Dualarım seninle canım, güzel haberlerle geleceksin inşallahKuzular tedavi sürecim maalesef çok yolunda gitmedi. Sadece 1 embriyo kaldı. Yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakılmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah. Dua ederseniz sevinirim.
Rabbim hayirlisiyla güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahKuzular tedavi sürecim maalesef çok yolunda gitmedi. Sadece 1 embriyo kaldı. Yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakılmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah. Dua ederseniz sevinirim.
filmi de cok guzeldi Johnny Depp in en sevdiğim filmlerindenİyi akşamlar hanımlarBugün Roald Dahl - Charlie'nin Çikolata Fabrikası kitabını 205 sayfa okuyarak bitirdim . Kitap toplam 205 sayfa idi. Bugün bir işim yoktu. Kitapta akıcı olunca kitabı bitirdim. Herkese iyi okumalar
Ben izlemedim filminifilmi de cok guzeldi Johnny Depp in en sevdiğim filmlerinden
ben de kitabi okumadim ama yazarim genis bir hayal dunyasi olduğunu okumustumBen izlemedim filmini. Kitabı çok güzeldi.
cok guzel bir kitapti annem hediye almisti cook uzun zaman oldu simdi tekrar okumak isterimMarti Jonathan livingston kitabim bitti. Kisa ama cok etkili bi kitapti. Oyku olarak yazilmis.kitaptaki kahramanimiz bir kus uzerinden ögrenme,kendini gelistirme hususunda cok guzel bi hikaye anlatilmis.7 den 70 e herkesin okuyabileceği bi oyku.
"Öğrenmeyi, öğrendiklerini uygulamayi ve yasamin gizli sakli kalmis tum mukemmel ilkelerini anlama cabalarini hic bir zaman birakmamalarini tembih etti."
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum dua edeceğim senin içinKuzular tedavi sürecim maalesef çok yolunda gitmedi. Sadece 1 embriyo kaldı. Yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakılmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah. Dua ederseniz sevinirim.
Allah yardımcın olsun canım benim güzel haberlerle gelirsin inşAllahKuzular tedavi sürecim maalesef çok yolunda gitmedi. Sadece 1 embriyo kaldı. Yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakılmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah. Dua ederseniz sevinirim.
Londrada ama çok okuyamıyor bu ara çok üzülüyor. Üç beş sayfa okusa mutlu oluyor.Manazan Mağaraları, İncesu Mağarası, Ermenek Çayı, Hatuniye Medresesi
Eki Görüntüle 2876065
Eki Görüntüle 2876066
Eki Görüntüle 2876067
Eki Görüntüle 2876068
Karaman'dan herkese günaydınlar
Bir yoklama alalım. Kimler neler okuyor
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
MelodiminEsi
Allah nasibine koyduysa her türlü olur tek embriyo olsun yeterki allah ona can versin. Umutlu ol. Aralıkta tek sağlıklı görünen embriyom pgt den kaldı. Kızmda zayıf bir embriyoydu. Şimdi uyutmuyor ol desin yeter rabbim. Dua edeceğim.Kuzular tedavi sürecim maalesef çok yolunda gitmedi. Sadece 1 embriyo kaldı. Yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakılmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah. Dua ederseniz sevinirim.
Sorabilirsin sıkıntı yokLimonsuzzcay benim bebe uyumuyor sen napıyon bu saatte buralarda hesap sorar gibi. Yani uykuya hasretim uyumayan birini görünce üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?