• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saatleri ayarlama enstitüsü güzel bir kitaptı. Ben kısaca şöyle anlatmaya çalışayım. Hayri irdal kahramanımız başlarda bazı kişileri anlatıyor. Babasını halasını saat tamirini nasıl öğrendiğini falan sonra hayatına Halit Ayarcı giriyor. Ve saatleri ayarlama enstitüsü hikayesi başlıyor. İnsanların çıkarları çıkar ilişkileri ve devletin malı Deniz yemeyen keriz sistemini kendi diliyle anlatıyor. Ben severek okudum. Son dönemler çok istediğim gibi okuyamıyorum hep bi kopma var. Ona rağmen sevdim. Şimdi Karamazov kardeşler yada Beden kayıt tutar arasında gidip geliyorum. Karamazov Kardeşleri okumak istiyorum. Ama bitiremem diye korkuyorum. Çünkü düzenimiz şidetli düzensizlik içeriyor. 🙈

Saatleri ayarlama enstitüsü güzel bir kitaptı. Ben kısaca şöyle anlatmaya çalışayım. Hayri irdal kahramanımız başlarda bazı kişileri anlatıyor. Babasını halasını saat tamirini nasıl öğrendiğini falan sonra hayatına Halit Ayarcı giriyor. Ve saatleri ayarlama enstitüsü hikayesi başlıyor. İnsanların çıkarları çıkar ilişkileri ve devletin malı Deniz yemeyen keriz sistemini kendi diliyle anlatıyor. Ben severek okudum. Son dönemler çok istediğim gibi okuyamıyorum hep bi kopma var. Ona rağmen sevdim. Şimdi Karamazov kardeşler yada Beden kayıt tutar arasında gidip geliyorum. Karamazov Kardeşleri okumak istiyorum. Ama bitiremem diye korkuyorum. Çünkü düzenimiz şidetli düzensizlik içeriyor. 🙈
Karamazov Kardeşleri sonraya bırakabilirsin. Akıcı ama kalın olduğu için şu dönemde zorlayabilir seni

Karamazov Kardeşleri sonraya bırakabilirsin. Akıcı ama kalın olduğu için şu dönemde zorlayabilir seni
Çok fazla seçeceğim kalmadı açıkcası okunacaklar bitti. Türkiye’den gelecekler gelemiyor. Temmuz sonu inşallah açılır uçuşlar. Metastaz var o zor gibi hiç düşünmedim bile. 🙈Beden kayıt tutar ve Karamazov Kardeşleri çıkarttım kitaplıktan. İkisinede başlayacağım kafama hangisi girerse onla devam edeceğim. 🙄

Çok fazla seçeceğim kalmadı açıkcası okunacaklar bitti. Türkiye’den gelecekler gelemiyor. Temmuz sonu inşallah açılır uçuşlar. Metastaz var o zor gibi hiç düşünmedim bile. 🙈Beden kayıt tutar ve Karamazov Kardeşleri çıkarttım kitaplıktan. İkisinede başlayacağım kafama hangisi girerse onla devam edeceğim. 🙄
Benimde bu ay listemde karamazov kardesler var😎

Başkanım:) 🙋🏻‍♀️ C Calcifer ben nikah vs hazırlık stres derken hiç gelemiyorum☹️ Özledim hepinizi inşallah temmuz 5 ten sonra rahatlayacağım:)
Ay hadi hayırlısı. 5 temmuzdan sonra yoklama alacağım ona göre. Bildirim yaptın mı?

Seyfe Gölü Kuş Cenneti, Japon Bahçesi, Çoğun Barajı, Obruk Dağı Mağarası, Terme Kap,

1625116688203.png

1625116727012.png

1625116741940.png

1625116776972.png

1625116816559.png

Kırşehir'den herkese günaydınlar,

Bildirimler yapıldı mı? 👀

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
asliogretmen asliogretmen
Nego Nego
Life light Life light
Bonus Bonus
WunderLost WunderLost
Oriana Oriana
Margaret Hale Margaret Hale
Levaiz Levaiz
Eleadora Eleadora
Stevya Stevya
Mucizemsn Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky Jawlensky
WOMAN WOMAN
Kukrim Kukrim
Nosking Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera Otrera
yet07 yet07
Natsume Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
nemesis nemesis
dayler dayler dayler dayler
Jasminla Jasminla
T Tamam
Keira- Keira-
minik kalp0753 minik kalp0753
pomegranate_ pomegranate_
kimlanbu kimlanbu
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
Harpy Harpy
firdefs firdefs
Samsonn Samsonn
Blue_Black Blue_Black
pacman pacman
ummhnisa ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc Alp_BuRc
bir civciv annesi bir civciv annesi
yesilimtrak yesilimtrak
bnnu bnnu
G gereksizkontes
MelodiminEsi MelodiminEsi

saatleri ayarlama enstitüsüne başladım 100 sayfada kaldım.
beden kayıt tutar da evde gözüme bakıyor.
of performansım çok kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X