kolay gelsin canım çalışan annenin en büyük zorluğu çocukların bakımı emanet edecek kimse bulma durumu
Oyle canim okul baslayana kadar idare edeceğiz bir sekilde okul acilinca bakici bulacağız artik

Kuzum Allahın izniyle her şey yolunda gidecek inşallah Hayırlı güzel haberlerle gel her şey güzel olsun

Dualarımız seninle canım benim. İnşallah Allah'ın izniyle her şey yolunda gidecek

İnşallah canım inşallah dualarımız seninle sen bizim yüzümüzde tebessüm oluşturuyorsun her zaman Allah da seni güldürsün

Hayırlısıyla Rabbim meleğini nasip etsin inşallah. O sevincini de burda hep birlikte yaşarız. Olmazsa da sakın vazgeçme anneliğin her yanı mücadele

Dualarim seninle canim hakkinda hayirlisi olsun insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…